gore

  • Baner Optina Alibunar
  • Насловна
  • Новости
  • Председница Општине Алибунар: Улагање у образовање деце наш је приоритет

Председница Општине Алибунар: Улагање у образовање деце наш је приоритет

Zorana 1Председница општине Алибунар Зорана Братић, првог дана школе заједно са својим сарадницима посетила је школске установе на територији општине Алибунар. Председница је у разговору са просветним радницима и родитељима истакла да општина наставља са улагањем у обнову и изградњу образовних институција, наглашавајући да је сада најважније да су створени услови за безбедан повратак деце у школске клупе.
Општина је обезбедила свим првацима и пригодне поклоне. Уручено је укупно 160 ранчева, колико и има ђака првака ове школске године.

 

 - Деца и само деца могу обезбедити опстанак насеља и будућност наше општине, улагање у школовање наше деце је један од најважнијих програмских циљева. Сходно томе, приоритет нам је улагање у образовне установе широм општине. У току је опремање фискултурне сале у Алибунару. Такође, у току је израда пројектне документације за два важна школска објекта у Банатском Карловцу, котларнице у основној школи и предшколске установе у овом насељеном месту. Осим тога, потпуно је реконструисана зграда ОШ "Први мај" у Владимировцу, али и замена паркета и санација крова фискултурне сале у Николинцима, као и санација крова на сали у Иланџи, истакла је председница општине Алибунар Зорана Братић још једном наглашавајући да је у овом тренутку на првом месту безбедност деце.

Zorana 2

 

Ознаке: opština alibunar, zorana bratic, prvi dan škole

Baner Pecat 211x81