gore

  • slika 3

ИЗВЕШТАЈ СА 97. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Деведесетседма седница општинског већа Општине Алибунар одржана је у петак 2. августа 2019.године у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4. Седницом је председавао председник Општине Алибунар Душан Дакић.

Општинско веће разматрало је и донело следећа Акта:

Донело је Правилник о измени Правилника о систематизацији радних места у општинској управи Општине Алибунар. Предложеним изменама Правилника врши се усклађивање са изменама кадровског плана за општинску управу Општине Алибунар за 2019.годину.

Општинско веће донело је Решење о расподели средстава из буџета Општине Алибунар за програме цркава и верских заједница за 2019.годину. средства за инвестиционе радове односно пројекте верских заједница обезбедиће се из текуће буџетске резерве.

Општинско веће прихватило је измењени извештај стручне комисије за оцену пројеката спортских организација. Предложене измене извештаја односе се на измену раније утврђених средстава за суфинансирање пројеката у области спорта због промене ранга такмичења поједних спортских клубова.

Општинско веће донело је Решења о измени Решења о одобравању средстава из буџета за финансирање пројеката у области спорта а на основу извештаја стручне комисије за оцену пројеката спортских организација.

Baner Pecat 211x81