gore

  • Baner Optina Alibunar

ИЗВЕШТАЈ СА 96. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Деведесетшеста седница општинског већа Општине Алибунар одржана је у уторак 30.јула 2019.године у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4. Седницом је председавао председник Општине Алибунар Душан Дакић.
Општинско веће на овој седници донело је следеће Одлуке:


Разматрало је и прихватило Извештај стручне Комисије за оцену пројеката удружења грађана који се финансирају средствима из буџета Општине Алибунар за 2019.годину. Стручна Комисија је након оцене пројеката удружења грађана утврдила и предложила општинском већу суфинансирање 18 Пројеката невладиних организација средствима из буџета Општине Алибунар.
Општинско веће донело је Решења о расподели средстава из буџета Општине Алибунар за Пројекте удружења грађана за 2019.годину. По предлогу стручне Комисије одобрило је суфинансирање 18 пројеката удружења грађана из буџета Општине Алибунар.
Општинско веће усвојило је Извештај Комисије о спроведеном поступку разматрања пријава пристиглих по Конкурсу за финансирање Програма верских заједница.
Општинско веће на основу предлога Комисије за оцену Пројектара верских заједница одобрило је средства итз буџета Општине Алибунар за финансирање 8 пројекта верских заједница.

Baner Pecat 211x81