28. 12. 2022.

Општина Алибунар је, као и претходних година, наградила најуспешније спортисти са територије општине Алибунар у 2022. години. Председница општине Алибунар уручила је пригодне поклоне и новчане честитке у износу од 20.000,00 динара. Награђени су Милутин Цветковић и Миљан Урошевић из Карате клуба „Владимировац“, Стефан Менгер и Вук Спасојевић из Карате клуба „Будућност Алибунар, Лена Цигановић и Илија Василић из Карате клуба „Нуките“ Банатски Карловац и Миул Емил и Миул Теодора из Стонотениског клуба „Рапид“ Николинци.
„Изузетно ми је драго да на територији општине Алибунар имамо толико успешних младих спортиста, што је наш понос. За постизање спортских резултата потребно је, поред талента и снажне воље, и много труда и одрицања. Општина Алибунар се труди да финансирањем спортских организација на својој територији, улагањем у спортске терене и објекте, подржи све спортисте и да управо кроз спорт промовише здрав живот. У буџетској 2023. години за спорт је планирано 27.000.000,00 динара , као и улагања у спортску инфраструктуру.“ истакла је председница општине.
Желимо да и убудуће наставите са постизањем добрих спортских резулатата, а општина Алибунар је ту да пружи неопходну подршку.