Одлуку о додели уговора за текуће поправке и одржавање просторија у згради општинске управе Алибунар

Преузимање дoкумената везана за текуће поправке и одржавање просторија у згради општинске управе Алибунар
1. Одлука о додели уговора

351-280/2019-05 Ширка Јано, Падина

351-280/2019-05 Ширка Јано, Падина

Одлука о додели уговора за набавку радова - рехабилитација коловоза дела улице Соње Маринковића од улице Првомајска до улице Маршала Тита у насељеном месту Локве

Преузимање дoкумената везана занабавку радова - рехабилитација коловоза дела улице Соње Маринковића од улице Првомајска до улице Маршала Тита у насељеном месту Локве
1. Одлука о додели уговора

Одговор на питање и измена конкурсне документације за набавку радова - инвестиционо одржавање поправка паркета на објекту фискултурне сале ОШ "2 Октобар" николинци.

Преузимање дoкумената везана заодговор на питање и измена конкурсне документације за набавку радова - инвестиционо одржавање поправка паркета на објекту фискултурне сале ОШ "2 Октобар" николинци. 
1. 
Измена конкурсне документације
2. 
Питања и одговори

Позив за подношење понуда и Конкурсну документацију за набавку радова - инвестиционо одржавање кровног покривача на објекту фискултурне сале у Иланџи

Преузимање дoкумената везаназа набавку радова - инвестиционо одржавање кровног покривача на објекту фискултурне сале у Иланџи.
1. Конкурсна документација
2. 
Позив за подношење понуда

Конкурсну документацију за набавку радова - инвестиционо одржавање поправка паркета на објекту фискултурне сале ОШ "2 Октобар" Николинци

Преузимање дoкумената везана за прикупљање понуда и Конкурсну документацију за набавку радова - инвестиционо одржавање поправка паркета на објекту фискултурне сале ОШ "2 Октобар" Николинци
1. Конкурсна документација
2. Позив за подношење понуда

Позив за прикупљање понуда и Конкурсну документацију за геодетске услуге за потребе пољопривредног и грађевинског земљишта до привођења намени

Преузимање дoкумената везана за прикупљање понуда и Конкурсну документацију за геодетске услуге за потребепољопривредног и грађевинског земљишта до привођења намени
1. Конкурсна документација
2. Позив за подношење понуда

351-271/2019-05 - Општина Алибунар

351-271/2019-05 - Општина Алибунар

Позив за прикупљање понуда и Конкурсну документацију за текуће поправке и одржавање просторија у згради општинске управе Алибунар.

Преузимање дoкумената везана за прикупљање понуда и конкурсну документацију за текуће поправке и одржавање просторија у згради општинске управе Алибунар.

1.Конкурсна документација
2. Позив за подношење понуда 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Нацрт Одлуке о буџету општине Алибунар за 2020. годину у делу планираних инвестиција објављен је на званичној интернет презентацији општине Алибунар www.alibunar.org.rs.

 

Позивамо грађане, удружења и осталу заинтересовану јавност да све сугестије, предлоге и примедбе   доставе на  адресу електронске поште:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Нацрт Одлуке о буџету Општине Алибунар за 2020. годину у делу планираних инвестиција

Нацрт Одлуке о буџету Општине Алибунар за 2020. годину у делу планираних инвестиција

Нацрт Одлуке о буџету Општине Алибунар за 2020. годину у делу планираних инвестиција

Одговор на питање за набавку радова - рехабилитација коловоза дела улице Соње Маринковића од улице Првомајска до улице Маршала Тита у насељеном месту Локве

Преузимање докумената везана за одговор на питање за набавку радова - рехабилитација коловоза дела улице Соње Маринковића од улице Првомајска до улице Маршала Тита у насељеном месту Локве
1. Питања и одговор

641-246- 2019 -05 Перица Томаш

641-246- 2019 -05 Перица Томаш

641-241- 2019-05 Гордана Петковић

641-241- 2019-05 Гордана Петковић

СВЕЧАНА СЕДНИЦА СО АЛИБУНАР

SvecSedSO20182У петак 28. децембра 2018. године, у Великој сали СО Алибунар, одржана је свечана седница Скупштине Општине Алибунар. Након химне Републике Србије „Боже правде“ у извођењу Црквено-градског хора „Света три јерарха“ из Алибунара, званицама се обратио потпредседник СО Алибунар Мургу Аурел.

Continue Reading

Обавештење о обустави поступка јавне набавке образаца матичних књига

Преузмите цео текст у ".пдф" формату

ИЗВЕШТАЈ СА 79. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

790V2018Седамдесет девета седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у среду 26. децембра 2018. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник Општине Алибунар господин Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

Continue Reading

Обавештење о закљученом уговору за набавку рачуанра

На основу члана 57. и 116 .Закона о јавним набавкама („Сл. гласник РС“, бр.124/12, 14/15 и 68/15), општина Алибунар у својству наручиоца, дана 27.12.2018.године, објављује


ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ


За ЈН бр. 404-107/2018-04
1. Наручилац: Општина Алибунар, Трг Слободе бр .4, Алибунар, интернет страница Наручиоца www.alibunar.org.rs;
2. Врста наручиоца: Орган локалне самоуправе
3. Врста поступка јавне набавке: јавна набавка мале вредности
4. Опис предмета набавке: Набавка добара – рачунари и рачунарска опрема
5. Уговорена вредност: 1.199.798,00 дин. без ПДВ-а односно 1.439.757,60 динара са ПДВ-ом

 

Преузмите цео текст Обавештења у ".пдф" формату

Јавни оглас за јавно надметање ради отуђења неизграђеног грађевинског земљишта

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ЈАВНО НАДМЕТАЊЕ
РАДИ ОТУЂЕЊА НЕИЗГРАЂЕНОГ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА

 

Текст огласа  у ".пдф" формату

 

 

Јавни оглас за давање у закуп пословних простора апотека у зградама здравства на територији општине Алибунар методом прикупљања писмених понуда

ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОСЛОВНИХ ПРОСТОРА АПОТЕКА У ЗГРАДАМА ЗДРАВСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР МЕТОДОМ ПРИКУПЉАЊА ПИСМЕНИХ ПОНУДА

 

1. Јавни оглас у ".пдф" формату,

 

ИЗВЕШТАЈ СА 27. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

27Skupstina2018Двадесет седма седница Скупштине општине Алибунар одржана је у четвртак 20. децембра 2018. године у Великој сали Скупштине општине Алибунар, Трг слободе 15, Алибунар. Седницом је председавао председник Скупштине општине Алибунар Неђељко Коњокрад.

Continue Reading

Одлука о обустави поступка јавне набавке образаца матичних књига

Одлука о обустави поступка јавне набавке образаца матичних књига

Преузмите цео текст у ".пдф" формату 

НОВОГОДИШЊИ БАЗАР У БАНАТСКОМ КАРЛОВЦУ

NovogodisnjiBazar2018У периоду од 21-23. децембра 2018. године у Банатском Карловцу, Удружење креативних жена „Карловчанка“ приредило је први Новогодишњи базар.
Жене из удружења жена у Банатском Карловцу, у оквиру базара промовисале су свој рад кроз иложбу ручних радова различитих техника, као и домаћих производа.
Први дан овог базара био је посвећен деци, уз учешће најмлађих суграђана из предшколске установе „Полетарац“, који су извођењем новогодишњег програма обележили Дан детета и на поклон добили новогодишње пакетиће.

Continue Reading

ДЕДА МРАЗ У ВРТИЋУ У АЛИБУНАРУ

Deda mraz poletaracПоводом предстојећих празника, у петак 21. децембра 2018. године, у Предшколској установи „Полетарац“ у Алибунару, уприличена је новогодишња дечија приредба.
Захваљујући посвећеним васпитачицама, најмлађи су кореографијом специјално наученом за ову прилику, угостили Деда Мраза који им је по старом добром обичају, донео новогодишње пакетиће. Након песме и игре, уз одлично расположење, уследило је традционално сликање деце са Деда Мразом.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ У АЛИБУНАРУ

KancelarijaZaMlade21122018Председник општине Алибунар Душан Дакић потписао је у петак 21. децембра 2018. године Уговор о оснивању и опремању Канцеларије за младе на територији општине Алибунар.

Continue Reading

НОВИ СЕМАФОР ЗА САЛУ У БАНАТСКОМ КАРЛОВЦУ

Покрајински секретаријат за спорт и омладину одобрио је средства за реализацију пројекта у области изградње, одржавања и опремања спортских објеката, намењеног за набавку мултиспортског семафора у школској фискултурној сали ОШ „Душан Јерковић“ у Банатском Карловцу.

Овај професионални семафор са пратећом опремом за бежичну комуникацију и два мини семафора за акциона времена која ће се налазити изнад коша, допринеће несметаном одвијању комбинованих спортова. Набавка семафора иде у прилог модернизацији и прецизном вођењу параметара игре у различитим спортским такмичењима.

Рок за исвршење пројекта је март 2019. године, а према речима директора основне школе у Банатском Карловцу Душана Богдановића, очекује се да ће постављање семафора бити реализовано до краја јануара 2019. године.

Овим пројектом биће отворен пут за учешће и организацију бројних спортских догађаја, а школска сала постаће још боље место за окупљање бројних спортиста.

ДАН БИБЛИОТЕКЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

DanSkole21122018 2У понедељак 17. децембра 2018. године у сали Скупштине Општине Алибунар обележен је Дан библиотеке „Вук Караџић“ општине Алибунар. Традиционално ова установа обележава свој дан уз присуство познатих и актуелних књижевника и пратећи културно-уметнички програм локалних учесника.

Continue Reading

ИЗВЕШТАЈ СА 78. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

78 OV 2018Седница је одржана 17. децембра 2018. године у згради општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник општине Алибунар Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

Continue Reading

ИЗВЕШТАЈ СА 77. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

77ov2018Седница је одржана 12. децембра 2018. године у згради општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник општине Алибунар Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

Continue Reading

Јавна набавка Образаца матичних књига

Документација за јавну набавку Образаца матичних књига

 

1. Позив за подношење понуда,

2. Конкурсна документација.

ГИНЕКОЛОШКИ ПРЕГЛЕДИ У ДОБРИЦИ

Slika 3У среду 12. децембра 2018. године у Здравственој станици у Добрици организовани су превентивни гинеколошки прегледи које је обавила др Вероника Гетејанц Сфера, у служби здравља жена наше општине. Циљ је да се женама које у свом месту немају прилике за ову врсту прегледа, омогући лакши приступ здравственим услугама и укаже брига о женском здрављу.

Continue Reading

Одлука о нацрту Одлуке о буџету за 2019. годину у делу планираних инвестиција

На основу члана 46. тачка 1. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласникРС'' број 129/2007, 83/2014-др.закон, 101/2016-др.закон и 47/2018), члана 58. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015) и Одлуке о приступању промени Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 25/2018), а на предлог в.д.начелника Општинске управе општине Алибунар, Општинско веће општине Алибунар, на77. седници одржаној дана12. децембра 2018. године доноси

О Д Л У К У

О УТВРЂИВАЊУ НАЦРТА ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ЗА 2019. ГОДИНУ У ДЕЛУ ПЛАНИРАНИХ ИНВЕСТИЦИЈА

 

Преузимање докумената:

1. Одлука о утврџивању Одлуке о Буџету општине Алибунар за 2019. годину у делу планираних инвестиција, 

2. Предлог инвестиција.

 

Измена и допуна Статута општине Алибунар

На основу члана 46. тачка 1. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'' број 129/2007, 83/2014-др.закон, 101/2016-др.закон и 47/2018), члана 58. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015) и Одлуке о приступању промени Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 25/2018), а на предлог в.д.начелника Општинске управе општине Алибунар, Општинско веће општине Алибунар, на 77. седници одржаној дана 12. децембра 2018. године доноси

 

О Д Л У К У
О УТВРЂИВАЊУ НАЦРТА ИЗМЕНА И ДОПУНА
СТАТУТА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

 

Документи за преузимање у ".пдф" формату:

1. Предлог Измене Статута општине Алибунар, 

2. Одлука о нацрту измене Статута општине Алибунар.

 

Обавештење о закљученом уговору за набавку електричне енергије

Преузмите цео текст Обавештења о закљученом уговору за набавку електричне енергије у ".пдф" формату. 

Обавештење о закљученом уговору

Одлука о додели уговора за зимско одржавање општинских путева и улица

Преузмите текст целе Одлуке у ".пдф" формату

Одлука о додели уговора за зимско одржавање путева и улица. 

Јавни позив за откуп кукуруза рода 2018 са пољопривредног земљишта у државној својини

Преузмите текст огласа у ".пдф" формату.

Јавни позив за откуп кукуруза рода 2018 са пољопривредног земљишта у државној својини.

ИЗВЕШТАЈ СА 76. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

Седамдесет шеста седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у уторак 04. децембра 2018. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник Општине Алибунар Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

 1. Општинско веће општине Алибунар утврдило је предлог Решења о давању сагласности за извођење радова на земљишту у јавној својини Општине Алибунар. Наиме, за потребе изградње цевовода за транспорт флуида од истражне бушотине до прикључења на СС Локве и изградњу електроенергетског кабла за потребе снабдевања струјом истражне бушотине, на одобреном експлоатационом пољу нафте и гаса, предузеће НИС А.Д. је поднело захтев за давање сагласности за извођење предметних радова на парцелама 6666, 6715, 6659, 6566 и 6615 к.о. Локве, које су у јавној својини Општине Алибунар. Подносиоцу захтева се даје сагласност за извођење радова на предметним парцелама, под условом да о почетку извођења радова извести надлежни орган Општине Алибунар, као и да након завршетка радова предметне парцеле-некатегорисане путеве доведе у пређашње исправно стање.
 2. Општинско веће општине Алибунар размотрило је Извештај Стручне комисије за оцену пројеката медија и прихватило њихов предлог о расподели средстава медијским кућама које испуњавају услове за суфинансирање средствима буџета општине Алибунар.
 3. Општинско веће општине Алибунар размотрило је и донело Одлуку о расподели средстава из буџета општине Алибунар за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Медијске куће које су конкурисањем добиле средства за суфинансирање су РТВ ЛАВ из Вршца, Д.о.о. Вршалица из Вршца, Дневне новине „Ало“ из Београда, „Старт пресс“ д.о.о. из Панчева, Центар за информисање, образовање и предузетништво „Облак“ из Панчева, ДОО „Danelli“ – Радио „ФАР“ из Алибунара и РТВ „Панчево“ из Панчева.
 4. Општинско веће општине Алибунар разматрало је појединачне предлоге и захтеве институција, установа и грађана са територије општине Алибунар.

Документација за први круг лицитације државног земљишта у 2018. години

Преузимање докумената у ".pdf" формату за први круг лицитације у 2018. години

 

1. Оглас за јавну лицитацију,

2. Пријава на оглас за лицитацију,

 

Мапе парцела у Катастарским општинама

 

1. КО Алибунар,

2. КО Банатски Карловац

3. КО Добрица,

4. КО Иланџа

5. КО Јаношик

6. КО Локве,

7. КО Николинци

8. КО Селеуш

9. КО Владимировац

10. КО Нови Козјак.

 

 

 

 

 

ИЗЛОЖБА СИТНИХ ЖИВОТИЊА У ДОБРИЦИ

Predsednik opštine Alibunar Dušan Dakić i šampioni izložbe

Удружење одгајивача „Добрица“ организовало је од 30. новембра до 02. децембра 2018. године Изложбу ситних животиња у Добрици, у сарадњи са Месном заједницом Добрица, Спортским савезом Алибунар, општином Алибунар и спонзорима.

Continue Reading

Предлог за продају кукуруза род 2018. године

Предлог за продају кукуруза род 2018. године

ИЗВЕШТАЈ СА 75. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

SedOpsVeca75Седамдесет пета седница Општинског већа Општине Алибунар одржана је у петак 30. новембра 2018. године, у згради Општине Алибунар, Трг слободе 4 (мала сала). Седницом је председавао председник Општине Алибунар Душан Дакић. На овој седници Општинско веће донело је следеће одлуке:

Continue Reading

ОПШТИНА АЛИБУНАР У 2017. ГОДИНИ

logo73432463922017. година која је на измаку, за све нас, становнике и руководство општине Алибунар, је веома значајна јер је у току ове године урађено доста, а највише се поносимо капиталним пројектима и решавањем озбиљних питања у корист свих грађана наше Општине.

Continue Reading

OPŠTINA ALIBUNAR U 2017. GODINI

logo73432463922017. godina koja je na izmaku, za sve nas, stanovnike i rukovodstvo opštine Alibunar, je veoma značajna jer je u toku ove godine urađeno dosta, a najviše se ponosimo kapitalnim projektima i rešavanjem ozbiljnih pitanja u korist svih građana naše Opštine.

Continue Reading

Одлука о додели уговора - Набавка услуге- Израда плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар

Одлука о додели уговора - Набавка услуге- Израда плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар - Преузмите ПДФ фајл

ПОСТАВЉЕН НОВИ КРОВ НА ЗГРАДИ ФК “ДОБРИЦА“

WhatsApp Image 2017 12 27 at 12.02.16 1600x1200Општина Алибунар, на челу са председником Предрагом Белићем, у последњем кварталу 2017. године отпочела је и финансијски подржала постављање новог кровног покривача са конструкцијом на објекту зграде фудбалског клуба из Добрице. 

Continue Reading

POSTAVLJEN NOVI KROV NA ZGRADI FK “DOBRICA“

WhatsApp Image 2017 12 27 at 12.02.16 1600x1200Opština Alibunar, na čelu sa predsednikom Predragom Belićem, u poslednjem kvartalu 2017. godine otpočela je i finansijski podržala postavljanje novog krovnog pokrivača sa konstrukcijom na objektu zgrade fudbalskog kluba iz Dobrice. 

Continue Reading

ИЗВЕШТАЈ СА 49. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

DSCN3091 1600x1200Седница којом је председавао заменик председника општине Бошко Тијанић је одржана 27. децембра 2017. године у згради општине Алибунар, Трг слободе бр.4.

Continue Reading

IZVEŠTAJ SA 49. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE ALIBUNAR

DSCN3091 1600x1200Sednica kojom je predsedavao zamenik predsednika opštine Boško Tijanić je održana 27. decembra 2017. godine u zgradi opštine Alibunar, Trg slobode br.4.

Continue Reading

НОВА ДЕЧИЈА ИГРАЛИШТА – ПОКЛОН МАЛИШАНИМА ЗА КРАЈ 2017. ГОДИНЕ

DSCN2465 1600x1200Општина Алибунар је након низа успешно реализованих акција у сарадњи са месним заједницама, наставила са пројектима изградње дечијих игралишта на нашој  територији. Малишани у Иланџи и Локвама су за крај 2017. године на поклон добили нова игралишта.

Continue Reading

NOVA DEČIJA IGRALIŠTA – POKLON MALIŠANIMA ZA KRAJ 2017. GODINE

DSCN2465 1600x1200Opština Alibunar je nakon niza uspešno realizovanih akcija u saradnji sa mesnim zajednicama, nastavila sa projektima izgradnje dečijih igrališta na našoj  teritoriji. Mališani u Ilandži i Lokvama su za kraj 2017. godine na poklon dobili nova igrališta.

Continue Reading

НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТИ МУЗИКЕ И ФОЛКЛОРА У ОПШТИНИ АЛИБУНАР

DSCN2642 1600x1200 1600x1200У изузетно пријатној атмосфери недавно уређених домова културе на територији наше општине, Центар за културу општине Алибунар је пред новодишње празнике организовао три концерта музике и фолклора. Први концерт је одржан 17. децембра у Владимировцу, 21.12.  је одржан концерт у Алибунару и завшрни концерт је одржан 23. децембра у Банатском Карловцу.

Continue Reading

NOVOGODIŠNJI KONCERTI MUZIKE I FOLKLORA U OPŠTINI ALIBUNAR

DSCN2642 1600x1200 1600x1200U izuzetno prijatnoj atmosferi nedavno uređenih domova kulture na teritoriji naše opštine, Centar za kulturu opštine Alibunar je pred novodišnje praznike organizovao tri koncerta muzike i folklora. Prvi koncert je održan 17. decembra u Vladimirovcu, 21.12.  je održan koncert u Alibunaru i zavšrni koncert je održan 23. decembra u Banatskom Karlovcu.

Continue Reading

ДАНИ ДЕЧИЈЕГ ПОЗОРИШТА У ОПШТИНИ АЛИБУНАР

25550220 1434327366664438 7436758390124613820 nУ сусрет празницима, а под покровитељством општине Алибунар, нашим најмлађим становницима Центар за културу општине Алибунар је приредио предновогодишње бесплатне позоришне представе.

Continue Reading

DANI DEČIJEG POZORIŠTA U OPŠTINI ALIBUNAR

25550220 1434327366664438 7436758390124613820 nU susret praznicima, a pod pokroviteljstvom opštine Alibunar, našim najmlađim stanovnicima Centar za kulturu opštine Alibunar je priredio prednovogodišnje besplatne pozorišne predstave.

Continue Reading

Усвојен буџет општине Алибунар за 2018. годину

DSCN2773 1600x1200Дана 21.12.2017. године одржана је 19. седница Скупштине општине Алибунар, којом је председавао председник СО Алибунар Синиша Гавранчић. 
Седници је присуствовало 15 одборника. 

Continue Reading

Usvojen budžet opštine Alibunar za 2018. godinu

DSCN2775 1600x1200Dana 21.12.2017. godine održana je 19. sednica Skupštine opštine Alibunar, kojom je predsedavao predsednik SO Alibunar Siniša Gavrančić. 
Sednici je prisustvovalo 15 odbornika. 

Continue Reading

ЈЕСЕЊИ ПЕСНИЧКИ МАРАТОН 2017.

DSCN2517 1600x1200У организацији Центра за културу општине Алибунар и уз подршку Општине Алибунар, одржан је четврти Јесењи песнички маратон. Овогодишњи маратон отворио је Николић Ђурађ из Банатског Kарловца (6 година), најмлађи песник на овом такмичењу, својом песмом „Снешко Белић“. Затим је песму о Банатском Kарловцу одрецитовала Радмила Слишковић, након чега је званично почео такмичарски део.

Continue Reading

JESENJI PESNIČKI MARATON 2017.

DSCN2517 1600x1200U organizaciji Centra za kulturu opštine Alibunar i uz podršku Opštine Alibunar, održan je četvrti Jesenji pesnički maraton. Ovogodišnji maraton otvorio je Nikolić Đurađ iz Banatskog Karlovca (6 godina), najmlađi pesnik na ovom takmičenju, svojom pesmom „Sneško Belić“. Zatim je pesmu o Banatskom Karlovcu odrecitovala Radmila Slišković, nakon čega je zvanično počeo takmičarski deo.

Continue Reading

ФОРМИРАН САВЕТ РОДИТЕЉА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

Grb AlibunarУ складу са новим законским одредбама  и у општини Алибунар формиран је Општински савет родитеља који чине родитељи из свих школа са територије наше општине, као и представници предшколске установе „Полетарац“. Прву конститутивну седницу отворио је координатор Савета родитеља, који је уједно и председник Актива директора свих школа на територији општине Алибунар. Он је упознао присутне чланове Савета са новинама које предвиђа члан 121. Закона о основама система образовања и васпитања, где је најважнија увођење новог органа – Општински савет родитеља, који чине представници Савета родитеља свих образовних установа са подручја општине.

Continue Reading

FORMIRAN SAVET RODITELJA OPŠTINE ALIBUNAR

Grb AlibunarU skladu sa novim zakonskim odredbama  i u opštini Alibunar formiran je Opštinski savet roditelja koji čine roditelji iz svih škola sa teritorije naše opštine, kao i predstavnici predškolske ustanove „Poletarac“. Prvu konstitutivnu sednicu otvorio je koordinator Saveta roditelja, koji je ujedno i predsednik Aktiva direktora svih škola na teritoriji opštine Alibunar. On je upoznao prisutne članove Saveta sa novinama koje predviđa član 121. Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, gde je najvažnija uvođenje novog organa – Opštinski savet roditelja, koji čine predstavnici Saveta roditelja svih obrazovnih ustanova sa područja opštine.

Continue Reading

ИЗВЕШТАЈ СА 48. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

DSCN2452 1600x1200Седница је одржана 15. децембра 2017. године у згради општине Алибунар, Трг слободе бр.4 (мала сала) којом је председавао председник општине Предраг Белић.

Continue Reading

IZVEŠTAJ SA 48. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE ALIBUNAR

DSCN2452 1600x1200Sednica je održana 15. decembra 2017. godine u zgradi opštine Alibunar, Trg slobode br.4 (mala sala) kojom je predsedavao predsednik opštine Predrag Belić.

Continue Reading

ИЗВЕШТАЈ СА 47. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

DSCN2313 1600x1200Седница је одржана 08. децембра 2017. године у згради општине Алибунар, Трг слободе бр.4 (мала сала). Седницом је председавао председник општине Предраг Белић.

Continue Reading

IZVEŠTAJ SA 47. SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE ALIBUNAR

DSCN2313 1600x1200Sednica je održana 08. decembra 2017. godine u zgradi opštine Alibunar, Trg slobode br.4 (mala sala). Sednicom je predsedavao predsednik opštine Predrag Belić.

Continue Reading

Интерни Конкурс за попуњавање радних места у Општинској управи општине Алибунар

Интерни Конкурс за попуњавање радних места у Општинској управи општине Алибунар - Шеф одсека за стамбено-комунална питања
Интерни Конкурс за попуњавање радних места у Општинској управи општине Алибунар - Нормативно-правни послови
Интерни Конкурс за попуњавање радних места у Општинској управи општине Алибунар - Регистратор стамбених заједница
Интерни Конкурс за попуњавање радних места у Општинској управи општине Алибунар - Послови обрачуна плата и других исплата директних и индиректних корисника буџета

ИЗВЕШТАЈ СА 18. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

DSCN2331 1600x1200Дана 11.12.2017. године одржана је 18. седница Скупштине општине Алибунар, којој је председавао председник СО Алибунар Синиша Гавранчић. 
Седници је присуствовало укупно 14 одборника из одборничких група Српске напредне странке и Лиге социјалдемократа Војводине. 

Continue Reading

IZVEŠTAJ SA 18. SEDNICE SKUPŠTINE OPŠTINE ALIBUNAR

DSCN2331 1600x1200Dana 11.12.2017. godine održana je 18. sednica Skupštine opštine Alibunar, kojoj je predsedavao predsednik SO Alibunar Siniša Gavrančić. 
Sednici je prisustvovalo ukupno 14 odbornika iz odborničkih grupa Srpske napredne stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine. 

Continue Reading

Обавештење о конституисању стамбене заједнице након 12.12.2017. Године

Република Србија – АП Војводина              

Општина Алибунар – Општинска управа

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 О  КОНСТИТУИСАЊУ СТАМБЕНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ НАКОН 12.12.2017. ГОДИНЕ

Ступањем на снагу Закона о становању и одржавању зграда од 31. децембра 2016. године,-/ у даљем тексту Закон/ све стамбене зграде имају обавезу регистрације Стамбене заједнице у року од 6. месеци од дана почетка рада Регистра Стамбених заједница у РГЗ, који је почео са радом дана 12.06.2017. године односно  до 12. 12. 2017. године .

Све стамбене зграде које нису покренуле поступак регистрације Стамбене заједнице до 12.12.2017. године  МОГУ и даље својим захтевом  покренути поступак за регистрацију.

Continue Reading

БЕЗБЕДНОСТ НАЈМЛАЂИХ У САОБРАЋАЈУ

DSCN2356 1600x1200Безбедност у саобраћају, а нарочито најмлађих учесника, је један од горућих проблема на путевима наше земље. Свесни чињенице да је едукација први и најбитнији корак Општина Алибунар је организовала едукативну наставу за најмлађе, јер су деца и њихова сигурност  приоритет.

Continue Reading

BEZBEDNOST NAJMLAĐIH U SAOBRAĆAJU

DSCN2356 1600x1200Bezbednost u saobraćaju, a naročito najmlađih učesnika, je jedan od gorućih problema na putevima naše zemlje. Svesni činjenice da je edukacija prvi i najbitniji korak Opština Alibunar je organizovala edukativnu nastavu za najmlađe, jer su deca i njihova sigurnost  prioritet.

Continue Reading

Одлука о статусној промени – припајања (НО ЈКП ''Универзал'' Алибунар)

На основу члана 486. Закона о привредним друштвима (''Службени гласник РС'', број 36/2011, 99/2011, 83/2014-др.закон и 5/2015), члана 22. став 1. тачка 8. и члана 76. Закона о јавним предузећима (''Службени гласник РС'', бр. 15/2016), члана 45. став 1. тачка 17. Одлуке о промени оснивачког акта Јавног комуналног предузећа ''Универзал'' Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 22/2016) и члана 57. став 1. тачка 17. Статута Јавног комуналног предузећа ''Универзал'' Алибунар, Надзорни одбор Јавног комуналног предузећа ''Универзал'' Алибунар на седници од 07.12.2017. године доноси

О Д Л У К У

О СТАТУСНОЈ ПРОМЕНИ – ПРИПАЈАЊА

 1. Да се изврши статусна промена припајања којом се

Јавно предузеће за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, Трг слободе 19/1, ПИБ: 101086618, МБ: 08060975 (у даљем тексту: ЈП ''Инжењеринг'')

припаја

Јавном комуналном предузећу ''Универзал'' Алибунар, Улица Немањина број 14, ПИБ: 101086600, МБ: 08137838 (у даљем тексту: ЈКП ''Универзал'').

 1. Јавно предузеће за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, Трг слободе 19/1, ПИБ: 101086618, МБ: 08060975 престаће да постоји од момента регистрације статусне промене у Агенцији за привредне регистре и као такво ће бити брисано из регистра Агенције за привредне регистре без спровођења поступка ликвидације, уз истовремено повећање капитала ЈКП ''Универзал'' Алибунар моментом регистрације статусне промене.
 2. Овлашћује се директор ЈКП ''Универзал'' да у име и за рачун ЈКП ''Универзалг'' потпише и овери Уговор о припајању који ће бити закључен између ЈП ''Инжењеринг'' и ЈКП ''Универзал'', као и све евентуалне анексе уговора.
 3. У складу са законом, сачиниће се Нацрт Уговора о припајању и извршиће се промена оснивачких аката предузећа.
 4. Одлуку доставити Скупштини општине Алибунар ради давања сагласности.
 5. Одлука ступа на снагу даном доношења.

Јавно комунално предузеће

''Универзал'' Алибунар

 Број: 3434/17

Алибунар, 07. децембра 2017. године

ПРЕДСЕДНИК НАДЗОРНОГ ОДБОРА:

Михаела Балош Ђуђа, с.р.

Одлука о статусној промени – припајања (НО ЈП ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар)

На основу члана 486. Закона о привредним друштвима (''Службени гласник РС'', број 36/2011, 99/2011, 83/2014-др.закон и 5/2015), члана 22. став 1. тачка 8. и члана 76. Закона о јавним предузећима (''Службени гласник РС'', бр. 15/2016), члана 45. став 1. тачка 17. Одлуке о промени оснивачког акта Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар које је извршило промену пословног имена из ранијег назива: Јавно предузеће ''Дирекција за изградњу и уређење општине Алибунар'' Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 26/2016) и члана 20. став 1. тачка 17. Статута Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, Надзорни одбор Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' на седници од 06.12.2017. године доноси

О Д Л У К У

О СТАТУСНОЈ ПРОМЕНИ – ПРИПАЈАЊА

 1. Да се изврши статусна промена припајања којом се

Јавно предузеће за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, Трг слободе 19/1, ПИБ: 101086618, МБ: 08060975 (у даљем тексту: ЈП ''Инжењеринг'')

припаја

Јавном комуналном предузећу ''Универзал'' Алибунар, Улица Немањина број 14, ПИБ: 101086600, МБ: 08137838 (у даљем тексту: ЈКП ''Универзал'').

 1. Јавно предузеће за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, Трг слободе 19/1, ПИБ: 101086618, МБ: 08060975 престаће да постоји од момента регистрације статусне промене у Агенцији за привредне регистре и као такво ће бити брисано из регистра Агенције за привредне регистре без спровођења поступка ликвидације, уз истовремено повећање капитала ЈКП ''Универзал'' Алибунар моментом регистрације статусне промене.
 2. Ради спровођења ове Одлуке извршиће се евиденција јавне својине општине Алибунар – грунтовног и вангрунтовног власништва које користи Јавно предузеће ''Инжењеринг'', сходно одредбама Закона о јавној својини, те ће се покренути одговарајући поступци.
 3. Након спровођења радњи из тачке 3. ове Одлуке, сачиниће се нацрт уговора о припајању који ће се доставити Скупштини општине Алибунар ради давања сагласности.
 4. Овлашћује се вршилац дужности директора ЈП ''Инжењеринг'' да у име и за рачун ЈП ''Инжењеринг'' потпише и овери Уговор о припајању који ће бити закључен између ЈП ''Инжењеринг'' и ЈКП ''Универзал'', као и све евентуалне анексе уговора.
 5. У складу са законом, сачиниће се Нацрт Уговора о припајању и извршиће се промена оснивачких аката предузећа.
 6. Одлуку доставити Скупштини општине Алибунар ради давања сагласности.
 7. Одлука ступа на снагу даном доношења.

Јавно предузеће за путеве и изградњу

''Инжењеринг општине Алибунар''

Дел.Број: 590/2017

Алибунар, 07. децембра 2017. године

ПРЕДСЕДНИК НАДЗОРНОГ ОДБОРА:

Ђан Милан, с.р.

Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве (отварање нове апропријације)

На основу члана 69. Закона о буџетском систему (''Службени гласник РС'', бр. 54/2009,73/2010, … 99/2016), члана 58. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', бр. 12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015) и члана 9. Одлуке о буџету општине Алибунар за 2017. годину (''Службени лист општине Алибунар'', бр.37/2016, 11/2017, 19/2017и 30/2017), Општинско веће општине Алибунар на предлог председника општине Алибунар, а по прибављеном мишљењу Одељења за финансије Општинске управе општине Алибунар, на47. седници одржаној дана08. децембра 2017. године доноси

Р Е Ш Е Њ Е

О УПОТРЕБИ СРЕДСТАВА ТЕКУЋЕ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ

(ОТВАРАЊЕ НОВЕ АПРОПРИЈАЦИЈЕ)

Члан 1.

Из средстава текуће буџетске резерве буџета општине Алибунар, утврђених Одлуком о буџету општине Алибунар за 2017. годину (''Службени лист општине Алибунар'', бр. 37/2016, 11/2017 и 19/2017), Раздео4 – Општинска управа, глава 4.01, програмска класификација 0602-0009, функција 112, позиција 66, економска класификација 499 – текућа резерва, одобравају се средства у износу од600.000,00(словима:шестохиљада) динараза реализацију акције ''Један пакетић – много љубави за Божић и Нову годину деци општине Алибунар'', коју спроводи Црвени крст општине Алибунар.

Члан 2.

Средства из члана 1. овог Решења у износу од 600.000,00 динара распоређују се у оквиру Раздела4 – Општинска управа, глава 4.01, програм 11 – социјална и дечја заштита, програмска активност0901-0005, функција010, позиција148/1, економска класификација481дотације невладиним организацијама (црвени крст), извор финансирања 01 – приходи из буџета.

Члан 3.

Корисник из члана 1. овог Решења обавезан је да користи наведена средства наменски – за намене за која се иста одобравају.

Поменута средства пребациће се на текући рачун Организације црвеног крста Алибунар, број 840-9206763-07, отвореног код Министарства финансија – Управе за трезор.

Члан 4.

Ово Решење ступа на снагу даном доношења и биће објављено у ''Службеном листу општине Алибунар''.

Република Србија – АП Војводина

Општина Алибунар

Општинско веће

Број: 400-128/2017-04

Датум:08. децембар 2017. године

А Л И Б У Н А Р

ПРЕДСЕДНИК

ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Предраг Белић, с.р.

Решење о именовању вршиоца дужности директора Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/2007, 83/2014-др.закон и 101/2016-др.закон),чланова 24. и 52. Закона о јавним предузећима (''Службени гласник РС'', бр. 15/2016) и чланова 15. и 40. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015), на предлог Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, Скупштина општине Алибунар на својој 18. седници одржаној дана 11. децембра 2017. године доноси

Р  Е  Ш  Е  Њ  Е

О ИМЕНОВАЊУ ВРШИОЦА ДУЖНОСТИ ДИРЕКТОРА

ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА ЗА ПУТЕВЕ И ИЗГРАДЊУ

''ИНЖЕЊЕРИНГ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР''  АЛИБУНАР

 1. Божидар Пајевић, дипломирани економиста из Алибунара, именује се за вршиоца дужности директора Јавног предузећаза путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар.
 2. Мандат вршиоца дужности директораЈавног предузећаза путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар трајаће до избора директораЈавног предузећаза путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, а најдужеједну годину.
 3. Мандат почиње да тече даном доношења овог решења, тј. од 11. децембра 2017. године.
 4. Решење објавити у ''Службеном листу општине Алибунар''.

Број: 023-18/2017-04

У Алибунару, 11. децембра 2017. године

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ПРЕДСЕДНИK СКУПШТИНЕ

Синиша Гавранчић, с.р.

Решење о разрешењу вршиоца дужности директора Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/2007, 83/2014-др.закон и 101/2016-др.закон),чланова 24. и 52. Закона о јавним предузећима (''Службени гласник РС'', бр. 15/2016) и чланова 15. и 40. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015), на предлог Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, Скупштина општине Алибунар на својој 18. седници одржаној дана 11. децембра 2017. године доноси

Р  Е  Ш  Е  Њ  Е

О РАЗРЕШЕЊУ ВРШИОЦА ДУЖНОСТИ ДИРЕКТОРА

ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА ЗА ПУТЕВЕ И ИЗГРАДЊУ

''ИНЖЕЊЕРИНГ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР''  АЛИБУНАР

 1. Владимир Петровић, дипломирани инжењер организације рада из Алибунара, разрешава се функције вршиоца дужности директора Јавног предузећаза путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар.
 2. Мандат разрешеног вршиоца дужности директора  Јавног предузећаза путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар  престаје да тече даном доношења овог решења, тј. од 11. децембра 2017. године.
 3. Решење објавити у ''Службеном листу општине Алибунар''.

Број: 023-17/2017-04

У Алибунару, 11. децембра 2017. године

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ПРЕДСЕДНИK СКУПШТИНЕ

Синиша Гавранчић, с.р.

321.

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/2007, 83/2014-др.закон и 101/2016-др.закон),чланова 24. и 52. Закона о јавним предузећима (''Службени гласник РС'', бр. 15/2016) и чланова 15. и 40. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015), на предлог Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, Скупштина општине Алибунар на својој 18. седници одржаној дана 11. децембра 2017. године доноси

Р  Е  Ш  Е  Њ  Е

О ИМЕНОВАЊУ ВРШИОЦА ДУЖНОСТИ ДИРЕКТОРА

ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА ЗА ПУТЕВЕ И ИЗГРАДЊУ

''ИНЖЕЊЕРИНГ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР''  АЛИБУНАР

 1. Божидар Пајевић, дипломирани економиста из Алибунара, именује се за вршиоца дужности директора Јавног предузећаза путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар.
 2. Мандат вршиоца дужности директораЈавног предузећаза путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар трајаће до избора директораЈавног предузећаза путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, а најдужеједну годину.
 3. Мандат почиње да тече даном доношења овог решења, тј. од 11. децембра 2017. године.
 4. Решење објавити у ''Службеном листу општине Алибунар''.

Број: 023-18/2017-04

У Алибунару, 11. децембра 2017. године

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ПРЕДСЕДНИK СКУПШТИНЕ

Синиша Гавранчић, с.р.

Решење о именовању Радне групе за евидентирање имовине Општине Алибунар у Јавном предузећу за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар

На основу чланова 32. Закона о локалној самоуправи („Служени гласник РС“,број 128/2007 и 83/2014-др.закон),члана 40. и члана 117.Статута општине Алибунар(„Слижбени лист општине Алибунар“, број12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015) и члана 120. Пословника Скупштине опстине Алибунар(„Службени лист општине Алибунар“,број 12/2016), Скупштина општине Алибунар, на предлог Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, на 18. седници од11.децембра 2017. године доноси

Р Е Ш Е Њ Е

О ИМЕНОВАЊУ РАДНЕ ГРУПЕ ЗА ЕВИДЕНТИРАЊЕ ИМОВИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР У ЈАВНОМ ПРЕДУЗЕЋУ ЗА ПУТЕВЕ И ИЗГРАДЊУ ''ИНЖЕЊЕРИНГ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР'' АЛИБУНАР

Члан 1.

           Образује сеРадна група за евидентирање имовине Општине Алибунар у Јавном предузећу за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар (у даљем тексту: Радна група).

Члан 2.

УРадну групу се именују:

 1. Ђурица Глигоријев – председник,
 2. Јасна Пурић – заменикпредседника,
 3. Биљана Враговић – члан,
 4. Вишња Стефановић Диклићчлан,
 5. Владимир Петровићчлан,
 6. Оливера Настановићчлан,
 7. Анита Митровићчлан.

                                                                       

Члан 3.

ЗадатакРадне групе је дасачиниевиденцију јавне својине општине Алибунар – грунтовног и вангрунтовног власништва које користи Јавно предузеће ''Инжењеринг'', сходно одредбама Закона о јавној својини.

Члан 4.

Радна група ће у свом раду сходно примењивати одредбе Пословника о раду Скупштине општине Алибунар, које се односе на рд радних тела.

Члан 5.

По завршетку послова из члана 3. овог Решења, Комисија ће доставити извештај о свом раду Скупштини општине Алибунар.

Члан6.

Решење ступа на снагу даном доношења и објавиће се у „Службеном листу општине Алибунар“.

Број: 020-131/2017-04

Алибунар,11. децембра 2017. године

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ

Синиша Гавранчић, с.р.

Решење о именовању члана Радног тела за сарадњу са месним заједницама Општине Алибунар

На основу чланова 32. Закона о локалној самоуправи („Служени гласник РС“број 128/2007 и 83/2014-др.закон),члана 40. и члана 117.Статута општине Алибунар(„Слижбени лист општине Алибунар“, број12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015) и члана 120. Пословника Скупштине опстине Алибунар(„Службени лист општине Алибунар“број 13/2016 и 18/2016), Скупштина општине Алибунар, на предлог Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, на 18. седници од11.децембра 2017. године доноси

Р  Е  Ш  Е  Њ  Е

ОДОПУНИ РЕШЕЊА О ОБРАЗОВАЊУ КОМИСИЈЕ ЗА САРАДЊУ

СА МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА НА ТЕРИТОРИЈИОПШТИНЕ АЛИБУНАР

Члан 1.

У решењу о образовању Комисије за сарадњу са месним заједницама на територији општине Алибунар(''Службени лист општине Алибунар'', бр. 22/2016 и 2/2017),учлану 2.став 1. додаје се тачка 12. која гласи:

''12. Живан Ристин – Члан.''

Члан 2.

Решење ступа на снагу даном доношења и објавиће се у „Службеном листу општине Алибунар“

Број: 020-130/2017-04

Алибунар,11. децембра 2017. године

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ

Синиша Гавранчић, с.р.

Измене и допуне Кадровског плана за Општинску управу општине Алибунар за 2017. годину

На основу члана 78. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе (''Сл.гласник РС'', бр. 21/2016), чланова 20. и 32. Закона о локалној самоуправи (''Сл.гласник РС'', бр. 129/2007, 83/2014-др.закон и 101/2016-др.закон), чланова 15. и 40. Статута општине Алибунар (''Сл.лист општине Алибунар'', број 12/2008, 13/2009, 13/2011,15/2014 и 3/2015) и Одлуке о максималном броју запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе општине Алибунар за 2017. годину (''Сл.лист општине Алибунар'', бр. 20/2017 и 36/2017), а на предлог Општинског већа општине Алибунар, Скупштина општине Алибунар на 18. седници одржаној дана 11. децембра 2017. године доноси

ИЗМЕНУ И ДОПУНУ

КАДРОВСКОГ ПЛАНА ЗА ОПШТИНСКУ УПРАВУ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ЗА 2017. ГОДИНУ

Члан 1.

Мења се Кадровски план Општинске управе општине Алибунар за 2017. годину тако да је планирани број запослених за 2017. годину на неодређено време у Општинској управи општине Алибунар за 2017. годину следећи:

  На неодређено време
Положаји 1
Самостални саветник 12
Саветник 20
Млађи саветник 2
Сарадник 12
Млађи сарадник 0
Виши референт 15
Референт 0
Млађи референт 0
Намештеници –IV врста 2
Намештеници –V врста 2
УКУПНО 74

Члан 2.

Мења се број запослених на одређено време у Кабинету председника општине Алибунар, тако да уместо петоро, број запослених сада гласи седморо запослених.

Члан 3.

Ова Одлука ступа на снагу даном објављивања у ''Службеном листу општине Алибунар''.

           

Број: 119-5/2017-04

У Алибунару, 11. децембра 2017. године

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ПРЕДСЕДНИK СКУПШТИНЕ

Синиша Гавранчић, с.р.

Одлука о изменама Одлуке о максималном броју запослених на неодређено време за сваки организациони облик у систему локалне самоуправе општине Алибунар за 2017. годину

На основу члана 6. Закона о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору („Службени гласник Републике Србије“, број 68/2015 и 81/2016 – одлука УС), чланова 20. и 32. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник Републике Србије'', број 129/2007, 83/2014-др.закон и 101/2016-др.закон), чланова 15. и 40. Статута Општине Алибунар („Службени лист општине Алибунар“, број 12/2008, 13/209, 13/2011, 15/2014 и 3/2015), Одлуке о максималном броју запослених на неодређено време у систему државних органа, систему јавних служби, систему Аутономне покрајине Војводине и систему локлане самоуправе за 2017. годину („Службени гласник Републике Србије“, број 61/2017, 82/2017 и 92/2017) и Одлуке о давању сагласности на Одлуке о статусној промени припајања Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар Јавном комуналном предузећу ''Универзал'' Алибунар'' Алибунар Скупштине општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', бр. 36/2017), а на предлог Општинског већа општине Алибунар, Скупштина општине Алибунар на својој18. седници одржаној дана11. децембра 2017. године, доноси

О Д Л У К У

О ИЗМЕНАМА ОДЛУКЕ

О МАКСИМАЛНОМ БРОЈУ ЗАПОСЛЕНИХ НА НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ

ЗА СВАКИ ОРГАНИЗАЦИОНИ ОБЛИК У СИСТЕМУ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ЗА 2017. ГОДИНУ

Члан 1.

У Одлуци о максималном броју запослених на неодређено време за сваки организациони облик у систему локалне самоуправе општине Алибунар за 2017. годину (''Службени лист општине Алибунар'', бр. 20/2017), мења се максимални број запослених у Општинској управи општине Алибунар, тако да уместо 70 запослених, максималан број запослених сада гласи 74.

Члан 2.

У члану 2. Одлуке о максималном број запослених на неодређено време за сваки организациони облик у систему локалне самоуправе општине Алибунар за 2017. годину, из табеларног приказа, брише се у колони: ''Назив установе'' брише се ЈП за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, а у колони:''Максималан број запослених'' брише се број 4.

Члан 3.

Налаже се начелнику Општинске управе општине Алибунар да распише интерни конкурс у складу са Уредбом о интерном конкурсу (''Службени гласник Републике Србије'', број 17/2016) и предузме све неопходне претходне радње и законом прописане мере како би се створила могућност за пријем у радни однос на неодређено време запослених ЈП за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, које престаје да постоји, у Општинску управу општине Алибунар.

Члан4.

Ова Одлука ступа на снагуданом објављивања у ''Службеном листу општине Алибунар''.

Број: 119-4/2017-04

Aлибунар,11. децембра 2017. године

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ

Синиша Гавранчић, с.р.

Одлука о давању сагласности на одлуке о статусној промени припајања Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар Јавном комуналном предузећу ''Универзал'' Алибунар

На основу члана 32. Закона о локалној самоуправи (''Службени гласник РС'', број 129/2007, 83/2014-др.закон и 101/2016-др.закон) и члана 40. Статута општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 12/2008, 13/2009, 13/2011, 15/2014 и 3/2015), Скупштина општине Алибунар на 18. седници од 11. децембра 2017. године доноси

О Д Л У К У

О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ОДЛУКЕ О СТАТУСНОЈ ПРОМЕНИ ПРИПАЈАЊА ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА ЗА ПУТЕВЕ И ИЗГРАДЊУ

''ИНЖЕЊЕРИНГ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР'' АЛИБУНАР

ЈАВНОМ КОМУНАЛНОМ ПРЕДУЗЕЋУ ''УНИВЕРЗАЛ'' АЛИБУНАР

I

Даје се сагласност:

 1. на Одлуку Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа ''Универзал'' Алибунар о статусној промени припајања Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, ПИБ: 101086618, МБ: 08060975, под бројем: 3434/17 од 07. децембра 2017. године, којом Јавно предузеће за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар престаје да постоји припајањем другом привредном друштву – Јавном комуналном предузећу ''Универзал'' Алибунар, Улица Немањина број 14, ПИБ: 101086600, МБ: 08137838.
 2. на Одлуку Надзорног одбора Јавног предузећа за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар, ПИБ: 101086618, МБ: 08060975, под бројем: 590/2017 од 07. децембра 2017. године, којом Јавно предузеће за путеве и изградњу ''Инжењеринг општине Алибунар'' Алибунар престаје да постоји припајањем другом привредном друштву – Јавном комуналном предузећу ''Универзал'' Алибунар, Улица Немањина број 14, ПИБ: 101086600, МБ: 08137838.

II

Одлуку објавити у ''Службеном листу општине Алибунар''.

Број: 023-16/2017-04

Алибунар, 11. децембра 2017. године

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ

Синиша Гавранчић, с.р 

Питања и одговори Набавка услуге- Израда плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар 2

Питања и одговори Набавка услуге- Израда плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар 2 - Преузмите ПДФ фајл

Одлука о доношењу Плана генералне регулације насеља Владимировац

Одлука о доношењу Плана генералне регулације насеља Владимировац - Овде можете преузети Службени лист - Преузмите ПДФ фајл

Правилник о измени Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи општине Алибунар

На основу члана 58. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе (''Службени гласник РС'', број 21/2016), Уредбе о критеријумима за разврставање радних места и мерилима за опис радних места службеника у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе (''Службени гласник РС'', број 86/2016), као и члана 10. Одлуке о организацији Општинске управе општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 33/2016), Измене и допуне Кадровског плана за Општинску управу општине Алибунар за 2017. годину, а на предлог начелника Општинске управе општине Алибунар, Општинско веће општине Алибунар на 44. седници одржаној дана 09.11.2017. године, донело је

ПРАВИЛНИК О ИЗМЕНИ И ДОПУНИ ПРАВИЛНИКА

О ОРГАНИЗАЦИЈИ И СИСТЕМАТИЗАЦИЈИ РАДНИХ МЕСТА

У ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

Члан 1.

У Правилнику о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 34/2016) и Правилнику о измени Правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи општине Алибунар (''Службени лист општине Алибунар'', број 18/2017), у Одељку ''Унутрашња организација'', у члану 7. иза речи: ''у оквиру Општинске управе образују се унутрашње организационе јединице за вршење сродних послова'', додаје се: ''кабинет председника општине као посебна организациона јединица''.

Члан 2.

Иза Одељка 2. додаје се Одељак 3. ДЕЛОКРУГ ПОСЕБНЕ ОРГАНИЗАЦИОНЕ ЈЕДИНИЦЕ. 3.1. КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР и Члан 15.

''Члан 15.

Кабинет председника општине је посебна организациона јединица која се образује за обављање саветодавних и протоколарних послова, послова за односе с јавношћу и административне и техничке послов екоји су значајни за рад председника општине.''

Члан 3.

Иза Одељка 6.5. додаје се Одељак 6.6 ПОСЕБНА ОРГАНИЗАЦИОНА ЈЕДИНИЦА и

6.6.1. КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Радно место 59: Координатор рада Кабинета

Звање: Млађи саветник

Број извршилаца: 1

Посебни услови: стечено високо образовање из научне области друштвених наука на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ, мастер академским студијама, мастер струковним студијама, специјалистичким академским студијама, специјалистичким струковним студијама, односно на основним студијама у трајању од најмање четири године, или специјалистичким студијама на факултету, односноVII степен школске спреме, положен приправнички испит и познавање рада на рачунару (MS Office пакет и интернет).

Опис посла:

-       руководи, координира и организује рад запослених у Кабинету председника општине;

-       прати, координира и врши евиденцију дневних и дугорочних активности и обавеза председника општине;

-       стара се о правилном и благовременом обављању послова у Кабинету;

-       прати текуће активности председника општине и прикупља податке од значаја за рад председника општине од свих органа, организација и посебних служби;

-       припрема материјале од значаја за састанак Колегијума;

-       припрема годишњи извештај о раду председника општине;

-       стара се о остваривању сарадње председника општине са одговарајућим државним органима, организацијама и телима, као и са међународним организацијама и институцијама;

-       стара се о благовременом извршавању обавеза председника општине;

-       стара се о усклађености сарадње кабинета са другим организационим јединицама;

-       врши послове пријема странака који се непосредно обраћају председнику општине у циљу решавања њихових представки, притужби, молби, захтева;

-       сарађује са председником и секретаром Скупштине општине и члановима Општинског већа;

-       сарађује са другим унутрашњим јединицама у Општинској управи;

-       обавља и друге послове по налогу председника општине, заменика председника општине и начелника Општинске управе.

Радно место 60: Послови протокола

Звање: Сарадник

Број извршилаца: 1

Посебни услови: стечено високо образовање из научне области друштвених наука на основним академским студијама у обиму од најмање 180 ЕСПБ, односно на основним студијама у трајању до три године, односноVI степен школске спреме, најмање пет година радног искуства у струци и познавање рада на рачунару (MS Office пакет и интернет).

Опис посла:

-       врши послове у вези са протоколарним обавезама председника општине као и других функционера у органима општине;

-       припрема програме посета и обавља друге послове у вези свечаности и манифестација;

-       припрема документацију у вези протоколарних обавеза председника општине и других функционера у органима општине;

-       води календар догађаја;

-       прати писање дневне и периодичне штампе о догађајима у општини;

-       обавља послове у вези сарадње са другим општинама, организацији и боравку домаћих и страних делегација и посета;

-       врши и друге послове који се односе на протокол као и послове по налогу координатора рада Кабинета, председника општине, заменика председника општине и начелница Општинске управе.

Радно место 61: Послови односа са јавношћу

Звање: Референт

Број извршилаца: 1

Посебни услови:IV степен школске спреме, најмање три године радног искуства у струци,познавање рада на рачунару (MS Office пакет и интернет).

Опис посла:

-       редовно извештаја јавност о раду и активностима председника општине и других органа, организација и служби општине;

-       организује скупове за медије (конференције за новинаре) и друге медијске догађаје;

-       остварује интерну и екстерну комуникацију;

-       организује израду промотивних материјала;

-       обавља и друге послове по налогу Координатора Кабинета, председника општине, заменика председника општине и начелника Општинске управе.

Радно место 62: Административни послови

Звање: Виши референт

Број извршилаца: 1

Посебни услови:IV степен школске спреме, најмање пет година радног искуства у струци,познавање рада на рачунару (MS Office пакет и интернет).

Опис посла:

-       послови административног карактера у вези седница и састанака које организје председник општине;

-       прима пошту и друге материјале упућене председнику општине;

-       саставља дописе, поднеске за потребе председника општине и заменика председника;

-       врши отпремање списа и материјала путем писарнице Општинске управе;

-       обавља телефонске разговоре и заказује састанке председника општине, заменика председника са трећим лицима;

-       обавља и друге пословепо налогу Координатора Кабинета, председника општине, заменика председника општине и начелника Општинске управе.

Радно место 63: Технички послови

Звање: Референт

Број извршилаца: 1

Посебни услови:IV степен школске спреме, најмање три године радног искуства у струци,познавање рада на рачунару (MS Office пакет и интернет).

Опис посла:

-       прима пошту и друге материјале упућене председнику општине;

-       врши отпремање списа и материјала путем писарнице Општинске управе;

-       стара се о послужењу председника општине, заменика председника општине и његових гостију;

-       води евиденцију о коришћењу путничких возила;

-       обавља и друге пословепо налогу Координатора Кабинета, председника општине, заменика председника општине и начелника Општинске управе.

Члан 4.

Овај Правилник ступа на снагу даном доношења и објавиће се у ''Службеном листу општине Алибунар''.

Република Србија – АП Војводина

ОПШТИНА АЛИБУНАР

ОПШТИНСКО ВЕЋЕ

Број: 010-3/2017-04

Датум: 09.11.2017. године

А Л И Б У Н А Р

П Р Е Д С Е Д Н И К

ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Предраг Белић, с.р.

Позив за подношење понуда Набавка добара – набавка новогодишњих поклона

РепубликаСрбија-АП Војводина

ОпштинаАлибунар

ТргСлободе бр:4,

26310 Алибунар

Број:404-94/2017-04

Дана:12.12.2017. године

А Л И Б У Н А Р

            На основу члана  39. став 2, 3 и  6. Закона о јавним набавкама („ Службени гласник РС“  бр.124/12, 14/15 и 68/15)  и   Одлуке о издавању наруџбенице бр: 404-94/17-04 од12.12.2017. године, наручилац дана12.12.2017. године, упућује:

П О З И В

за прикупљање понуда за набавку добара: набавка новогодишњих поклона

 1. Предмет набавке  на коју се закон не примењује: Набавка добара - набавка новогодишњих поклона
 2. У понуди навести : 1. Цена без ПДВ-а, за следеће ставке:

- роковници 400 комада

-USB 100 комада

- кесе 100 комада

- кутија 100 комада

-оловке 300 комада

- на метријалу и тексту да буде  лого општине Алибунар

 1. Уз понуду доставити:

- копија из регистра АПР-а,

 1. Рокиспоруке.
 2. Понуде се достављају путем е-маила наручиоца:nabavke@alibunar..rs,Са     назнаком понуда за набавку наруџбеницом број: 404-94/17-04. Обавезно навести: назив, матични број, ПИБ, адресу, број телефона  и факса понуђача, као и име особе за контакт, број рачуна  и назив банке  код које понуђач има  отворен текући рачун
 3. Рок за достављање понуда једо 10 часова.
 4. Критеријум за оцењивање понуда и избор најповољније понуде је најнижа понуђена цена,( оцењиваће се цена  без ПДВ-а). У случају да два или више понуђача понуде исту цену услуге, као повољнија сматраће се  понуда оног понуђача који је понудио дужи рок плаћања .
 5. Службено лице ће понуде оценити најкасније  д.12.2017. године
 6. Наручилац задржава право да изабере једног понуђача  у зависности од повољности понуде или да одустане  од вршења избора ако установи да ниједна понуда  не одговара захтевима Наручиоца.
 7. Додатне информације  у вези овог позива  могу се добити сваког радног дана  од  08-14 часова , и на број телефона  013/ 642-050, или путем наведеног е-маила.

Лице за контакт:

Зоран Паровић

Питана и одговори Набавка услуге- Израда плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар

Република србија-АП Војводина

Општина Алибунар

Комисија за јавне набавке

Број:Л 404-80/17-04

Дана 11.12.2017

На основу члана 63. , став2 и 3 закона о јавним набавкама („Сл. гласник РС“, бр. 124/12, 14/15 ин68/15,), комисија за јавне набавке  ЈН  бр. 404-80/17-04, објављује:

Потенцијални понуђаћч поднео је захтев за додатним информацијама:

Питање:

 1. У складу са чланом 99. Закона о јавним набавкама  („Службени гласник РС“, бр. 124/12, 14/15 и 68/15), рок за подношење понуда не може бити краћи од  осам дана од дана објављивања позива  за подношење понуда. Предметну јавну набавку ста објавили  на Порталу јавних набавки дана 06.12.2017. године  у 15,07 часова, јавно отварање понуда  не може да се врши  14.12.2017 године , у 10,30  како сте одредили у позиву за поднођење понуда, зато што на тај начин  није обезбеђено осам дана  за подношење понуда, с обзиром да се  оне отварају већ осмог дана.

Одговор:

             Продужава се  рок за подношење понуда  до 18.12.2017 године, до 10,00 часова.

Питање:

 1. Сматрамо да је рок  који сте одредили за подношење понуда  непримерен и кратак.Услови у комкурсној документцији су тако одређени, да захтевате доказе  за чије је прибаљање поребно  и до неколико дана , а већ утврђени  кратак рок  урачунавају се  и  2 нерадна дана викенда, када се не могу прибављати докази од установа и институција . У  том контексу поставља се питање рациналности утврђеног рока  за достављање понуда у односу на омогућавање  учешћа већег броја понуђача, односно на очекивани резултат јавне набавке.

Тако:

– за доказивање  Финасијског капацитета захтевае:

„: БОН-ЈН (2017) или биланс стања и биланс успеха за 2017 са мишљењем овлашћеног ревизора  ( за понуђаће који су субјекат ревизије  у складу са законом  о рачуноводству и ревизији)

        - Потврда народне банке Србије- Одсек за принудну наплату

        - БОН-Јн  или биланс стања или успеха за 2014,2015 и 2016 годину

   БОН-Јн (2017) – или биланс стања или успеха  за (2017) са мишљењем  овлашћеногревизора није  могуће прибавити с обзиром  да је  2017 година у току и да се тек у наредној 2018, када се године заврши(рок за предају завршног рачуна  је 28.02) може прибаљвити доказ.

-       За доксзивсање Пословног капацитета захтевате:

 „Попуњен и ос стране одговорног лица понуђача  потписан и печатиран образац референце са потписаним и печатираним потврдама  предходних наручилаца( које обухватају  предмет, вредност и време вршења посла) за сваку појединачну услугу“

Прибављање ових потврда захтева  одређено време , што зависи и од брзине  поступања предходни наручилаца, тако да  овако  одређен кратак рок не може бити елиминишући услов, што сигурно није циљ јавне набавке.л

Одговор 2.

     Није реч  о БОН-ЈН или билансу стања и успе4ха за 2017 годину, реч је о језичкој непрецизности. Реч је о томе да су БОН-ЈН или биланс стања или успеха  као документи из 2017 године, а да садрже податке из 2014, 2015 и 2016 године. Услед тога  такође се продужава рок како је наведено у одговору 1.

Нови рок  18.12.2017 године је сасвим довољан  за прибављање и остале тражене докумантације.

Питање 3.

Додатни услов за кадеровски капацитет

У конкурсној документацији, поред других наведених кардова, захтевате и

„“ 3(три) стално запослена  или по другом основу радно ангажована лица са лиценцом за одговорног урбанисту , број 202“

-„ 5 (пет) стално запослених или по другом основу радно ангажована лица  са лиценцом за одговорног  урбанисту, број 203“

Чланом  76. став6 Закона о јавним набавкама прописано је да : Наручилац одрђује услове за учешће у поступку тако да ти услови не дискриминишу понуђаче и да су у логичкој вези са  предметом јавне набавке:

Молимо да поијасните  зашто су непходне 3 лица са лиценцим број 202, а чак  5 лица са лиценцом број 203.

Одговор  3:

Неопхпдно су 3 лица  са лиценцом број  202- саобраћај и саобраћајнице, јер је за израду Плана саобраћај једна од најважнијих тематских целина  за урбанистичко дефинисање. Прво је потребно потпуно сагледавање постојећег стања које је прилично нерешено и на бази тога дефинисање коначног планског решења. За израду Плана су потребне обе струке носиоца предметне лиценце, за одговорне урбанисте тих струка.

Неопходно је  5 лица са лиценцом203- јер су за израду Плана  потребне све  струке носиоци  предметне лиценце, за одговорне урбанисте  тих струка.

                                                                                                                          Комисија за јавну набавку

                                                       

Обавештење о продужетку рока Набавка услуге- Израда плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар

Обавештење о продужетку рока Набавка услуге- Израда плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар - Овде можете преузети ПДФ фајл

Обавештење о затварању пружног прелаза у Владимировцу

ОБАВЕШТАВА СЕ ЈАВНОСТ да ће од 12.12.2017. године наступити забрана саобраћаја за сва возила преко путног прелаза општинског пута Владимировац – Девојачки бунар преко магистралне железничке пруге Београд Центар – Панчево Варош – Вршац – државна граница, у железничкој станици Владимировац, а из разлога извођења радова на реконструкцији предметног путног прелаза. Саобраћај ће бити забрањен искључиво преко предметног путног прелаза, при чему ће се у самој улици Братства Јединства обављати у редовном режиму.

Забрана саобраћаја преко путног прелаза ће важити до 25.12.2017. године, или најдуже до 27.12.2017. године.

У току важења забране саобраћаја преко путног прелаза, саобраћај између Владимировца и Девојачког бунара ће се обављати преко Банатског Карловца.

Република Србија – АП Војводина

Општина Алибунар

Трг Слободе бр. 4

26310 Алибунар

ОПШТИНА АЛИБУНАР ПОТПИСАЛА МЕМОРАНДУМ О ВЕЋОЈ ЕНЕРГЕТСКОЈ ЕФИКАСНОСТИ И УПОТРЕБИ ОБНОВЉИВИХ ИЗВОРА ЕНЕРГИЈЕ

undp potpisivanje memoranduma 1600x1200Представници 29 општина у Србији потписали су Меморандум о разумевању са Програмом Уједињених нација за развој како би побољшали енергетску ефикасност и искористили потенцијал локално расположиве биомасе. Реч је о локалним самоуправама које имају између 20 и 40 хиљада становника и које су изабране на основу Јавног позива објављеног у августу ове године, а међу којима је и Општина Алибунар.   

Continue Reading

OPŠTINA ALIBUNAR POTPISALA MEMORANDUM O VEĆOJ ENERGETSKOJ EFIKASNOSTI I UPOTREBI OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE

undp potpisivanje memoranduma 1600x1200Predstavnici 29 opština u Srbiji potpisali su Memorandum o razumevanju sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj kako bi poboljšali energetsku efikasnost i iskoristili potencijal lokalno raspoložive biomase. Reč je o lokalnim samoupravama koje imaju između 20 i 40 hiljada stanovnika i koje su izabrane na osnovu Javnog poziva objavljenog u avgustu ove godine, a među kojima je i Opština Alibunar.   

Continue Reading

Бесплатно уклањање анималног отпада за све грађане општине Алибунар

Бесплатно уклањање анималног отпада за све грађане општине Алибунар - Преузмите ПДФ фајл

Besplatno uklanjanje animalnog otpada za sve građane opštine Alibunar

Besplatno uklanjanje animalnog otpada za sve građane opštine Alibunar - Preuzmite PDF fajl

Позив за подношење понуда набавка услуге – израда Плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар

Позив за подношење понуда набавка услуге – израда Плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар - Преузмите ПДФ фајл

Конкурсна документација набавка услуге – израда Плана детаљне регулације за излетиште Девојачки бунар - Преузмите ПДФ фајл

Одлука о распореду, почетку и завршетку радног времена у Дому здравља ''Алибунар'' Алибунар

Дом здравља ''АЛИБУНАР''

Број: 02-1217

Алибунар, 27.10.2017. године

На основу члана 192. а у вези са чланом 55. Закона о раду (''Сл.гласник РС'', бр. 24/05, 61/05, 54/09, 32/13, 75/14), члана 75. Закона о здравственој заштити (''Сл.гласник РС'', бр. 107/05, 72/09, 88/10, 99/10, 57/11, 119/12, 45/13, 93/14, 96/15 и 106/15), Посебног колективног уговора за здравствене установе и члана 19. Статута Дома здравља Алибунар, Директор Дома здравља Алибунар доноси

О Д Л У К У

О РАСПОРЕДУ, ПОЧЕТКУ И ЗАВРШЕТКУ РАДНОГ ВРЕМЕНА

Члан 1.

Овом Одлуком о распореду, почетку и завршетку радног времена (у даљем тексту: Одлука) утврђује се распоред, почетак и завршетак радног времена, прерасподела радног времена, дежурство и одмори запослених као и друга питања у вези радног времена.

 1. ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ

Члан 2.

Пуно радно време запослених у Дому здравља Алибунар износи 40 часова седмично.

Пуно радно време из претходног става овог члана може бити и краће од 40 часова седмично за раднике које обављају послове и радне задатке под посебним условима рада.

Дневно радно време радника у Дому здравља је једнократно или где је то неопходно двократно.

Запослени је дужан да ради и дуже од пуног радног времена када је то потребно ради обезбеђења здравствене заштите а у складу са позитивним прописима, као и у другим случајевима предвиђеним позитивним законским прописима и другим општим прописима.

Члан 3.

Ради обезбеђења непрекидне ванболничке здравствене заштите Директор може да уведе дежурство као прековремени рад.

Ради обезбеђења здравствене заштите у појединим службама може се увести приправност уколико није рационално уводити дежурство или сменски рад.

Одлуку о прековременом раду и приправност доноси Директор.

Члан 4.

Рад радника Дома здравља у времену између 22:00 и 6:00 часова наредног дана, сматра се ноћним радом.

Члан 5.

Запослени који ради најмање шест часова дневно има право на одмор у току дневног рада са једнократним пуним радним временом у трајању од 30 минута. Запослени који ради дуже од четири, а краће од шест часова дневно има право на одмор у току рада у трајању од 15 минута, а запослени којиради дуже од 10 часова дневно, има право на одмор у току рада у трајању од 45 минута.

Одмор из става 1. овог члана не може се користити на почетку, а ни на завршетку радног времена.

Време одмора из става 1. овог члана сматра се као време проведено на раду.

Право на одмор у току рада има и радник који ради са скраћеним радним временом, док радник који ради са непуним радним временом нема право на овај одмор.

Време и начин коришћења одмора у току рада, утврђују радници у радној јединици тако да се не прекида перманентна ванболничка здравствена заштита. Одмор у току рада раднику се може прекинути само у изузетним случајевима ради пружања хитне медицинске помоћи.

Радне јединисе са седиштем у Алибунару које раде са пуним радним временом у петодневној радној недељи (нездравствене радне јединице), одмор у току рада користе у времену од 8,30 до 9,00 часова.

Уколико здравствене радне јединице не користе одмор у току рада у складу са ставом 5. овог члана, а осталим радним јединицама из става 6. овог члана има потребе да се другачијји начин регулише питање коришћења одмора у току рада, о томе одлучује Директор Дома здравља.

Члан 6.

Запослени има право на дневни одмор између два узастопна радна дана у трајању од најмање 12 часова непрекидно.

Члан 7.

Запослени има право на седмични одмор у трајању од најмање 24 часа непрекидно, а ако је неопходно да ради на дан свог седмичног одмора, мора му се обезбедити тај одмор у други радни дан уу току исте или наредне седмице.

Код појединих профила радника (спремачице за време ложења и сл.) у једном периоду у току године, седмични одмор може да траје и краће од времена утврђеног у претходном ставу овог члана с тим да се у току године раднику мора обезбедити седмични одмор у трајању утврђеном законом.

О потребама коришћења седмичног одмора у смислу става 3. овог члана одлучује Директор Дома здравља који том приликом утврђује обим, начин и време коришћења седмичног одмора.

Све што је речено у овом члану за седмични одмор уколико је исто потребно, односи се и на дневни одмор.

Члан 8.

Овом Одлуком, распоред, почетак и завршетак радног времена, утврђује се по службама и радним јединицама.

 1. СЛУЖБА ОПШТЕ МЕДИЦИНЕ

Члан 9.

Здравствена амбуланта Алибунар, Банатски Карловац, Локве и Владимировац рде у сменама непрекидно од 6:00 часова до 20:00 часова и то радним данима сем суботе и недеље.

Здравствена амбуланта Селеуш, Иланџа, Добрица, Нови Козјак, Јаношик и Николинци раде радним данима сем суботе и недеље, у трајању од 7 часова дневно и то од 7:00 часова до 14:00 часова.

У радним јединицама наведеним у ставу 1. воог члана, прва радна смена ради од 6:00  часова до 13:00 часова, а друга радна смена од 13:00 до 20:00 часова.

У радним јединицама из става 2. овог члана, распоред радног времена се може мењати и у случају оправданих захтева о чему одлучује Директор.

Члан 10.

Доктори медицине у петодневној радној недељи раде по 7 часова дневно, а остатак радног времена до пуног радног времена одрађују суботом и недељом дању у Служби хитне помоћи у Алибунару по 12 часова дневно и то од 06:30 до 18:30 часова.

Члан 11.

Медицинске сестре у здравственим амбулантама у Банатском Карловцу, Владимировцу и Локвама у петодневној радној недељи раде по 7 часова дневно, а остатак радног времена до пуног радног времена одрађују суботом и недељом по 8 часова.

Медицинске сестре у здравственим амбулантама у Јаношику и Николинцима у петодневној радној недељи раде по 7 часова дневно, а остатак радног времена до пуног радног времена одрађују суботом и недељом по 4 часова.

Распоред рада медицинских сестара суботом и недељом у смислу овог члана, доноси шеф радне јединице. По потреби шеф радне јединице може да уведе двократно радно време суботом и недељом.

Члан 12.

Медицинске сестре у здравственим амбулантама Селеуш, Иланџа, Добрица и Нови Козјак, у петодневној радној недељи раде по 7 часова дневно сваког радног дана сем суботе и недеље, а отатак радног времена до пуног радног времена одрађују суботом и недељом по 8 часова и то ради дељења терапије у два насељена места (Селеуш и Иланџа односно Добрица и Нови Козјак).

Распоред рада суботом и недељом доносе шефови радних јединица споразумно. Радно време суботом и недељом може бити двократно.

Члан 13.

Медицинске сестре које раде у здравственој амбуланти у Алибунару, у петодневној радној недељи раде по 7 часова дневно у радне дане а остатак радног времена до пуног радног времена одрађују у Служби хитне помоћи а према распореду који доноси Директор Дома здравља Алибунар.

Медицинске сестре које раде у другим радним јединицама 7 сати, одрађују радно време у Служби хитне помоћи у Алибунару.

Члан 14.

Спремачице у Здравственим амбулантама у Банатском Карловцу, Владимировцу и Локвама односно у насељеним местима где раде по две спремачице, раде сваког радног дана по 7,5 часова и то у две смене. Прва смена од 6:00 часова до 13:30 часова, а друга смена од 13:30 до 21:00 часова.

Спремачице из става 1. овог члана раде и сваке друге суботе или недеље по 5 часова.

Распоред рада спремачица суботом или недељом у смислу става 2. вого члана врши шеф Здравствене амбуланте.

Члан 15.

Спремачице у Здравственим амбулантама Селеуш, Иланџа, Добрица, Нови Козјак, Јаношик и Николинци где раде по једна спремачица, раде сваког радног дана по 7,5 часова и то двократно од 6:30 часова до 9:30 часова и од 12:00 часова до 15:30 часова.

Спремачице из претходног става раде и сваке суботе и недеље по 2,5 часа.

Распоред рада спремачица суботом или недељом у смислу става 2. овог члана врши шеф Здравствене амбуланте.

На предлог шефа радне јединице Здравствене амбуланте из става 1. овог члана, Директор може одлучити да спремачице раде једнократно.

Члан 16.

Спремачице које раде у Алибунару раде сваког радног дана по 7,5 часова дневно и то у једној или две смене. Уколико спремачица ради у првој смени или у преподневном радном времену ради од 6:00 до 13:30 часова, а уколи ради у другој смени или поподневном радном времену ради од 13:30 до 21:00 часова.

Спремачице из става 1. овог члана до пуног радног времена раде и суботом или недељом по 7,5 часова.

Распоред рада спремачица суботом или недељом у смислу става 2. овог члана доноси Директор Дома здравља Алибунар.

Члан 17.

Служба хитне помоћи здравствену заштиту пружа у радне дане ноћу од 20:00 до 06:00 часова наредног дана, суботом и недељом и у дане празника дању од 06:30 до 18:30 часова и ноћу од 18:30 до 06:30 часова наредног дана.

Доктори медицине и медицинске сестре у Служби хитне помоћи у Алибунар раде по 35 часова недељно.

Члан 18.

Возачи кола хитне помоћи раде по 35 часова недељно.

Ради обезбеђења непрекидне здравствене заштите превоза колима хитне помоћи, Директор може да уведе дежурство као посебан облик прековременог рада возача кола хитне помоћи.

Возачи кола хитне помоћи раде у радне дане, суботом и недељом у две смене по 12 часова од 07:00 до 19:00 часова и од 19:00 до 07:00 часова наредног дана, а по распореду који доноси Директор.

Члан 19.

Месечни распоред рада радника у Служби хитне помоћи из члана 17. и 18. ове Одлуке доноси Директор Дома здравља Алибунар.

Распоред из става 1. овог члана врши се по систему који је дат у посебном табеларном приказу.

 1. ДИСПАНЗЕРСКО-СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ

Члан 20.

Лекари специјалисти у петодневној радној недељи раде сваког радног дана по 8 часова и то од 06:00 до 14:00 часова сем лекара спец. Неуропсихијатрије који ради 36 часова недељно и то сваког рдног дана по 7 часова дневно од 7:00 до 14:00 часова сем среде када ради 8 часова и то од 06:00 до 14:00 часова.

Медицинске сестре које раде у специјалистичким службама у Албунару и у Бан. Карловцу у петодневној радној седмици раде по 7 часова дневно у радне дане исто као имедицинске сестре из члана 13. ове Одлуке, с тим да једна ради од 6:00 до 13:00 часова, а друга од 7:00 до 14:00 часова. Медицинска сестра у Неуропсихијатријској служби ради као и лекар неуропсихијатар.

Одредбе става 1. овог члана не односе се на запослене који раде са скраћеним радним временом чији распоред радног времена утврђује Директор Дома здравља.

У случају оправданих потреба лекари специјалисти могу у петодневној радној недељи радити по 7 часова дневно, а остатак радног времена до пуног седмичног радног времена одрађују суботом и недељом дању у Алибунару као и лекари из члана 19. ове одлуке.

Члан 21.

Запослени у Клиничко-биохемијској лабораторији раде 36 часова недељно и то сваког радног дана сем суботе и недеље по 7 часова дневно и то од 06.00 до 13.00 часова сем средом када раде 8 часова и то од 06.00 до 14.00 часова.

Члан 22.

Уколико лекара специјалисте у свом раду прати једна медицинска сестра, иста има радно време као и лекар специјалиста.

Уколико у једној диспанзерско-специјалистичкој служби раде два лекара специјалисте, исти раде у две смене с тим да прва смена ради од 6.00 до 14.00 часова друга од 12.00 до 20.00 часова.

Члан 23.

Промена рада у сменама из члана 22. став 2. ове Одлуке и рада медицинских сестара у смислу члана 20. став 2. ове Одлуке, утврђује Директор.

У радним јединицама где ради један лекар специјалиста, распоред радног времена се може мењати у случају оправданих захтева корисника здравствених услуга и да се уведе и поподневно радно време о чему одлучује Директор.

 1. ФАРМАЦЕУТСКА СЛУЖБА

Члан 24.

Апотека Алибунар ради у радне дане по 8 часова дневно у једној смени и то од 08:00 часова до 16:00 часова.

Апотека Бан. Карловац и Владимировац раде у радне дане по 8 часова дневно у једној смени и то од 08.00 часова до 16.00 часова.

Одмор у току дневног рада траје од 13.00 до 13.30 часова.

 1. СТОМАТОЛОШКА СЛУЖБА

Члан 25.

Доктори стоматологије и зубни техничари раде по 37 часова недељно, а у петодневној радној недељи раде по 7 часова дневно, а остатак радног времена до пуног радног времена раде сваке четврте суботе у Алибунару по 8 часова дневно од 08.00 до 16.00 а по распореду Директора.

Члан 26.

Запослени у стоматолошкој служби који раде у две смене, раде од 06.00 до 13.00 и од 13.00 до 20.00 часова.

Члан 27.

Запослени зубни техничари који раде у зубној техници раде недељно по 40 часова и то сваког радног дана по 8 часова дневно од 06.00 до 14.00 часова.

 1. ОСТАЛЕ СЛУЖБЕ

Члан 28.

Запослени у Служби за опште послове, рачуноводству и служби за техничко одржавање раде по 8 часова дневно у петодневној радној недељи и то од 06.00 до 14.00 часова.

Запослени у Служби техничког одржавања, уколико постоји потреба може се прерасподелити радно време тако да у одређеном периоду у току године износи дуже од 40 часова седмично а другом периоду буде краће с тим да укупно просечно радно време у току целе године буде 40 часова седмично.

 1. ЗАВРШНЕ ОДРЕДБЕ

Члан 29.

Ова Одлука ступа на снагу даном добијања сагласности од стране Скупштине општине Алибунар.

Даном ступања на снагу ове Одлуке престаје да важи Одлука о распореду, почетку и завршетку радног времена донета од стране Директора 03.12.2014.. године.

Д и р е к т о р,

др Динка Кожокар Даждеа, с.р. 

Закључак (почетне цене закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар у првом кругу)

Р е п у б л и к а  С р б и ј а

Скупштина општине Алибунар

Комисија за спровођење поступка јавног

надметања за давање у закуп пољопривредног

земљишта у државној својини

Број: 320-357/17-04

Датум: 28. 10. 2017. године

На основу члана 64aстава22.и члана 64. став 6.Закона о пољопривредном земљишту („Службени гласник РС“,бр.62/06,65/08-др.закон и41/2009 и 112/2015), Комисија за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општинеАлибунар (у даљем тексту:Комисија), утврдила је почетну цену пољопривредног земљишта у државној својини на територији општинеАлибунар које је обухваћено Годишњим програмом заштите, уређења  и коришћења пољопривредног земљишта на територији општинеАлибунар за 2017. годину за давање у закуп донела је :

ЗАКЉУЧАК

 1. Одређују се почетне цене закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији општинеАлибунару првом кругуза укупно 306 јавних надметања, која су обухваћена Годишњим програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општинеАлибунар за 2017 годину и планираних за давање у закуп по класама и културама,и то:

Почетна цена за парцеле за које је записником Републичке пољопривредне инспекције констатовано да су на терену њиве, што је одређено Програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у општини Алибунар за 2017. годину – табела 15, рубрика напомене,  обрачунаваће се по почетној цени за њиву 4 класе као просечне класе на територији општине Алибунар, обзиром да није могуће на други начин одредити класу ових њива.

 1. Комисија за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државноj својини на територији општинеАлибунар је на основу табеле из тачке 1. утврдила почетне цене за свако јавно надметање које је предмет Одлуке о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљиштау државној својини на териорији општинеАлибунар у ПРВОМ кругу, односно за укупно306 јавних надметања обухваћених Годишњим програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општинеАлибунарза 2017.годину.

О б р а з л о ж е њ е

Комисија за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар, образована Решењем Скупштине општине Алибунар  број 020-125/2015-06 од 01. јула 2015. године; Решењем о  именовању члана Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар  број 020-195/2015-06 од 20. новембра 2015. године, Решењем о разрешењу и именовању члана Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар, број 020-38/2015-06 од 25. маја 2016. године, Решењем о разрешењу члана Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар, број 020-39/2015-06 од 25. маја 2016. године, Решењем о разрешењу и именовању члана Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар, број 020-40/2015-06 од 25. маја 2016. године, Решењем о  именовању члана Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар, број 020-67/2015-06 од 15. јуна 2016. године Решењем о именовању члана Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар, број 020-113/2016-03-02 од 10. октобра 2016. године и Решењем о разрешењу и именовању Комисије за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Алибунар, број 020-119/2016-03-02 од 28. октобра 2016. године, имала је задатак да утврди почетну цену за закуп за свако јавно надметање по праву пречег закупа које је обухваћено Годишњим програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине  Алибунар за 2017. годину имала је задатак да утврди почетну ценуза закупза свако јавно надметање по катастарским општинама на територији општинеАлибунар, које је обухваћено Годишњим програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине  Алибунар за 2017. годину.

Одредбом члана 64a став 22. Закона о пољопривредном земљишту прописано је да је просечно постигнута цена на последњем одржаном јавном надметању за пољопривредно земљиште у државној својини које је дато у закуп на територији јединице локалне самоуправе, а ако у јединици локалне самоуправе није било јавног надметања у претходној години, просечна постигнута цена пољопривредног земљишта у државној својини свих граничних јединица локалне самоуправе.

           При утврђивању почетних цена за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини, имајући у виду наведену законску одредбу, како је општинa Алибунар  имала јавно надметање за претходну агроекономску годину, проcечна постигнута цена на основу тога износи 97,14 евра по хектару, односно 11.591,25  динара по хектару.

Одредбом члана 64.став 6. Закона о пољопривредном земљишту прописано је да почетна цена закупа земљишта у првом кругу не може бити нижа од 80% просечно постигнуте цене закупа по хектару, односно у другом кругу не може бити нижа од 60% просечно постигнуте цене закупа по хектару.

Комисијаје у складу са наведеном законском одредбом, утврдила почетну цену у првом кругу у износу од 100%одпроcечно постигнуте цене која износу 11.591,25 динара по хектару акоја одговара квалитету њиве 4. класе, на основу које су обрачунате почетне цене за све остале културе и класе, односно за сва јавна надметања  у првом кругу која су планирана за давање у закуп Годишњим програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Алибунар за 2017.годину.

            Имајући у виду све напред наведено, одређене су почетне цене за сва јавна надметања као у диспозитиву овог закључка.

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

Биљана Враговић, с.р.

Одлука о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној свјоини у општини Алибунар

На основу члана 64. став 3. Закона о пољопривредном земљишту («Сл.гласник РС», број 62/06, 69/08-др закон, 41/09, 112/2015 и 80/17), Правилникa о условима и поступку давања у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државој својини („Сл.гласник РС“, бр.16/2017) члана2.Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног земљишта у државној својини (“Службени лист општине Алибунар”, број 5/2006),председник општине Алибунар је дана 29. новембра 2017. године, донео

ОДЛУКУ

О РАСПИСИВАЊУ ЈАВНОГ ОГЛАСА ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ИНАКОРИШЋЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У ДРЖАВНОЈ СВОЈИНИ

У ОПШТИНИ АЛИБУНАР

и расписује

О Г Л А С

ЗА ЈАВНУ ЛИЦИТАЦИЈУ

ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП И НА КОРИШЋЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА У ДРЖАВНОЈ СВОЈИНИ У ОПШТИНИ АЛИБУНАР

I

-Предмет јавног надметања -

 1. Расписује се оглас за јавну  лицитацију у првом кругу за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини  Алибунар у следећим катастарским општинама:    
КО Број јавног надметања Површина (ха, ари, м2)

Почетна цена

(дин/ ха)

Депозит

(дин)20%

Период закупа

(год)

Степен заштите
Алибунар 1 10,0925 7.280,48 14.695,66 1.  
Алибунар 3 3,3239 2.328,68 1.548,06 1.  
Алибунар 5 31,5606 6.761,56 42.679,79 1.  
Алибунар 6 25,9683 2.365,49 12.285,55 1.  
Алибунар 7 52,7765 2.318,25 24.469,82 1.  
Алибунар 8 52,7765 2.318,25 24.469,82 1.  
Алибунар 9 52,7762 2.028,47 21.410,97 1.  
Алибунар 10 52,7762 1.642,09 17.332,69 1.  
Алибунар 11 8,2630 3.496,55 5.778,41 1.  
Алибунар 12 3,1960 10.142,34 6.482,99 1.  
Алибунар 13 2,7306 10.142,34 5.538,94 1.  
Алибунар 14 18,2966 7.247,93 26.522,51 1.  
Алибунар 15 31,1274 2.331,55 14.515,01 1.  
Алибунар 16 5,5030 2.318,25 2.551,47 1.  
Алибунар 17 8,8957 6.598,08 11.738,91 1.  
Алибунар 18 21,9263 2.318,25 10.166,13 1.  
Алибунар 19 21,9262 2.318,25 10.166,08 1.  
Алибунар 20 21,9259 2.028,47 8.895,20 1.  
Алибунар 21 21,9258 1.642,09 7.200,84 1.  
Алибунар 22 35,8569 2.334,65 16.742,63 1.  
Алибунар 23 13,2551 5.382,48 13.643,12 1.  
Алибунар 24 27,5866 3.600,07 19.862,74 1.  
Алибунар 25 4,4177 7.981,61 7.052,07 1.  
Алибунар 26 11,9080 10.142,34 24.155,01 1.  
Алибунар 27 10,3969 8.901,81 18.510,25 1.  
Алибунар 28 9,7772 10.110,89 19.470,98 1.  
Алибунар 30 35,5783 7.218,22 51.362,37 1.  
Алибунар 31 21,7669 5.955,30 25.925,67 1.  
Алибунар 32 10,5108 6.368,26 13.387,10 1.  
Алибунар 33 24,6472 6.983,79 34.426,19 1.  
Алибунар 34 21,8954 5.192,39 22.737,91 1.  
Алибунар 35 10,7671 3.602,79 7.758,31 1.  
Алибунар 36 29,3316 4.561,81 26.761,05 1.  
Алибунар 37 14,9179 5.533,50 16.509,64 1.  
Алибунар 38 10,5639 3.846,27 8.126,33 1.  
Алибунар 39 29,3140 6.193,48 36.311,15 1.  
Алибунар 40 8,6988 6.698,72 11.654,16 1.  
Алибунар 41 15,1788 2.717,87 8.250,81 1.  
Алибунар 42 22,5735 3.227,11 14.569,42 1.  
Алибунар 44 30,1318 6.789,83 40.917,96 1.  
Алибунар 45 11,3900 10.329,23 23.529,98 1.  
Алибунар 47 30,4304 2.318,25 14.109,05 1.  
Алибунар 48 21,5871 2.318,25 10.008,86 1.  
Алибунар 49 20,1572 2.104,49 8.484,12 1.  
Алибунар 50 12,0156 8.210,47 19.730,74 1.  
Алибунар 52 23,6197 8.210,47 38.785,76 1.  
Алибунар 53 5,3140 8.210,47 8.726,09 1.  
Алибунар 54 2,0869 10.142,34 4.233,21 1.  
Алибунар 55 21,7987 9.173,43 39.993,78 1.  
Алибунар 56 12,0644 9.966,45 24.047,85 1.  
Алибунар 57 4,9265 11.591,25 11.420,86 1.  
Алибунар 60 21,1018 11.591,25 48.919,25 1.  
Алибунар 62 48,6984 10.142,34 98.783,18 1.  
Алибунар 63 32,7306 2.608,03 17.072,49 1.  
Алибунар 64 2,4246 10.142,34 4.918,23 1.  
Алибунар 65 20,0000 10.142,34 40.569,38 1.  
Алибунар 66 63,1730 10.142,34 128.144,46 1.  
Алибунар 67 15,4583 9.981,75 30.860,17 1.  
Алибунар 68 67,1085 10.142,34 136.127,50 1.  
Алибунар 69 46,6388 10.142,34 94.605,35 1.  
Алибунар 70 15,3339 10.142,34 31.104,34 1.  
Алибунар 71 47,0284 11.591,25 109.023,59 1.  
Алибунар 72 10,6640 11.591,25 24.721,82 1.  
Алибунар 73 6,5135 11.591,25 15.099,92 1.  
Алибунар 74 45,7289 13.040,16 119.262,40 1.  
Алибунар 75 12,4179 13.040,16 32.386,27 1.  
Алибунар 76 11,4626 13.040,16 29.894,82 1.  
Алибунар 77 4,0351 13.040,16 10.523,67 1.  
Алибунар 78 7,3924 13.040,16 19.279,61 1.  
Алибунар 79 11,1493 9.068,99 20.222,57 1.  
Алибунар 80 1,3746 6.761,56 1.858,89 1.  
Алибунар 81 31,9131 3.164,39 20.197,10 1.  
Алибунар 82 228,3164 11.591,25 529.294,49 1.  
Алибунар 83 389,8301 2.608,03 203.337,82 1.  
Банатски Карловац 86 12,6659 15.510,72 39.291,45 1.  
Банатски Карловац 92 3,5466 12.394,75 8.791,84 1.  
Банатски Карловац 93 8,8881 10.448,11 18.572,78 1.  
Банатски Карловац 94 7,9329 12.781,37 20.278,66 1.  
Банатски Карловац 96 18,5694 12.099,78 44.937,13 1.  
Банатски Карловац 99 20,3152 9.563,02 38.854,91 1.  
Банатски Карловац 100 7,1993 8.732,60 12.573,72 1.  
Банатски Карловац 101 18,0823 9.144,91 33.072,20 1.  
Банатски Карловац 102 12,9785 11.566,35 30.022,79 1.  
Банатски Карловац 103 34,8197 8.210,47 57.177,21 1.  
Банатски Карловац 104 9,5257 8.210,47 15.642,09 1.  
Банатски Карловац 105 27,8227 6.480,17 36.059,14 1.  
Банатски Карловац 108 4,9784 8.690,57 8.653,02 1.  
Банатски Карловац 109 32,1620 11.591,25 74.559,56 1.  
Банатски Карловац 110 13,6439 11.591,25 31.629,97 1.  
Банатски Карловац 111 14,6025 11.591,25 33.852,25 1.  
Банатски Карловац 115 6,1499 9.794,53 12.047,08 1.  
Банатски Карловац 116 36,9906 8.210,47 60.742,03 1.  
Банатски Карловац 117 25,0940 8.210,47 41.206,70 1.  
Банатски Карловац 118 17,3657 8.210,47 28.516,11 1.  
Банатски Карловац 119 24,1389 8.210,47 39.638,34 1.  
Банатски Карловац 120 35,6940 8.210,47 58.612,89 1.  
Банатски Карловац 121 30,7144 8.210,47 50.435,92 1.  
Банатски Карловац 122 34,8175 8.657,90 60.289,29 1.  
Банатски Карловац 123 32,2279 8.548,83 55.102,15 1.  
Банатски Карловац 124 44,0895 9.524,98 83.990,34 1.  
Банатски Карловац 125 39,0611 8.210,47 64.141,99 1.  
Банатски Карловац 126 36,9860 8.210,47 60.734,48 1.  
Банатски Карловац 127 31,2725 8.647,79 54.087,63 1.  
Банатски Карловац 128 33,4187 11.591,25 77.472,90 1.  
Банатски Карловац 129 22,6420 8.210,47 37.180,29 1.  
Банатски Карловац 130 37,2424 9.529,93 70.983,46 1.  
Банатски Карловац 131 32,1408 9.778,70 62.859,06 1.  
Банатски Карловац 132 25,2460 8.210,47 41.456,30 1.  
Банатски Карловац 133 21,7552 8.210,47 35.724,08 1.  
Банатски Карловац 134 24,4353 8.210,47 40.125,05 1.  
Банатски Карловац 135 615,5839 1.802,28 221.890,97 1.  
Банатски Карловац 136 13,0523 7.403,32 19.326,08 1.  
Банатски Карловац 137 4,6168 11.591,25 10.702,90 1.  
Добрица 138 29,0407 11.591,25 67.323,60 1.  
Добрица 139 29,0406 11.591,25 67.323,37 1.  
Добрица 140 29,0407 11.591,25 67.323,60 1.  
Добрица 141 29,0406 11.591,25 67.323,37 1.  
Добрица 142 33,2784 10.488,29 69.806,73 1.  
Добрица 145 26,3894 2.930,01 15.464,24 1.  
Добрица 146 26,3895 2.930,01 15.464,30 1.  
Добрица 147 40,2061 2.930,01 23.560,86 1.  
Добрица 148 37,8204 2.930,01 22.162,83 1.  
Добрица 149 25,3155 2.608,03 13.204,72 1.  
Добрица 150 25,3156 2.608,03 13.204,78 1.  
Добрица 151 27,5476 2.608,03 14.369,00 1.  
Добрица 152 27,5475 2.608,03 14.368,95 1.  
Добрица 153 29,2760 2.608,03 15.270,54 1.  
Добрица 154 29,2759 2.608,03 15.270,49 1.  
Добрица 155 36,6435 2.608,03 19.113,48 1.  
Добрица 156 47,0170 2.930,01 27.552,06 1.  
Добрица 157 8,4548 9.058,35 15.317,31 1.  
Добрица 158 20,7400 3.849,10 15.966,09 1.  
Добрица 159 22,7716 4.195,01 19.105,41 1.  
Добрица 161 6,3623 4.905,40 6.241,93 1.  
Добрица 162 37,0964 10.301,15 76.427,14 1.  
Добрица 163 9,9128 12.160,19 24.108,30 1.  
Добрица 166 23,1200 11.305,72 52.277,67 1.  
Добрица 167 5,8424 12.221,44 14.280,51 1.  
Добрица 168 8,1227 12.314,06 20.004,68 1.  
Добрица 170 18,8669 8.488,10 32.028,84 1  
Добрица 171 14,9365 8.810,81 26.320,54 1  
Добрица 173 3,2595 8.498,41 5.540,11 1.  
Добрица 174 10,0175 3.811,75 7.636,84 1.  
Добрица 175 31,5182 2.937,19 18.515,02 1.  
Добрица 176 12,4446 4.370,05 10.876,70 1.  
Добрица 177 37,1075 11.591,25 86.024,46 1.  
Добрица 178 37,1075 11.591,25 86.024,46 1.  
Добрица 182 14,6013 8.280,42 24.180,98 1.  
Иланџа 184 13,0442 3.219,79 8.399,92 1.  
Иланџа 186 20,2806 3.976,81 16.130,43 1.  
Иланџа 188 7,8505 10.142,34 15.924,49 1.  
Иланџа 190 2,4547 10.142,34 4.979,28 1.  
Иланџа 192 4,0515 4.672,55 3.786,17 1.  
Иланџа 194 18,8029 3.901,38 14.671,46 1.  
Иланџа 204 6,3474 8.210,47 10.423,03 1.  
Иланџа 205 10,6857 3.559,77 7.607,73 1.  
Иланџа 206 0,5098 7.743,23 789,50 1.  
Иланџа 209 17,7348 9.318,30 33.051,64 1.  
Иланџа 214 11,4105 7.868,04 17.955,66 1.  
Иланџа 215 18,7178 5.793,81 21.689,48 1.  
Иланџа 216 1,9475 8.210,47 3.197,98 1.  
Иланџа 217 38,2495 7.266,10 55.584,91 1.  
Иланџа 218 12,6257 8.195,34 20.694,39 1.  
Иланџа 220 10,4870 7.582,99 15.904,55 1.  
Иланџа 221 21,3583 8.058,34 34.422,48 1.  
Иланџа 224 6,5687 8.046,36 10.570,83 1.  
Иланџа 225 6,6326 7.826,98 10.382,65 1.  
Иланџа 226 1,2702 9.470,55 2.405,90 1.  
Иланџа 227 9,1627 7.143,12 13.090,05 1.  
Иланџа 228 6,1215 10.142,34 12.417,27 1.  
Иланџа 229 10,0533 10.142,34 20.392,80 1.  
Иланџа 230 8,4682 9.324,75 15.792,77 1.  
Иланџа 231 12,3949 4.735,18 11.738,41 1.  
Иланџа 232 14,8426 6.703,25 19.898,73 1.  
Иланџа 233 1,6080 10.744,16 3.455,32 1.  
Иланџа 234 2,2650 8.476,03 3.839,64 1.  
Иланџа 235 6,5432 5.514,71 7.216,77 1.  
Иланџа 236 185,7548 2.597,91 96.514,91 1.  
Јаношик 237 7,8498 10.446,31 16.400,30 1.  
Јаношик 238 27,2374 2.556,61 13.927,07 1.  
Локве 240 13,6231 8.210,47 22.370,41 1.  
Локве 259 3,8356 8.210,47 6.298,41 1.  
Локве 260 37,3801 10.142,34 75.824,36 1.  
Локве 261 35,4219 10.142,34 71.852,22 1.  
Локве 263 44,0673 10.142,34 89.389,14 1.  
Локве 265 20,1617 8.930,08 36.009,12 1.  
Локве 266 29,5019 7.483,72 44.156,82 1.  
Локве 267 5,2041 8.403,53 8.746,56 1.  
Локве 268 3,8291 6.887,57 5.274,64 1.  
Локве 269 4,0524 9.576,22 7.761,33 1.  
Локве 270 9,8891 9.235,96 18.267,07 1.  
Локве 271 15,4704 9.524,17 29.468,55 1.  
Локве 272 10,9133 9.685,91 21.141,05 1.  
Локве 273 9,2682 8.355,83 15.488,70 1.  
Локве 274 6,8939 6.761,56 9.322,71 1.  
Локве 275 9,0848 9.369,32 17.023,67 1.  
Локве 276 3,6851 9.833,95 7.247,82 1.  
Локве 277 2,3726 8.210,47 3.896,03 1.  
Локве 279 9,4029 10.048,33 18.896,68 1.  
Локве 280 2,0770 7.798,96 3.239,69 1.  
Локве 281 278,0450 2.374,87 132.064,37 1.  
Локве 282 2,7602 7.317,16 4.039,37 1.  
Николинци 285 1,1183 16.098,96 3.600,69 1.  
Николинци 287 30,4468 14.650,05 89.209,44 1.  
Николинци 288 37,5538 13.692,87 102.843,84 1.  
Николинци 291 29,7979 14.650,05 87.308,16 1.  
Николинци 292 4,2545 13.789,54 11.733,52 1.  
Николинци 293 19,4115 3.769,61 14.634,76 1.  
Николинци 294 2,6173 9.495,25 4.970,38 1.  
Николинци 295 5,2129 6.562,45 6.841,88 1.  
Николинци 296 18,3801 14.650,05 53.853,88 1.  
Николинци 300 2,8447 11.591,25 6.594,73 1.  
Николинци 301 14,7069 11.591,25 34.094,27 1.  
Николинци 302 14,9981 11.591,25 34.769,35 1.  
Николинци 303 14,9206 11.591,25 34.589,68 1.  
Николинци 304 16,6922 11.591,25 38.696,69 1.  
Николинци 305 14,9922 11.591,25 34.755,67 1.  
Николинци 307 15,3814 11.591,25 35.657,93 1.  
Николинци 308 5,1748 10.775,91 11.152,64 1.  
Николинци 309 14,9999 11.591,25 34.773,52 1.  
Николинци 310 15,0004 11.591,25 34.774,68 1.  
Николинци 312 18,3911 11.591,25 42.635,17 1.  
Николинци 313 6,7407 5.620,28 7.576,92 1.  
Николинци 317 5,8348 8.549,91 9.977,40 1.  
Николинци 318 26,3334 11.528,64 60.717,66 1.  
Николинци 327 25,7247 9.378,09 48.249,69 1.  
Николинци 328 27,4952 11.020,50 60.602,18 1.  
Николинци 329 30,4456 11.139,14 67.827,59 1.  
Николинци 330 30,0755 11.157,67 67.114,50 1.  
Николинци 331 30,5000 11.139,95 67.953,70 1.  
Николинци 332 26,5492 11.565,37 61.410,27 1.  
Николинци 333 30,3940 11.591,25 70.460,89 1.  
Николинци 334 29,4450 12.302,05 72.446,76 1.  
Николинци 339 28,6084 7.959,18 45.539,90 1.  
Николинци 341 28,1316 7.155,97 40.261,80 1.  
Николинци 342 22,4258 10.574,95 47.430,32 1.  
Николинци 343 18,4805 10.311,50 38.112,35 1  
Николинци 344 18,2232 8.812,72 32.119,18 1.  
Николинци 345 18,1415 8.130,71 29.500,66 1.  
Николинци 346 17,5129 8.532,62 29.886,20 1.  
Николинци 347 13,1714 8.796,39 23.172,15 1.  
Николинци 348 11,5026 6.761,56 15.555,11 1.  
Николинци 349 38,6000 6.761,56 52.199,26 1.  
Николинци 350 12,7518 11.188,04 28.533,52 1.  
Николинци 351 2,7361 10.275,00 5.622,68 1.  
Николинци 352 19,5849 11.483,57 44.980,92 1.  
Николинци 353 10,7870 8.752,43 18.882,50 1.  
Николинци 354 11,5093 14.411,84 33.174,04 1.  
Николинци 355 298,3330 2.559,90 152.740,55 1.  
Нови Козјак 358 1,3911 11.409,92 3.174,47 1.  
Нови Козјак 359 24,1640 3.288,62 15.893,25 1.  
Нови Козјак 360 12,0164 2.930,01 7.041,64 1.  
Нови Козјак 364 15,4231 9.723,39 29.992,97 1.  
Нови Козјак 366 5,3118 10.142,34 10.774,82 1.  
Нови Козјак 367 12,3727 10.142,34 25.097,64 1.  
Нови Козјак 368 23,1768 9.485,05 43.966,61 1.  
Нови Козјак 369 11,8798 7.617,38 18.098,58 1.  
Нови Козјак 370 21,1995 11.591,25 49.145,74 1.  
Нови Козјак 371 9,3837 11.591,25 21.753,76 1.  
Нови Козјак 372 14,0667 3.534,93 9.944,97 1.  
Нови Козјак 373 6,5757 3.219,79 4.234,48 1.  
Нови Козјак 374 79,4399 3.419,76 54.333,15 1.  
Селеуш 375 19,4529 10.142,34 39.459,60 1.  
Селеуш 376 13,3032 10.142,34 26.985,13 1.  
Селеуш 383 15,1827 10.142,34 30.797,63 1.  
Селеуш 384 15,1298 8.210,47 24.844,55 1.  
Селеуш 385 3,6691 10.142,34 7.442,65 1.  
Селеуш 386 5,4798 10.142,34 11.115,60 1.  
Селеуш 387 2,0249 10.142,34 4.107,45 1.  
Селеуш 388 9,2825 10.142,34 18.829,26 1.  
Селеуш 390 18,7655 10.147,56 37.779,36 1.  
Селеуш 391 4,0362 10.315,80 8.327,33 1.  
Селеуш 392 9,0838 8.210,47 14.916,45 1.  
Селеуш 393 7,4612 8.210,47 12.251,99 1.  
Селеуш 394 15,2962 8.210,47 25.117,79 1.  
Селеуш 395 8,0355 6.397,95 10.282,14 1.  
Селеуш 396 26,6591 5.938,13 31.661,03 1.  
Селеуш 397 18,1961 7.554,55 27.492,68 1.  
Селеуш 398 17,6443 8.552,95 30.182,18 1.  
Селеуш 399 15,7983 7.096,44 22.422,34 1.  
Селеуш 400 12,3487 7.497,28 18.516,34 1.  
Селеуш 401 1,6944 5.097,95 1.727,59 1.  
Селеуш 402 9,7099 7.536,06 14.634,87 1.  
Селеуш 406 13,4972 8.210,47 22.163,67 1.  
Селеуш 408 18,8558 8.210,47 30.962,99 1.  
Селеуш 410 5,4172 9.230,08 10.000,24 1.  
Селеуш 411 1,3195 7.815,38 2.062,48 1.  
Селеуш 413 9,4015 8.210,47 15.438,14 1.  
Селеуш 414 385,4557 2.521,13 194.357,03 1.  
Владимировац 417 14,5775 10.130,10 29.534,30 1.  
Владимировац 421 13,3730 10.142,34 27.126,71 1.  
Владимировац 422 10,7450 10.142,34 21.795,90 1.  
Владимировац 423 3,9549 10.142,34 8.022,39 1.  
Владимировац 424 3,2428 10.142,34 6.577,92 1.  
Владимировац 425 28,7732 10.142,34 58.365,54 1.  
Владимировац 426 19,6215 10.142,34 39.801,60 1.  
Владимировац 427 5,4903 10.142,34 11.136,90 1.  
Владимировац 428 6,8343 8.511,83 11.634,49 1.  
Владимировац 429 1,9112 10.613,44 4.056,88 1.  
Владимировац 430 6,9261 10.142,34 14.049,38 1.  
Владимировац 432 1,7503 10.142,34 3.550,43 1.  
Владимировац 433 1,6569 11.265,69 3.733,22 1.  
Владимировац 435 18,6082 10.142,34 37.746,15 1.  
Владимировац 436 58,5536 10.142,34 118.774,15 1.  
Владимировац 437 18,1664 11.591,25 42.114,26 1.  
Владимировац 438 283,9711 2.608,03 148.121,10 1.  
  Укупно 8109,6253  

                  

Лицитациони корак износи 1.000,00динара.

2. Увид у документацију: графички преглед катастарских парцела по катастарским општинама и списак парцела по формираним јавним надметањима (комплексима), која су предмет издавања у закуп и на коришћење, може се извршити у згради Скупштине општине Алибунар, у канцеларији бр. 3, сваког радног дана од 09,00 до 13,00 часова.

Контакт особе: Ивица Росић, телефон: 060/845 00 22 и Биљана Враговић, телефон: 060/845 00 19.

3. Земљиште из овог огласа даје се у виђеном стању.

4. Обилазак пољопривредног земљишта, које се даје у закуп и на коришћење може се извршити:              

-       за КО Алибунар,  Владимировац,  Банатски Карловац и Николинци дана 06.12.2017. година од 10,00 часова

-       за КО Селеуш, Иланџа, Нови Козјак, Добрица  Локве и Јаношик  дана 07.12.2017. година од 10,00 часова

5.Уколико након расписивања Огласа за јавно надметање за закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини дође до промена површине из огласа по било ком законском основу, даљи поступак давања пољопривредног земљишта у закуп и на коришћење ће се спровести само за тако утврђену површину земљишта.

6. Све трошкове који настану по основу закупаи коришћења пољопривривредног земљишта у државној својини сноси лице које добије то земљиште у закуп, односно на коришћење.

7. Земљиште из овог Огласа даје се у закуп и на коришћење искључиво за пољопривредну производњу, не може се користити у друге сврхе.

8. Пољопривредно земљиште у државној својини груписано у јавна надметања означена *и ** у табели тачке 1. овог огласа није било издато најмање последње три агроекономске године и није било предмет коришћења.

9.  Земљиште из овог огласа не може се давати у подзакуп.