gore

  • Baner Optina Alibunar

ДОМ ЗДРАВЉА АЛИБУНАР БОГАТИЈИ ЗА ЈОШ ДВА НОВА ВОЗИЛА

Sanitet2021 1У име Покрајинске владе, председник Владе Игор Мировић уручио је здравственим установама на територији Аутономне покрајине Војводине кључеве за укупно 32 нова санитетска, дијализна и путничка возила за патронажу са пратећом опремом. Овом свечаном чину присуствовао је и потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за здравство проф. др Зоран Гојковић.

Sanitet2021 2

Дому здравља ''Алибунар'' из Алибунара, који је представљао в.д.директора др Валентин Ардељан, уручено је једно возило за превоз пацијената на дијализу и једно путничко возило за потребе рада патронажне службе Дома здравља. Том приликом вршилац дужности директора захвалио се на овој донацији Покрајинске владе и истакао да ће добијена возила много помоћи у раду ове здравствене, обзиром да на територији општине Алибунар има 10 насељених места чијим становницима је потребно обезбедити потребну здравствену заштиту. Такође, истакао је да Дом здравља „Алибунар“ има изузетну сарадњу са локалном самоуправом која издваја значајна средства за инвестирање, опремање техничком опремом и финансирање рада Дома здравља уопште.
Испред општине Алибунар захвалност Покрајинској влади исказала је и председница општине Алибунар Зорана Братић, посебно истичући захвалност Покрајинском секретаријату за здравство који ће грађанкама општине Алибунар омогућити и бесплатне прегледе мамографом у наредном периоду. 

Ознаке: dom zdravlja alibunar, autonomna pokrajina vojvodina, sanitet, patronaza, zdravstvena zastita

Baner Pecat 211x81