AlibunarNEW2

 • ОДРЖАНА II СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР
 • ОДРЖАНА II СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА
 • НИС ЗАПОЧИЊЕ ГЕОФИЗИЧКА ИСПИТИВАЊА НА ПОДРУЧЈУ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР
 • ЖИВОПИСНА ПРОСЛАВА СЛАВЕ У ИЛАНЏИ
 • ОДРЖАНА II СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  ОДРЖАНА II СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  Другом седницом Скупштине општине Алибунар, која је одржана у среду, 25. маја 2016, председавала је председница Скупштине, Зузана Ђукић. На самом почетку Скупштина је верификовала мандате новим одборницима. Потом је Усвојен Пословник Скупштине општине Алибунар, који је урађен у складу са одредбама Закона о локалној самоуправи и Статута општине Алибунар.

  Више..

 • ОДРЖАНА II СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

  ОДРЖАНА II СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

  Другу седницу Општинског већа, која је одржана у среду 25. маја, обележило је доношење неколико значајних аката. Утврђен је предлог Одлуке о покретању поступка за доношење Статута општине Алибунар. Комисија за статутарна питања, организацију и нормативна акта Скупштине општине Алибунар и Општинска управа треба да израде нацрт предлога Статута општине и доставе га Општинском већу. Рок за израду нацрта је 30 дана од дана усвајања ове Одлуке од стране Скупштине општине Алибунар.

  Више..

 • НИС ЗАПОЧИЊЕ ГЕОФИЗИЧКА ИСПИТИВАЊА НА ПОДРУЧЈУ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  НИС ЗАПОЧИЊЕ ГЕОФИЗИЧКА ИСПИТИВАЊА НА ПОДРУЧЈУ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  У склопу истраживања нафте и гаса, компанија НИС започиње геофизичка истраживања на подручју општина Алибунар и Вршац према пројекту «3D сеизмика Јужни Банат». Пројектована 3D сеизмичка испитивања имају за циљ проналажење нових лежишта нафте и гаса. На подручју општине Алибунар радови ће се изводити у месним заједницама Селеуш, Банатски Карловац, Алибунар, Локве, Николинци и Владимировац.

  Више..

 • ЖИВОПИСНА ПРОСЛАВА СЛАВЕ У ИЛАНЏИ

  ЖИВОПИСНА ПРОСЛАВА СЛАВЕ У ИЛАНЏИ

  Пролећни Свети Никола је традиционално, по добром обичају, на живописан начин обележен у Иланџи. Током целог викенда, 21. и 22. маја, разноврсним програмима Иланџани су на најлепши могући начин прославили своју сеоску славу. Мештани и бројни посетиоци, који су овај викенд били гости Иланџе, могли су да уживају у богатом програму.

  Више..

Одржана II седница Општинског већа

DSCN1209Другу седницу Општинског већа, која је одржана у среду 25. маја, обележило је доношење неколико значајних аката. 

Утврђен је предлог Одлуке о покретању поступка за доношење Статута општине Алибунар. Комисија за статутарна питања, организацију и нормативна акта Скупштине општине Алибунар и Општинска управа треба да израде нацрт предлога Статута општине и доставе га Општинском већу. Рок за израду нацрта је 30 дана од дана усвајања ове Одлуке од стране Скупштине општине Алибунар.

Настави са читањем

НИС започиње геофизичка испитивања на подручју општине Алибунар

1У склопу истраживања нафте и гаса, компанија НИС започиње геофизичка истраживања на подручју општина Алибунар и Вршац према пројекту «3D сеизмика Јужни Банат». Пројектована 3D сеизмичка испитивања имају за циљ проналажење нових лежишта нафте и гаса.
На подручју општине Алибунар радови ће се изводити у месним заједницама Селеуш, Банатски Карловац, Алибунар, Локве, Николинци и Владимировац. 

Настави са читањем

Живописна прослава славе у Иланџи

14Пролећни Свети Никола је традиционално, по добром обичају, на живописан начин обележен у Иланџи. Током целог викенда, 21. и 22. маја, разноврсним програмима Иланџани су на најлепши могући начин прославили своју сеоску славу. 
Мештани и бројни посетиоци, који су овај викенд били гости Иланџе, могли су да уживају у богатом програму.   

Настави са читањем

Предлог програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини на теритирији Општине Алибунар за 2016 годину

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Сервисне информације