gore

  • slika 3

PREDRAGU BELIĆU JOŠ JEDNOM UKAZANO POVERENJE DA VODI OPŠTINU ALIBUNAR

DSCN0941Na nedavno održanoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Alibunar izabrano je novo rukovodstvo opštine. Na osnovu glasova novoizabranih odbornika odlučeno je da će na čelu opštine Alibunar naredne 4 godine biti Predrag Belić, koji je ovu funkciju obavljao i u prethodnih 11 meseci.
Tim povodom sreli smo se sa predsednikom opštine, gospodinom Belićem i u kratkom razgovoru saznali čemu se mogu nadati građani Alibunara u budućnosti.
 
•Gospodine Beliću, najpre čestitamo, pre svega na činjenici da ste još jednom zaslužili poverenje građana i odbornika, tako da ostajete na čelu opštine. Verujemo da je to samo potvrda da je Vaše dosadašnje zalaganje u radu opštine bilo na visokom nivou. Možete li se u kratkom komentaru osvrnuti na period nedavno održanih izbora i možete li nam reći šta očekuje naše građane u budućnosti?
 
 
 
Predrag Belić, predsednik opštine Alibunar: 
„Hvala Vam na čestitkama. Hvala pre svega građanima Alibunara na ukazanom poverenju i hvala kolegama odbornicima koji su me izabrali za predsednika i tako dali legitimitet mom budućem četvorogodišnjem mandatu. Nema sumnje da su ovi izbori u kojima je lista „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ dobila dominantnu većinu glasova, samo potvrda da je politika koju vodi SNS upravo ona koja celu Srbiju, pa i naš Alibunar može izvesti na put prosperiteta i bolje društvene i ekonomske klime. Ako se osvrnem na naše lokalne izbore, moram istaći da se vodila izuzetno nekorektna i prljava kampanja od strane opozicionih partija. Nažalost, neke stranke nisu shvatile da ih je vreme pregazilo, da su metode zasnovane na lažima, prevarama i obmanama davna prošlost u ovoj zemlji. Jednostavno, nisu bili spremni za utakmicu u kojoj ćemo se boriti idejama, argumentacijom kroz programe koje nudimo za napredak opštine Alibunar, već su koristili najpraljavije igre kako bi stigli do cilja, ali smo sada sasvim sigurni da nisu uspeli da prevare narod. Naši građani su prepoznali rad, dobru nameru, želju, jedinu ideju i jedinu stranku koja može da izvede ovu opštinu i ovu zemlju na bolji put i upravo je zato poverenje ukazano SNS-u. Dobili smo apsolutnu podršku naroda. Uveravam građane Alibunara da su napravili pravi izbor i da ih nećemo razočarati. 
Nastavićemo tamo gde smo stali. Uvažavaćemo rad i svaku pozitivnu inicijativu. Ovo mora da bude društvo jednakih šansi u kome će svako svojim radom i rezultatima moći  da ostvari uspeh. Do sada smo jasno dokazali da se odgovornim i racionalnim ponašanjem prema budžetskim sredstvima može domaćinski voditi opština, gde će svako dobiti onoliko koliko mu treba za uspešan rad, a da uz to napravimo i uštede. Prva obaveza lokalne samouprave je da stvori uslove za normalan život građana, kao i da stvori ambijent za dolazak investitora, zahvaljujući kojima ćemo obezbediti i nova radna mesta.  Ja tvrdim da smo mi već uveliko taj posao započeli i da ćemo samo nastaviti putem koji će naš Alibunar učiniti boljim, lepšim i razvijenijim, a naše građane ponosnim što su deo naše zajedničke uspešne priče. 
 

Baner Pecat 211x81