gore

  • Baner Optina Alibunar

Potpisani ugovori sa Sportskim organizacijama u opštini Alibunar

149041194 413555389707407 2097873523482770167 nU Opštini Alibunar danas 12.02.2021. godine, potpisani su Ugovori o finansiranju programa sportskih organizacija. Potpisivanju ugovora prisustvovala je predsednica opštine Zorana Bratić, član opštinskog veća zadužen za oblast sporta i omladine Željko Radovanović i Generalni sekretar Sportskog savaze Davor Petrović, kao i predstavnici sportskih organizacija i klubova sa teritorije opštine Alibunar.

 

Prisutnima se obratila predsednica Opštine Alibunar Zorana Bratić poželevši im puno sportskih uspeha u ovoj takmičarskoj godini, kao i da dostojno reprezentuju opštinu Alibunar na sportskim takmičenjima.

 

Posebno je naglasila značaj i ulogu Opštine kao i sportskih klubova u razvoju i unapređenju sporta i sportskog duha kod mladih. Takođe je istakla da je zahvaljujući uštedama u budžetu opštine, racionalnom trošenju budžetskih sredstava u uslovima pandemijske krize izazvane COVID-19, opštinsko rukovodstvo uspelo je da značajno poveća sredstva u budžetu opštine opredeljena za sport i omadinu.

 

Član opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Željko Radovanović istakao je značaj popularizacije i razvoja školskog sporta, pritom naglašivši uspešnu saradnju sa direktorima škola na teritoriji opštine Alibunar. Za programe razvoja školskog sporta izdvojena su iz budžeta opštine značajna sredstva.

Na kraju se obratio generalni sekretar Sportskog saveza Davor Petrović i naglasio je ugovornu obavezu sportskih klubova vezano za zakonito trošenje budžetskih sredstva, kao i obavezu poštovanja kalendara pravdanja dodeljenih budžetskih sredstva.

Oznake: opština alibunar, sportske organizacije, ugovori

Baner Pecat 211x81