gore

 • slika 3
 • МИНИСТАР УДОВИЧИЋ ПОСЕТИО АЛИБУНАР
 • ИЗВЕШТАЈ СА 90. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР
 • СЈАЈНИ РЕЗУЛТАТИ УЧЕНИКА НА „СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ“
 • МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ У ПОСЕТИ ВЛАДИМИРОВЦУ
 • МИНИСТАР УДОВИЧИЋ ПОСЕТИО АЛИБУНАР

  МИНИСТАР УДОВИЧИЋ ПОСЕТИО АЛИБУНАР

  Министар омладине и спорта Вања Удовичић посетио у петак 07. јуна 2019. године ОШ „Милош Црњански“ и фудбалски терен у Иланџи, као и ЕТШ „Доситеј Обрадовић“ у Алибунару, промовишући развој спорта код младих у локалним заједницама. У разговору са представницима локалне самоуправе и дружењу са младим спортистима, министар Удовичић истакао је да је стратешки циљ Министарства стварање здраве и квалитетне друштвене средине за све.

  Више..

 • ИЗВЕШТАЈ СА 90. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  ИЗВЕШТАЈ СА 90. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  Деведесета седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у понедељак 03. јуна 2019. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4. Седницом је председавао председник Општине Алибунар Душан Дакић.

  Више..

 • СЈАЈНИ РЕЗУЛТАТИ УЧЕНИКА НА „СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ“

  СЈАЈНИ РЕЗУЛТАТИ УЧЕНИКА НА „СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ“

  На „Спортским играма младих“ које су се 26. маја 2019. године одржале у Банатском Новом Селу, у јакој конкуренцији веома успешно представили су се ученици ОШ „Душан Јерковић“ из Банатског Карловца и ученици ОШ „2. октобар“ из Николинаца, освојивши у више категорија неко од прва три места, а освојеним првим местима пласирали су се на државно финале у Београду.

  Више..

 • МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ У ПОСЕТИ ВЛАДИМИРОВЦУ

  МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ У ПОСЕТИ ВЛАДИМИРОВЦУ

  У уторак 21. маја 2019. године министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић посетио је општину Алибунар и пољопривредно газдинство породице Гајић из Владимировца. У оквиру посете, министар Недимовић је са начелницом Јужнобанатског управног округа Данијелом Лончар, председником Општине Алибунар Душаном Дакићем, домаћином Бранком Гајићем из Владимировца и бројним пољопривредницима разговарао о актуелним пољопривредним темама.

  Више..

ПОСЕТА ВЛАДИМИРА БАТЕЗА, ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ

ПОСЕТА ВЛАДИМИРА БАТЕЗА, ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ

ОТВАРАЊЕ ОШ

ОТВАРАЊЕ ОШ "1. МАЈ" У ВЛАДИМИРОВЦУ

ИЗБОРИ ЗА САВЕТ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

ИЗБОРИ ЗА САВЕТ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

ВЕЛИКИ ДАН ЗА ОПШТИНУ АЛИБУНАР

ВЕЛИКИ ДАН ЗА ОПШТИНУ АЛИБУНАР

СЈАЈНИ РЕЗУЛТАТИ УЧЕНИКА НА „СПОРТСКИМ ИГРАМА МЛАДИХ“

naslovna SIMНа „Спортским играма младих“ које су се 26. маја 2019. године одржале у Банатском Новом Селу, у јакој конкуренцији веома успешно представили су се ученици ОШ „Душан Јерковић“ из Банатског Карловца и ученици ОШ „2. октобар“ из Николинаца, освојивши у више категорија неко од прва три места, а освојеним првим местима пласирали су се на државно финале у Београду.

 

Најмлађи ученици ОШ „Душан Јерковић“ из Банатског Карловца, које су предводиле учитељице Снежана Радовановић и Александра Лазић, надметали су се у шаху где је Дамјан Поповић ученик првог разреда освојио треће место, а Страхиња Поповић ученик четвртог разреда, друго место.

У промотивној трци на 60 метара, веома добар пласман заузели су Уна Росић друго место, Лана Лапчевић прво место, Милош Јовановић прво место – сви из Банатског Карловца, и Милош Ковач из Добрице, прво место.

Дечаци ученици осмог разреда ОШ „Душан Јерковић“, које се предводила Маја Живковић, заузели су треће место у „Уличном баскету“, док су у истој категорији девојчице предвођене Аницом Тешић освојиле прво место и пласирале се на државно финале у Београду.

У категорији фудбала, дечаци седмог и осмог разреда исте школе, које је такође водила Маја Живковић, освојили су прво место и они ће се надметати на државном такмичењу 22. јула ове године у Београду.

Када је о стоном тенису реч, у овој категорији традиционално деца из Николинаца заузимају добре пласмане па је тако било и овај пут. Прво место у стоном тенису за ОШ „2. октобар“ из Николинаца освојили су Туркоње Алесиа, Пинку Марина и Гибан Мариус, са наставником Смољан Ливиусом, и тиме се такође пласирали на државно финале.

Заиста сјајни резултати деце и наставника на такмичењу у „Спортским играма младих“, којима честитамо и желимо пуно среће и успеха на предстојећем такмичењу у Београду!

 • 1-13.jpg
 • 2-14.jpg
 • 3-12.jpg
 • 4-12.jpg
 • naslovna-SIM.jpg

Štampa El. pošta

Baner Pecat 211x81