AlibunarNEW2

 • RADOVI NA DOMOVIMA KULTURE U OPŠTINI ALIBUNAR ULAZE U ZAVRŠNU FAZU
 • RAZVOJ SPORTA NA TERITORIJI OPŠTINE ALIBUNAR
 • USPEŠNO REALIZOVAN KONKURS ZA STRUČNU PRAKSU I JAVNE RADOVE
 • UNAPREĐENJE BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA DNEVNOM REDU SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA
 • RADOVI NA DOMOVIMA KULTURE U OPŠTINI ALIBUNAR ULAZE U ZAVRŠNU FAZU

  RADOVI NA DOMOVIMA KULTURE U OPŠTINI ALIBUNAR ULAZE U ZAVRŠNU FAZU

  Krajem ove radne nedelje, obišli smo Dom kulture u Alibunaru i zatekli potpuno nov izgled zgrade.

  Више..

 • RAZVOJ SPORTA NA TERITORIJI OPŠTINE ALIBUNAR

  RAZVOJ SPORTA NA TERITORIJI OPŠTINE ALIBUNAR

  U cilju podizanja svesti o važnosti sporta i sportskih aktivnosti stanovništva, kao i pravilnog razvoja mladih, raspisan je javni konkurs za finansiranje programa i projekata u oblasti razvoja sporta na teritoriji opštine Alibunar. Opštinskom veću se od 24. januara za dodelu planiranih sredstava prijavilo 25 sportskih klubova. Među prijavljenim klubovima našao se i karate klub “Vladimirovac”, jedan od najuspešnijih i najtrofejnijih klubova, u kome se mlade nade pripremaju za naredne Olimpijske igre.

  Више..

 • USPEŠNO REALIZOVAN KONKURS ZA STRUČNU PRAKSU I JAVNE RADOVE

  USPEŠNO REALIZOVAN KONKURS ZA STRUČNU PRAKSU I JAVNE RADOVE

  Opština Alibunar i ove godine realizuje programe za osposobljavanje mladih, kroz konkurse za stručnu praksu i javne radove.

  Више..

 • UNAPREĐENJE BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA DNEVNOM REDU SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA

  UNAPREĐENJE BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA DNEVNOM REDU SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA

  U utorak, 7. marta održana je 25. sednica Opštinskog veća, kojom je predsedavao Predrag Belić, predsednik Opštine Alibunar.

  Више..

Radovi na Domovima kulture u opštini Alibunar ulaze u završnu fazu

DSCN6996 1600x1200Krajem ove radne nedelje, obišli smo Dom kulture u Alibunaru i zatekli potpuno nov izgled zgrade. Dok su radnici vredno radili, razgovarali smo sa Draganom Drljevićem, šefom gradilišta firme “Euro support group” iz Jagodine, koja je izvođač radova. Gospodin Drljević nam je rekao da su radovi u završnoj fazi: "Kompletno smo renovirali eksterijer i enterijer zgrade; uradili smo fasadu i zamenili stolariju, spustili plafon u kancelarijama, izgletovali i okrečili zidove, postavili laminat i podne pločice. Urađeni su novi mokri čvorovi, postavljen kompletan dovod i odvod vode, potpuno je uređena baletska sala, a  postavljeni su i novi reklamni panoi. Bilo je značajnih i težih intervencija tokom rada, ali nakon završenih radova ovo će biti jedan od lepših Domova kulture u Srbiji, a radili smo na mnogim."

Nastavi sa čitanjem

RAZVOJ SPORTA NA TERITORIJI OPŠTINE ALIBUNAR

DSCN7046 1600x1200dfaU cilju podizanja svesti o važnosti sporta i sportskih aktivnosti stanovništva, kao i pravilnog razvoja mladih, raspisan je javni konkurs za finansiranje programa i projekata u oblasti razvoja sporta na teritoriji opštine Alibunar.  Opštinskom veću se od 24. januara za dodelu planiranih sredstava prijavilo 25 sportskih klubova. Među prijavljenim klubovima našao se i karate klub “Vladimirovac”, jedan od najuspešnijih i najtrofejnijih klubova, u kome se mlade nade pripremaju za naredne Olimpijske igre.

Nastavi sa čitanjem

Kako pružiti prvu pomoć

DSCN6880 1600x1200Crveni krst Opštine Alibunar je održao obuku za zaposlene u javnim preduzećima, koja posluju na teritoriji opštine, u pružanju prve pomoći i korišćenju sredstava i opreme koja mora biti obezbeđena na radnom mestu, u slučaju bilo kakvih neželjenih događaja. Ova vrsta  edukacije realizuje se u skladu sa smernicama Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Nastavi sa čitanjem

Сервисне информације

flajer