gore

  • slika 3

Изабрано ново руководство општине Алибунар

DSCN0947У понедељак, 16. маја 2016. године одржана је конститутивна седница Скупштине општине Алибунар. У свечаној атмосфери потврђени су мандати одборника, а изабрани су и председник и заменик Скупштине општине, као и председник општине Алибунар и општински већници. На овај начин конституисана је Скупштина општине Алибунар, са мандатом од 4 године. 
Конститутивну седницу је отворио и водио Синиша Гавранчић , у својству најстаријег, међу 23 присутна одборника. 
DSCN0918DSCN0932
У складу са дневним редом, најпре је Скупштина усвојила извештај Општинске изборне комисије о изборним резултатима, спроведеним 24. априла 2016. године. Потом је верификациона комисија верификовала мандате новоизабраних одборника, који су положили одборничку заклетву обавезујући се да ће се у раду СО Алибунар придржавати Устава, закона и статута општине Алибунар и да ће часно и непристрасно вршити дужност одборника водећи се интересима грађана.
За председницу Скупштине општине Алибунар изабрана је Зузана Ђукић, са изборне листе Александар Вучић – Србија побеђује, а за заменика председника Аурел Мургу, са изборне листе ЛСВ.
DSCN0941Конститутивна седница окончана је избором председника општине Алибунар. Тајним гласањем одлучено је да ће председник општине наредне 4 године бити Предраг Белић, са изборне листе Александар Вучић – Србија побеђује, који је и до сада обављао ту функцију.
„Захваљујем се пре свега грађанима Алибунара, који су нам својим гласом указали поверење, а потом и свим одборницима који су гласали за мене. Убудуће ћемо се, као и до сада, залагати само за рад, ред и нова радна места како би наш Алибунар наставио свој пут реформи и промена и како би живот наших грађана био још бољи“, рекао је господин Белић у обраћању одборницима. 
 

Baner Pecat 211x81