gore

  • Baner Optina Alibunar

Rekli su o Vojvodini

„Srbija, posebno Vojvodina, još uvek je u velikoj meri neistražena kao destinacija sa brojnim mogućnostima za strana ulaganja. Ako se uzme u obzir da se kvalitet života može uporediti sa kvalitetom života u bilo kojoj državi Evropske unije, blizina glavnih evropskih gradova i otvoreni i srdačni ljudi, može se zaključiti da je strancima lako da se u Vojvodini osećaju kao kod kuće.

Na osnovu svog iskustva u poslovanju i saradnji, kao i podrške koju dobijamo od svih nivoa vlasti i lokalnih preduzeća sa kojima smo u kontaktu, Vojvodina se nalazi na vrhu liste poželjnih destinacija za ulaganja.” 

Gospodin Klaus Fedinger,,  finansijski direktor, LAFARGE - Beočinska fabrika cementa

 

„Ovo je zemlja koja ima sjajan potencijal, koja mnogo obećava i ima svetlu budućnost. Kao predstavnik ozbiljne kompanije koja ima strateške klijente, zaista sam zadovoljan projektima koje trenutno sprovodimo i nadam se da ćemo dodatno poboljšati saradnju.” 
 
 
Gospodin Erik Bah,  Tel Aviv, Izrael

 

„Standardizacijom nove softverske platforme koju je predložio naš partner iz Vojvodine, kompanija Vital Scientific ujedinila je istraživanja i razvoj sa prodajom kako bi što brže prepoznala i odgovorila na hitne potrebe klijenata i još bolje se pozicionirala na tržištu obezbeđivanjem izuzetno dobre usluge.” 

 
Gospodin Emil Hugen,  generalni direktor, VITAL SCIENTIFIC
 
 
 

„Najbolje plaže na Dunavu!” 

 
Gospodin Jan Smit,  direktor Centra za usluge iz oblasti strategije i evaluacije, London
 
 

 

„Impresioniran sam kvalitetom rezultata postignutih zahvaljujući otvorenoj saradnji između Univerziteta i vaših klijenata.” 


Gospodin Žarar Žak,  potpredsednik sektora za energetiku, SCHNEIDER

 

„Infrastruktura je fantastična. Vršac se rapidno razvija. Imamo odlične uslove - Beograd sa jedne strane, Temišvar sa druge. Rezultati iznenađuju, imajući u vidu ostale istočnoevropske investicije. Imamo odlične i izuzetno obrazovane saradnike u Vojvodini koje ne obučavamo mi – oni koriste znanja stečena u Vojvodini.” 

Gospodin Volfram Hajniš,  potpredsednik stretegije & direktor podrške, STADA

 

„Kada je reč o investicionoj klimi u Vojvodini, naša iskustva su krajnje pozitivna. U pogledu razvoja i infrastrukture, ovo je definitivno jedan od najnaprednijih delova Srbije. Izuzetno prijatno smo iznenađeni otvorenošću i spremnošću ljudi da sarađuju sa stranim investitorima.” 

Gospodin Sava Dalbokov,  predsednik izvršnog odbora, ERSTE BANK

 

„Nama je odlično! Veštine koje su nam potrebne lakše se mogu naći ovde nego u drugim zemljama istočne Evrope i ostalim zemljama - uključujući Englesku.” 

Gospodin Lorens J. Albon,  generalni direktor, OBE

 

„Veoma sam zadovoljan. Postigli smo svoje ciljeve, čak smo ih delimično i nadmašili. Treba da odete u Srbiju i Vojvodinu i lično se uverite, a ne da slušate od drugih.” 

Gospodin Karl Sajc,  finansijski direktor, TARKETT East Europe

 

Baner Pecat 211x81