AlibunarNEW2

 • ZAŠTITA I BRIGA O NAJMLAĐIM SUGRAĐANIMA ALIBUNARA
 • PROSLAVA SEOSKE SLAVE U ILANDŽI
 • OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENO 22.671.360,00 DINARA ZA REALIZACIJU PROJEKTA ENERGETSKE EFIKASNOSTI
 • IZVEŠTAJ SA 12. SEDNICE SKUPŠTINE OPŠTINE ALIBUNAR
 • ZAŠTITA I BRIGA O NAJMLAĐIM SUGRAĐANIMA ALIBUNARA

  ZAŠTITA I BRIGA O NAJMLAĐIM SUGRAĐANIMA ALIBUNARA

  U okviru programa zaštite i brige o stanovništvu, a naročito o njegovoj najranjivijoj populaciji najmlađih, rukovodstvo opštine Alibunar, na čelu sa predsednikom opštine Predragom Belićem donelo je odluku o realizaciji programa Skeniranja stanja disbalansa u držanju tela dece mlađeg školskog uzrasta, jer činjenica da su negativni uticaji novog životnog stila primećeni u značajnoj meri kod pripadnika mlađe populacije, predstavlja alarm za čitavu zajednicu. U skladu sa tim je, u toku ove nedelje, ekipa stručnjaka sa fakulteta Sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu posetila opštinu Alibunar gde su u osnovnim školama u Vladimirovcu, Banatskom Karlovcu i Alibunaru vršili procenu stanja kičme i senzo-motornog stanja kod dece uzrasta od prvog do četvrtog razreda.

  Више..

 • PROSLAVA SEOSKE SLAVE U ILANDŽI

  PROSLAVA SEOSKE SLAVE U ILANDŽI

  U nedelju, 21. maja, povodom proslave seoske slave Sveti Nikola održana je peta po redu Fijakerijada. Tradicionalno, na ovaj dan, na takmičerskoj smotri dvoprežnih kočija i jednoprežnih “Janški” kočija u Ilandži se okupljaju ljubitelji konja i fijakera.

  Више..

 • OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENO 22.671.360,00 DINARA ZA REALIZACIJU PROJEKTA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

  OPŠTINI ALIBUNAR DODELJENO 22.671.360,00 DINARA ZA REALIZACIJU PROJEKTA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

  Predsednik opštine Alibunar Predrag Belić svečano je potpisao Ugovor o dodeli sredstava u oblasti energetske efikasnosti, dodeljena putem javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u pokrajini. Ugovore je u ime Uprave za kapitalna ulaganja Anutonomne pokrajine Vojvodine uručio direktor Nedeljko Kovačević.

  Више..

 • IZVEŠTAJ SA 12. SEDNICE SKUPŠTINE OPŠTINE ALIBUNAR

  IZVEŠTAJ SA 12. SEDNICE SKUPŠTINE OPŠTINE ALIBUNAR

  Dana 29.04.2017. godine održana je 12. sednica Skupštine opštine Alibunar, kojoj je predsedavao predsednik Skupštine Siniša Gavrančić. Na dnevnom redu ove sednice našla su se sledeća akta: 1. Doneta je Odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Alibunar za 2017. godine – na predlog Opštinskog veća opštine Alibunar, Skupština je usvojila prvi rebalans budžeta za 2017. godinu. Jedan od osnovnih razloga za prvu izmenu i dopunu Odluke o budžetu opštine Alibunar za 2017. godinu je raspodela sredstava koja su preneta iz prethodne godine u iznosu od 57.816.493 dinara, kao i preraspodele ranije utvrđenih iznosa između pojedinih prihodnih i rashodnih pozicija. Takođe, postoji i potreba usaglašavanja Odluke o budžetu za preporukom Ministarstva finansija u vezi izmena plata pojedinih korisnika sredstava budžeta, jer je data mogućnost lokalnim samoupravama da mogu planirati ukupna sredstva potrebna za isplatu plana zaposlenih na nivou isplaćenih plana u 2016. godini, a najviše do dozvoljenog nivoa za isplatu u skladu sa članom 35. Zakona o budžetu Republike Srbije za 2016. godinu.

  Више..

Zaštita i briga o najmlađim sugrađanima Alibunara

WhatsApp Image 2017 05 23 at 18.42.07 1600x1200U okviru programa zaštite i brige o stanovništvu, a naročito o njegovoj najranjivijoj populaciji najmlađih, rukovodstvo opštine Alibunar, na čelu sa predsednikom opštine Predragom Belićem donelo je odluku o realizaciji programa Skeniranja stanja disbalansa u držanju tela dece mlađeg školskog uzrasta, jer činjenica da su negativni uticaji novog životnog stila primećeni u značajnoj meri kod pripadnika mlađe populacije, predstavlja alarm za čitavu zajednicu. U skladu sa tim je, u toku ove nedelje, ekipa stručnjaka sa fakulteta Sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu posetila opštinu Alibunar gde su u osnovnim školama u Vladimirovcu, Banatskom Karlovcu i Alibunaru vršili procenu stanja kičme i senzo-motornog stanja kod dece uzrasta od prvog do četvrtog razreda.

Nastavi sa čitanjem

Karavan zapošljavanja u Vladimirovcu 26. maja

WhatsApp Image 2017 05 23 at 16.02.05 1600x1200Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Pančevo učestvuje u projektu EU „Pomoć teže zapošljivim grupama“ kroz realizaciju usluge „Karavani zapošljavanja“, u okviru koje će predstavnici NSZ u petak 26. maja posetiti Vladimirovac.

Nastavi sa čitanjem

Proslava seoske slave u Ilandži

IMG 6052 1600x1200U nedelju, 21. maja, povodom proslave seoske slave Sveti Nikola održana je peta po redu Fijakerijada. Tradicionalno, na ovaj dan, na takmičerskoj smotri dvoprežnih kočija i jednoprežnih “Janški” kočija u Ilandži se okupljaju ljubitelji konja i fijakera. 

Nastavi sa čitanjem

IZVEŠTAJ SA 30. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE ALIBUNAR

DSCN7960 1600x120030. sednica je održana dana 16.05.2017. godine u Alibunaru. Sednicom je predsedavao predsednik opštine Predrag Belić. Na sednici su razmatrana i usvojena sledeća akta:
U cilju zaštite zdravlja stanovništva i zaštite životne sredine utvrđen je predlog Odluke o popisu neuređenih deponija na teritoriji opštine Alibunar - Opštinsko veće opštine Alibunar utvrdilo je predlog ove odluke na inicijativu Odeljenja za inspekcijske poslove, građevinarstvo, urbanizam i imovinsko-pravne poslove. Ovom odlukom uređuju se popis i podaci neuređenih deponija na teritoriji opštine Alibunar, kao i njihovo upravljanje, održavanje i finansiranje. 

Nastavi sa čitanjem

Сервисне информације

flajer