AlibunarNEW2

 • ЗНАЧАЈНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР У ОБРАЗОВНИ СИСТЕМ
 • ДРЖАВНИ ПРВАК У РАКЕТНОМ МОДЕЛАРСТВУ ИЗ БАНАТСКОГ КАРЛОВЦА
 • ОДЛУКЕ ДОНЕТЕ НА 6. СЕДНИЦИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР
 • РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТЕВА У СЕЛЕУШУ И ВЛАДИМИРОВЦУ
 • ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА У АЛИБУНАРУ И ВЛАДИМИРОВЦУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ОПШТИНЕ
 • ЗНАЧАЈНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР У ОБРАЗОВНИ СИСТЕМ

  ЗНАЧАЈНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР У ОБРАЗОВНИ СИСТЕМ

  Последња инвестиција у изградњу и опремање нових учионица и завршетак спортске сале ОШ „Душан Јерковић“ у Банатском Карловцу скренула је пажњу на развој и унапређење образовних капацитета на територији општине Алибунар. Тим пре што је у последњих годину и по дана реализовано још неколико пројеката са циљем да се реше инфраструктурни проблеми у школским и предшколским установама. Нема сумње да се слика у овом сегменту убрзано мења, и то наравно набоље. Био је ово повод да поразговарамо са председником општине Алибунар, Предрагом Белићем.

  Више..

 • ДРЖАВНИ ПРВАК У РАКЕТНОМ МОДЕЛАРСТВУ ИЗ БАНАТСКОГ КАРЛОВЦА

  ДРЖАВНИ ПРВАК У РАКЕТНОМ МОДЕЛАРСТВУ ИЗ БАНАТСКОГ КАРЛОВЦА

  Када сретнете деветнаестогодишњег Дејана Чанчаревића, нашег већ познатог ракетног моделара, логично, најпре ћете га питати каква је заправо то дисциплина у којој он две године уназад остварује запажене резултате, не само на државном, већ и на светском нивоу. Мало се зна о ракетном моделарству на нашим просторима. У разговору са Дејаном сазнајемо да је то пре свега због чињенице да овај спорт није довољно медијски промовисан. Користимо прилику и последње запажене резултате да нас један од најуспешнијих младих спортиста из Банатског Карловца упозна са овом дисциплином.

  Више..

 • ОДЛУКЕ ДОНЕТЕ НА 6. СЕДНИЦИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  ОДЛУКЕ ДОНЕТЕ НА 6. СЕДНИЦИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  У складу са предлогом Општинског већа, Скупштина општине је на седници, одржаној у понедељак, 10. октобра, донела одлуку којом се Влади Републике Србије предлаже да донесе Одлуку о преносу права државне у јавну својину Општине Алибунар. Предметна парцела према усвојеном Урбанистичком плану насеља Владимировац предвиђена је за изградњу објеката јавне намене за потребе спорта и рекреације. На седници је донето Решење којим је дата сагласност на Програм рада Предшколске установе „Полетарац“ за школску 2016/2017. годину. Скупштина општине је донела и неколико решења о кадровским променама.

  Више..

 • РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТЕВА У СЕЛЕУШУ И ВЛАДИМИРОВЦУ

  РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТЕВА У СЕЛЕУШУ И ВЛАДИМИРОВЦУ

  Крај грађевинске сезоне у нашем крају обележиће радови на реконструкцији улица и атарских путева, које изводе Јавно предузеће за путеве и изградњу „Инжењеринг општине Алибунар“ и АД „Војводина пут". Наиме, у уторак, 4. октобра, почели су радови у Гробљанској улици и на делу атарских путева у Селеушу , а до 6. октобра ће бити завршене и две улице – Богдана Екмечића и Иве Лоле Рибара у Владимировцу. Након спроведених радова, које је финансирала Општина Алибунар, поменуте улице ће бити проходне, а кретање пешака и возила потпуно нормализовано.

  Више..

 • ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА У АЛИБУНАРУ И ВЛАДИМИРОВЦУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ОПШТИНЕ

  ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА У АЛИБУНАРУ И ВЛАДИМИРОВЦУ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ОПШТИНЕ

  3. октобар се обележава као Дан ослобођења општине Алибунар од фашистичке окупације у Другом светском рату – дан када су партизански одреди и црвеноармејске руске јединице у свом ослобађајућем походу заувек ставиле тачку на можда највеће зло XX века које је однело бројне људске животе. У славу жртвама, општинска делегација на челу са председником општине Предрагом Белићем, у присуству представника Руске Федерације, Алексеја Морозоваи припадника Војске Републике Србије положила је венце на спомен обележја у Алибунару и Владимировцу.

  Више..

Добра Управа

Добра Управа

Сајт „Добра управа“ намењен је праћењу примене обавезе размене података из службених евиденција између органа јавне управе. Размена података дефинисана је Законом о општем управном поступку (ЗУП). Грађани Србије имају ПРАВО на ефикасну и одговорну јавну управу а управа има ОБАВЕЗУ да на потребе грађана одговори.

Више..

ЗНАЧАЈНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР У ОБРАЗОВНИ СИСТЕМ

savremene ucioniceПоследња инвестиција у изградњу и опремање нових учионица и завршетак спортске сале ОШ „Душан Јерковић“ у Банатском Карловцу скренула је пажњу на развој и унапређење образовних капацитета на територији општине Алибунар. Тим пре што је у последњих годину и по дана реализовано још неколико пројеката са циљем да се реше инфраструктурни проблеми у школским и предшколским установама. Нема сумње да се слика у овом сегменту убрзано мења, и то наравно набоље. Био је ово повод да поразговарамо са председником општине Алибунар, Предрагом Белићем.

Настави са читањем

Државни првак у ракетном моделарству из Банатског Карловца

DSCN3568 1600x1200Када сретнете деветнаестогодишњег Дејана Чанчаревића, нашег већ познатог ракетног моделара, логично, најпре ћете га питати каква је заправо то дисциплина у којој он две године уназад остварује запажене резултате, не само на државном, већ и на светском нивоу. Мало се зна о ракетном моделарству на нашим просторима. У разговору са Дејаном сазнајемо да је то пре свега због чињенице да овај спорт није довољно медијски промовисан. Користимо прилику и последње запажене резултате да нас један од најуспешнијих младих спортиста из Банатског Карловца упозна са овом дисциплином. 

Настави са читањем

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОПШТИНСКА УПРАВА АЛИБУНАР

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ, УРБАНИЗАМ, СТАМБЕНО-КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ УПУЋУЈЕ

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ДА ЋЕ ПРЕДСТАВНИЦИ ГРАЂЕВИНСКОГ ИНСПЕКТОРАТА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ АЛИБУНАР ВРШИТИ ПОПИС НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА У ТОКУ МЕСЕЦА ОКТОБРА 2016. ГОДИНЕ У СЛЕДЕЋИМ УЛИЦАМА:

Настави са читањем

ОБАВЕШТЕЊЕ

ОПШТИНСКА УПРАВА АЛИБУНАР

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ, УРБАНИЗАМ, СТАМБЕНО-КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ УПУЋУЈЕ

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ ГРАЂАНИ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ДА МОГУ ДА ПРИЈАВЕ ГРАЂЕВИНСКОМ ИНСПЕКТОРУ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ АЛИБУНАР НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНЕ ОБЈЕКТЕ НАЈКАСНИЈЕ ДО 26. НОВЕМБРА 2016. ГОДИНЕ. ПРИЈАВУ НЕЗАКОНИТО ИЗГРАЂЕНОГ ОБЈЕКТА МОЖЕТЕ ПОДНЕТИ ЛИЧНО ГРАЂЕВИНСКОМ ИНСПЕКТОРУ У СЛУЖБЕНИМ ПРОСТОРИЈАМА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ АЛИБУНАР ОДЕЉЕЊА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ, УРБАНИЗАМ, СТАМБЕНО-КОМУНАЛНЕ ПОСЛОВЕ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ИЛИ ТЕЛЕФОНОМ НА БРОЈ 013/642 – 103.

Настави са читањем

Одлуке донете на 6. седници Скупштине општине Алибунар

DSCN3559 1600x1200У складу са предлогом Општинског већа, Скупштина општине је на седници, одржаној у понедељак, 10. октобра, донела одлуку којом се Влади Републике Србије предлаже да донесе Одлуку о преносу права државне у јавну својину Општине Алибунар. Предметна парцела према усвојеном Урбанистичком плану насеља Владимировац предвиђена је за изградњу објеката јавне намене за потребе спорта и рекреације.

На седници је донето Решење којим је дата сагласност на Програм рада Предшколске установе „Полетарац“ за школску 2016/2017. годину.

Скупштина општине је донела и неколико решења о кадровским променама.

Настави са читањем

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Сервисне информације