gore

  • Baner Optina Alibunar

Рекли су о Војводини

„Србија, посебно Војводина, још увек је у великој мери неистражена као дестинација са бројним могућностима за страна улагања. Ако се узме у обзир да се квалитет живота може упоредити са квалитетом живота у било којој држави Европске уније, близина главних европских градова и отворени и срдачни људи, може се закључити да је странцима лако да се у Војводини осећају као код куће.

На основу свог искуства у пословању и сарадњи, као и подршке коју добијамо од свих нивоа власти и локалних предузећа са којима смо у контакту, Војводина се налази на врху листе пожељних дестинација за улагања.” 

Господин Клаус Федингер,,  финансијски директор, LAFARGE - Беочинска фабрика цемента

 

„Ово је земља која има сјајан потенцијал, која много обећава и има светлу будућност. Као представник озбиљне компаније која има стратешке клијенте, заиста сам задовољан пројектима које тренутно спроводимо и надам се да ћемо додатно побољшати сарадњу.” 
Господин Ерик Бах,  Тел Авив, Израел

 

„Стандардизацијом нове софтверске платформе коју је предложио наш партнер из Војводине, компанија Vital Scientific ујединила је истраживања и развој са продајом како би што брже препознала и одговорила на хитне потребе клијената и још боље се позиционирала на тржишту обезбеђивањем изузетно добре услуге.” 

Господин Емил Хуген,  генерални директор, VITAL SCIENTIFIC

„Најбоље плаже на Дунаву!” 

Господин Јан Смит,  директор Центра за услуге из области стратегије и евалуације, Лондон

 

„Импресиониран сам квалитетом резултата постигнутих захваљујући отвореној сарадњи између Универзитета и ваших клијената.” 


Господин Жарар Жак,  потпредседник сектора за енергетику, SCHNEIDER

 

„Инфраструктура је фантастична. Вршац се рапидно развија. Имамо одличне услове - Београд са једне стране, Темишвар са друге. Резултати изненађују, имајући у виду остале источноевропске инвестиције. Имамо одличне и изузетно образоване сараднике у Војводини које не обучавамо ми – они користе знања стечена у Војводини.” 

Господин Волфрам Хајниш,  потпредседник стретегије & директор подршке, STADA

 

„Када је реч о инвестиционој клими у Војводини, наша искуства су крајње позитивна. У погледу развоја и инфраструктуре, ово је дефинитивно један од најнапреднијих делова Србије. Изузетно пријатно смо изненађени отвореношћу и спремношћу људи да сарађују са страним инвеститорима.” 

Господин Сава Далбоков,  председник извршног одбора, ERSTE BANK

 

„Нама је одлично! Вештине које су нам потребне лакше се могу наћи овде него у другим земљама источне Европе и осталим земљама - укључујући Енглеску.” 

Господин Лоренс Ј. Албон,  генерални директор, OBE

 

„Веома сам задовољан. Постигли смо своје циљеве, чак смо их делимично и надмашили. Треба да одете у Србију и Војводину и лично се уверите, а не да слушате од других.” 

Господин Карл Сајц,  финансијски директор, TARKETT East Europe

 

Baner Pecat 211x81