AlibunarNEW2

 • ПРОМОЦИЈА ВОЈНИХ ШКОЛА И ВОЈНОГ ПОЗИВА
 • ОБЛАСТ СПОРТА НА ДНЕВНОМ РЕДУ 23. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА
 • ПОДРШКА ПРИВРЕДИ И ПРЕДУЗЕТНИШТВУ
 • ЈКП УНИВЕРЗАЛ: ТРИ НОВА ВОЗИЛА ЗА ПРЕВОЗ ЗАПОСЛЕНИХ И НОВЕ МАШИНЕ
 • 2017. ДОНОСИ БОЉЕ ДАНЕ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР
 • ПРОМОЦИЈА ВОЈНИХ ШКОЛА И ВОЈНОГ ПОЗИВА

  ПРОМОЦИЈА ВОЈНИХ ШКОЛА И ВОЈНОГ ПОЗИВА

  У уторак, 14. фебруара 2017. године, у 11 часова, у амфитеатру Високе школе струковних студија за васпитаче „Михајло Павлов“ у Вршцу, Омладински трг бр.1, биће одржана промоција војних школа и војног позива.

  Више..

 • ОБЛАСТ СПОРТА НА ДНЕВНОМ РЕДУ 23. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

  ОБЛАСТ СПОРТА НА ДНЕВНОМ РЕДУ 23. СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

  На седници Општинског већа, која је одржана, 8. фебруара, већници су се највећим делом бавили пројектима којима се задовољавају потребе и интереси грађана у општини Алибунар у области спорта.

  Више..

 • ПОДРШКА ПРИВРЕДИ И ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

  ПОДРШКА ПРИВРЕДИ И ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

  Општина Алибунар, у сарадњи са Министарством привреде и Развојним фондом Војводине, први пут је организовала ИНФО ДАН ЗА ПРИВРЕДНИКЕ, који је одржан у уторак, 7. фебруара 2017. године у великој сали Скупштине Општине Алибунар.

  Више..

 • ЈКП УНИВЕРЗАЛ: ТРИ НОВА ВОЗИЛА ЗА ПРЕВОЗ ЗАПОСЛЕНИХ И НОВЕ МАШИНЕ

  ЈКП УНИВЕРЗАЛ: ТРИ НОВА ВОЗИЛА ЗА ПРЕВОЗ ЗАПОСЛЕНИХ И НОВЕ МАШИНЕ

  Трагом вести да има лепих новости у Јавном комуналном предузећу Универзал, ове недеље посетили смо директора Власту Марића, који нам је рекао о чему се тачно ради. Недавно смо писали да је ово предузеће преживело озбиљну трансформацију, као и да од тада много ефикасније послује и реализује послове из домена својих делатности.

  Више..

 • 2017. ДОНОСИ БОЉЕ ДАНЕ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  2017. ДОНОСИ БОЉЕ ДАНЕ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  Нова 2017. година почела је у Општини Алибунар свечано и оптимистично уз звуке традиционалне музике који су се могли чути на пригодном божићном концерту. Посетили смо председника општине, господина Предрага Белића, и питали га какве су биле реакције његових суграђана и има ли сада већ реално места да се надају бољим данима. „Већ другу годину за редом поводом најрадоснијег хришћанског празника - Божића, Општина Алибунар организује концерт за све своје суграђане. То је наш поклон и наша потреба да се на овај начин вратимо традицији, вери и да се посветимо једни другима кроз радост и песму. Концерт је одлично прошао, у прелепој атмосфери, са нашим познатим извођачима. Реакције суграђана су изузетне. О томе говори и чињеница да је сала била испуњена до последњег места. За нашу децу и ове године обезбедили смо 400 пакетића“, објаснио нам је господин Белић.

  Више..

Обавештење

ОПШТИНСКА УПРАВА АЛИБУНАР

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ, ГРАЂЕВИНАРСТВО, УРБАНИЗАМ ИМОВИНСКО – ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ УПУЋУЈЕ

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ КОЈИ СУ ВЛАСНИЦИ ИЗГРАЂЕНИХ КУЋА ЗА ОДМОР БЕЗ ГРАЂЕВИНСКЕ ДОЗВОЛЕ У ВЕКЕРЛАМА И ДЕВОЈАЧКОМ БУНАРУ ДА ЈЕ У ТОКУ ПОПИС НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА А СА ЦИЉЕМ ПОКРЕТАЊА ПОСТУПКА ОЗАКОЊЕЊА НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА.

Настави са читањем

Промоција војних школа и војног позива

-Обавештење – 
 
dru vojna akademijaУ уторак, 14. фебруара 2017. године, у 11 часова, у амфитеатру Високе школе струковних студија за васпитаче „Михајло Павлов“ у Вршцу, Омладински трг бр.1, биће одржана промоција војних школа и војног позива.
Промоцију ће вршити старешине и ученици војних школа.

Настави са читањем

Област спорта на дневном реду 23. седнице Општинског већа

DSCN6191 1600x1200На седници Општинског већа, која је одржана, 8. фебруара, већници су се највећим делом бавили пројектима којима се задовољавају потребе и интереси грађана у општини Алибунар у области спорта. 

Настави са читањем

Подршка привреди и предузетништву

- Одржан први Инфо дан за привреднике -

 

DSCN6137 1600x1200 CopyОпштина Алибунар, у сарадњи са Министарством привреде и Развојним фондом Војводине, први пут је организовала ИНФО ДАН ЗА ПРИВРЕДНИКЕ, који је одржан у уторак, 7. фебруара 2017. године у великој сали Скупштине Општине Алибунар. 

Настави са читањем

Боље него пре две године, али незапосленост још увек горући проблем

Питали смо наше суграђане
 
Чињеница је да су последње две године донеле бројне промене у свим насељеним местима на територији Општине Алибунар. Сређују се улице, школе, предшколске установе, домови културе, зграде месних заједница, паркови, стајалишна места. Активиран је целокупни друштвени живот. Од челника локалне самоуправе сазнајемо да се напорно ради како би се квалитет живота побољшао. 
Међутим, овај пут желели смо да чујемо шта о животу у нашој општини кажу управо наши суграђани. Питали смо их шта мисле о квалитету живљења, који су то проблеми који их муче, да ли осећају промене и у ком смеру у последње две године.

Настави са читањем

Сервисне информације

flajer