gore

  • slika 3
  • Насловна
  • Новости
  • ОПШТИНИ АЛИБУНАР ДОДЕЉЕНО 20,5 МИЛИОНА ЗА ЗАВРШЕТАК КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ

ОПШТИНИ АЛИБУНАР ДОДЕЉЕНО 20,5 МИЛИОНА ЗА ЗАВРШЕТАК КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ

igor mirovic ugovori wide jpg 660x330Председник општине Алибунар Предраг Белић потписао је уговор о додели 20.502.767,40 динара, бесповратних средстава намењених за санацију и решење система водоснабдевања и заштите вода.
Средства су додељена на основу јавног конкурса који је расписала Управа за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине, а за реализацију пројекта ”Наставак радова на изградњи канализационе инсталације отпадних вода у насељу Алибунар, Блок 5”, чиме ће бити омогућен завршетак канализационе мреже. 
Председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капирална улагања АП Војводине, Недељко Ковачевић, присуствовали су додели уговора о финансирању и суфинансирању пројеката и овом приликом су истакли да ће реализација пројеката допринети бржем развоју Аутономне покрајине Војводине, а за становнике наше општине ово представља решење једног од најважнијих проблема.
Радови на Пројекту завршетка канализационе мреже реализоваће се у најкраћем законском року и средства ће бити ефикасно усмерена, како би већ почетком 2018. године стекли право на поновно учешће у програмима овог типа, а у циљу побољшања инфраструктуре и услова живота становника наше општине. Рок за реализацију пројекта је 01.09.2018. године. 
 
 
Снимак је преузет са сајта Радио Телевизија Војводине.
 
fShare
0