gore

  • slika 3

ПРЕДРАГУ БЕЛИЋУ ЈОШ ЈЕДНОМ УКАЗАНО ПОВЕРЕЊЕ ДА ВОДИ ОПШТИНУ АЛИБУНАР

DSCN0941На недавно одржаној конститутивној седници Скупштине општине Алибунар изабрано је ново руководство општине. На основу гласова новоизабраних одборника одлучено је да ће на челу општине Алибунар наредне 4 године бити Предраг Белић, који је ову функцију обављао и у претходних 11 месеци.
Тим поводом срели смо се са председником општине, господином Белићем и у кратком разговору сазнали чему се могу надати грађани Алибунара у будућности.
 
•Господине Белићу, најпре честитамо, пре свега на чињеници да сте још једном заслужили поверење грађана и одборника, тако да остајете на челу општине. Верујемо да је то само потврда да је Ваше досадашње залагање у раду општине било на високом нивоу. Можете ли се у кратком коментару осврнути на период недавно одржаних избора и можете ли нам рећи шта очекује наше грађане у будућности?
 
 
Предраг Белић, председник општине Алибунар: 
„Хвала Вам на честиткама. Хвала пре свега грађанима Алибунара на указаном поверењу и хвала колегама одборницима који су ме изабрали за председника и тако дали легитимитет мом будућем четворогодишњем мандату. Нема сумње да су ови избори у којима је листа „Александар Вучић – Србија побеђује“ добила доминантну већину гласова, само потврда да је политика коју води СНС управо она која целу Србију, па и наш Алибунар може извести на пут просперитета и боље друштвене и економске климе. Ако се осврнем на наше локалне изборе, морам истаћи да се водила изузетно некоректна и прљава кампања од стране опозиционих партија. Нажалост, неке странке нису схватиле да их је време прегазило, да су методе засноване на лажима, преварама и обманама давна прошлост у овој земљи. Једноставно, нису били спремни за утакмицу у којој ћемо се борити идејама, аргументацијом кроз програме које нудимо за напредак општине Алибунар, већ су користили најпраљавије игре како би стигли до циља, али смо сада сасвим сигурни да нису успели да преваре народ. Наши грађани су препознали рад, добру намеру, жељу, једину идеју и једину странку која може да изведе ову општину и ову земљу на бољи пут и управо је зато поверење указано СНС-у. Добили смо апсолутну подршку народа. Уверавам грађане Алибунара да су направили прави избор и да их нећемо разочарати. 
Наставићемо тамо где смо стали. Уважаваћемо рад и сваку позитивну иницијативу. Ово мора да буде друштво једнаких шанси у коме ће свако својим радом и резултатима моћи  да оствари успех. До сада смо јасно доказали да се одговорним и рационалним понашањем према буџетским средствима може домаћински водити општина, где ће свако добити онолико колико му треба за успешан рад, а да уз то направимо и уштеде. Прва обавеза локалне самоуправе је да створи услове за нормалан живот грађана, као и да створи амбијент за долазак инвеститора, захваљујући којима ћемо обезбедити и нова радна места.  Ја тврдим да смо ми већ увелико тај посао започели и да ћемо само наставити путем који ће наш Алибунар учинити бољим, лепшим и развијенијим, а наше грађане поносним што су део наше заједничке успешне приче. 
 

Baner Pecat 211x81