AlibunarNEW2

 • УКЉУЧИМО СЕ У АКЦИЈУ ЧИШЋЕЊА КАНАЛА ЗА ДОБРОБИТ СВИХ НАС
 • ОДРЖАНА 7. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА
 • ПРОСЛАВА ВЕЛИКЕ ГОСПОЈИНЕ У ЛОКВАМА
 • ПРОСЛАВА ПРЕОБРАЖЕЊА У ДОБРИЦИ
 • ЛЕТЊЕ НОТЕ ДЕЛИБЛАТСКЕ ПЕШЧАРЕ 2016
 • УКЉУЧИМО СЕ У АКЦИЈУ ЧИШЋЕЊА КАНАЛА ЗА ДОБРОБИТ СВИХ НАС

  УКЉУЧИМО СЕ У АКЦИЈУ ЧИШЋЕЊА КАНАЛА ЗА ДОБРОБИТ СВИХ НАС

  Поштовани грађани општине Алибунар, Сведоци смо чињенице да након временских непогода долази до бујичних изливања, па и драматичних поплава које могу изазвати како велике материјалне штете, тако и губитак људских живота. Управо зато морамо предузети све мере како би предупредили потенцијалне ситуације које могу довести до катастрофалних последица. У складу са тиме, позивамо вас да се укључите у акцију чишћења канала испред своје парцеле и каналских пропуста испод колских прилаза од муља и нечистоће, која се наталожи после већих временских непогода, обимнијих киша и бујичних наноса. На тај начин стварају се услови да се омогући прихват, односно проток сувишних атмосферских падавина.

  Више..

 • ОДРЖАНА 7. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

  ОДРЖАНА 7. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

  Председник општине Алибунар, Предраг Белић, председавао је 7. седницом Општинског већа, која је одржана 23. августа.

  Више..

 • ПРОСЛАВА ВЕЛИКЕ ГОСПОЈИНЕ У ЛОКВАМА

  ПРОСЛАВА ВЕЛИКЕ ГОСПОЈИНЕ У ЛОКВАМА

  Прослава Велике Госпојине у Локвама, у недељу 21. августа 2016. године, обележена је бројним активностима међу којима истичемо турнир ветерана у малом фудбалу, такмичење у кувању гулаша и занимљив културно-уметнички програм.

  Више..

 • ПРОСЛАВА ПРЕОБРАЖЕЊА У ДОБРИЦИ

  ПРОСЛАВА ПРЕОБРАЖЕЊА У ДОБРИЦИ

  Добричани су и ове године обележили своју славу – Преображење Господње уз занимљив програм. У суботу, 20. августа 2016. године, одржана је чувена Фијакеријада, која је у последње три године каратеристична манифестација за овај крај наше општине. Познато је да се многи Добричани баве одгојем коња и баш они су са поносом продефиловали сасвојим лепотанима и фијакерима кроз центар Добрице. Домаћинима су се у дефилеу придружили и фијакеријаши из околних места. Сви учесници награђени су медаљама у име захвалности домаћина на истрајном одржавању чувене добричке Фијакеријаде.

  Више..

 • ЛЕТЊЕ НОТЕ ДЕЛИБЛАТСКЕ ПЕШЧАРЕ 2016

  ЛЕТЊЕ НОТЕ ДЕЛИБЛАТСКЕ ПЕШЧАРЕ 2016

  Популарно излетиште Девојачки бунар је у суботу, 20. августа, било место одржавања, рекли бисмо, најлепше манифестације нашега краја познате под називом ЛЕТЊЕ НОТЕ 2016. Општина Алибунар и Туристичка организација и ове године су се потрудили да приреде још једно врхунско такмичење тамбурашких оркестара. Четврту годину заредом фантастични оркестри су својим наступима показали пубулици да је тамбурица инструмент високих техничких могућностии, да се на њој може свирати све, од народног кола до транскрипција највећих дела класике, као и музика савремених аутора. Традиционална забава уз танане тамбурашке звуке и овај пут је освојила срца многобројне публике.

  Више..

Добра Управа

Добра Управа

Сајт „Добра управа“ намењен је праћењу примене обавезе размене података из службених евиденција између органа јавне управе. Размена података дефинисана је Законом о општем управном поступку (ЗУП). Грађани Србије имају ПРАВО на ефикасну и одговорну јавну управу а управа има ОБАВЕЗУ да на потребе грађана одговори.

Више..

УКЉУЧИМО СЕ У АКЦИЈУ ЧИШЋЕЊА КАНАЛА ЗА ДОБРОБИТ СВИХ НАС

Grb Alibunar
 
Поштовани грађани општине Алибунар, 
 
Сведоци смо чињенице да након временских непогода долази до бујичних изливања, па и драматичних поплава које могу изазвати како велике материјалне штете, тако и губитак људских живота. Управо зато морамо предузети све мере како би предупредили потенцијалне ситуације које могу довести до катастрофалних последица.

Настави са читањем

Прослава Велике Госпојине у Локвама

14081094 10208903945170883 908798210 nПрослава Велике Госпојине у Локвама, у недељу 21. августа 2016. године, обележена је бројним активностима међу којима истичемо турнир ветерана у малом фудбалу, такмичење у кувању гулаша и занимљив културно-уметнички програм.

Настави са читањем

Прослава Преображења у Добрици

DSCN1708 1600x1200Добричани су и ове године обележили своју славу – Преображење Господње уз занимљив програм. У суботу, 20. августа 2016. године, одржана је чувена Фијакеријада, која је у последње три године каратеристична манифестација за овај крај наше општине. 

Настави са читањем

ЛЕТЊЕ НОТЕ ДЕЛИБЛАТСКЕ ПЕШЧАРЕ 2016

DSCN1780 1600x1200Популарно излетиште Девојачки бунар је у суботу, 20. августа, било место одржавања, рекли бисмо, најлепше манифестације нашега краја познате под називом ЛЕТЊЕ НОТЕ 2016. Општина Алибунар и Туристичка организација и ове године су се потрудили да приреде још једно врхунско такмичење тамбурашких оркестара. 

Настави са читањем

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Сервисне информације