gore

  • slika 3

ЗАВРШЕТАК РАДОВА НА ФИСКУЛТУРНОЈ САЛИ У АЛИБУНАРУ

fiskulturna sala u AlibunaruУ понедељак 18. фебруара 2019. године председник општине Алибунар Душан Дакић потписао је Уговор о преносу средстава по Јавном конкурсу за финансирање и суфинансирање пројеката у области развоја спорта са Управом за капитална улагања Аутономне Покрајине Војводине.

На основу Јавног конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката у области развоја спорта, укључујући и школски спорт, од значаја за АП Војводину, који је у јануару 2019. године расписала Управа за капитална улагања АП Војводине, са циљем подстицања развоја и промоције спорта, Општина Алибунар добила је средстава у износу од 78.241.040 динара за завршетак спортске сале у Алибунару.

Захваљујући свесрдној подршци Управе за капитална улагања АП Војводине и одговорној политици локалне самоуправе којој је брига о младима приоритет, давно започети радови на спортској сали у Алибунару привешће се крају.

Деца која похађају ОШ „Братство и јединство“ у Алибунару напокон ће добити фискултурну салу са свим условима за одвијање часова физичког васпитања као што и заслужују, а Алибунар ће најзад имати прикладно место за бављење спортом и спортским активностима за децу и младе, који ће на тај начин моћи здраво да одрастају и квалитетно проводе своје слободно време.

Baner Pecat 211x81