gore

  • Baner Optina Alibunar

ПОПУШТАЊЕ МЕРА ЗА СУЗБИЈАЊЕ ЕПИДЕМИЈЕ COVID-19

Covid upozorenje jpegКризни штаб за сузбијање заразне болести COVID-19 је на 78. седници одржаној 14. маја 2021. године предложио даље ублажавање мера, које се односе на рад фризерских салова и организовање стручни скупова.

Фризерски салони могу да раде под условима који су мање ригорозни него што су били до сада, тако да ће ограничења броја људи у салону уместо девет мерата квадратних бити четири, уз поштовање свих мера, као што су ношење маске и размак од 1,5 до 2 метара.

Организовање професионалних, стручних, пословних и едукативних скупова могуће је уколико скупу присуствује до 100 људи, уз поштовање инструкције за одржавање скупова.

Закључак Кризног штаба и Инструкције за одржавање професионалних, стручних, пословних и едукативних скупова можете преузети ОВДЕ. 

Кризни штаб за сузбијање заразне болести COVID-19 је на 78. седници одржаној 14.маја 2021. године предложио даље ублажавање мера, које се односе на рад фризерских салона и организовање стручних скупова.

Фризерски салони могу да раде под условима који су мање ригорозни него што су били до сада, тако да ће ограничење броја људи у салону уместо девет метара квадратних бити четири, уз поштовање свих мера, као што су ношење маске и размак од 1,5 до два метра.

Организовање професионалних, стручних, пословних и едукативних скупова могуће је уколико скупу присуствује до 100 лица, уз поштовање инструкције за одржавање скупова.

Закључак Кризног штаба и Инструкције за одржавање професионалних, стручних, пословних и едукативнихскупова можете преузети _______________

Baner Pecat 211x81