gore

  • slika 3

ОБАВЕШТЕЊЕ

Општински штаб за ванредне ситуације општине Алибунар на својој једанаестој ванредној седници одржаној дана 10.07.2020, године, донео је:

1. Наредбу којом се налаже привредним субјектима који обављају угоститељску делатност да у угоститељским објектима за пружање услуга исхране и пића на територији Општине Алибунар радно време организују у периоду од 06,00 до 23,00 часова.

2. Наредбу којом се налаже ЈКП "Универзал" Алибунар да у циљу заштите и спречавања ширења епидемије заразне болести COVID-19 сопственим капацитетом врши дезинфекцију прилаза и улаза установа, јавних предузећа, месних заједница, пијаца као и др. организација чији је оснивач општина Алибунар на територији општине Алибунар.

3. Препоруку којом се:
-Препоручује свим грађанима Општине Алибунар примена свих превентивних мера и мера личне заштите у циљу заштите и спречавања ширења епидемије заразне болести COVID-19 које су донете на републичком нивоу и важе за све грађане (ношење маски, држање физичке дистанце од 2 метра ...).

-Препоручује Банкама на територији Општине Алибунар да редовно, више пута дневно, дезинфикују банкомате.

-Препоручује привредним субјектима који обављају делатност у трговинским фирмама да појачано врше дезинфекцију свих површина, посебно колица и корпи.

Baner Pecat 211x81