gore

  • slika 3

VI СВЕТОСАВСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

naslovnaСпортски савез општине Алибунар, од 14-23. јануара 2019. године у спортској хали у Банатском Карловцу, организовао је шести по реду, Светосавски турнир у малом фудбалу.

На турниру је учествовало дванаест екипа из Панчева, Београда, Вршца, Банатског Новог Села, Уљме, Алибунара, Добрице, Банатског Карловца, а укупан наградни фонд износио је 100.000 динара. Прво место и 70.000 динара освојио је Клуб малог фудбала „Динамо“ из Панчева, друго место и 20.000 динара припало је екипи „Ауто-електричарска радња Горан и Данијел“, а треће место са 10.000 динара заузела је екипа Клуб „Гламур“ из Банатског Новог Села.

 

20190123 193143

Најбољим голманом овогодишњег Светосавског турнира проглашен је Јагодић Никола из Клуба „Гламур“, најбољи стрелац био је Миловац Богдан из КМФ „Динамо“, а најбољи играч Копања Симеон. Ове године, први пут награђена је најмлађа екипа на турниру, „Омладинци“ из Банатског Карловца.

Генерални секретар Спортског савеза општине Алибунар Давор Петровић захвалио се Општини Алибунар као покровитељу, која је омогућила да се Светосавски турнир одржи и ове године, истакавши да је за овај турнир карактеристична изузетна посећеност публике, као и да уз двојицу судија из Алибунара и једног из Вршца, није било ни најмањег проблема.


 

 

 

Baner Pecat 211x81