AlibunarNEW2

 • ОПШТИНА АЛИБУНАР ПОТПИСАЛА УГОВОР СА КОМПАНИЈОМ WINDVISION О ИЗГРАДЊИ 60 КМ АТАРСКИХ ПУТЕВА
 • САОПШТЕЊЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР
 • НОВИ ТОАЛЕТИ ЗА УЧЕНИКЕ И ПРОФЕСОРЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ У АЛИБУНАРУ
 • Интервју са Предрагом Белићем, председником Општине Алибунар
 • ОПШТИНА АЛИБУНАР ПОТПИСАЛА УГОВОР СА КОМПАНИЈОМ WINDVISION О ИЗГРАДЊИ 60 КМ АТАРСКИХ ПУТЕВА

  ОПШТИНА АЛИБУНАР ПОТПИСАЛА УГОВОР СА КОМПАНИЈОМ WINDVISION О ИЗГРАДЊИ 60 КМ АТАРСКИХ ПУТЕВА

  Председник Општине Алибунар, Предраг Белић и пројект менаџер белгијске компаније WindVision, Лазар Лазендић су у понедељак, 1. фебрауара 2016. године потписали Уговор о финансирању и извођењу радова на изградњи и реконструкцији некатегорисаних путева у обухвату будућих Ветроелектрана Алибунар 1, снаге 99 MW и Алибунар 2, снаге 75 MW. „Реализацијом уговора се планира исходовање свих потребних дозвола, реконструкција и изградња путне мреже атарских путева укупне дужине до готово 60 км, чиме ће се обезбетити транспорт великогабаритне опреме и компоненти ветрогенератора. С друге стране, захваљујући целокупном пројекту, локална заједница добија унутар своје катастарске општине, мрежу уређених, стабилних и асфалтираних атарских путева, које ће користити у циљу ефикасније пољопривредне производње, најпре, а у будућности и лакши приступ и транспорт у међумесном саобраћају“, објаснио је приликом потписивања уговора господин Лазендић.

  Више..

 • САОПШТЕЊЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  САОПШТЕЊЕ ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

  Последњих дана све критике које се упућују на рад Општине Алибунар и њеног председника Предрага Белића сматрамо злонамерним и политички мотивисаним и супротним интересима пољопривредника а пре свега интересима становника наше општине. Општина свој рад заснива на поштовању Устава, Закона али и Уредби како Републике Србије тако и АП Војводине штитећи интерес грађана а пре свега деце. Злонамерне критичаре, који покушавају да прикупе јефтине политичке поене, очигледно не забрињава чињеница да се једна од фарми наслања на зграду вртића који је изграђен пре 33 године, а који похађа преко 100 деце, чији родитељи оправдано страхују за њихово здравље.

  Више..

 • НОВИ ТОАЛЕТИ ЗА УЧЕНИКЕ И ПРОФЕСОРЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ У АЛИБУНАРУ

  НОВИ ТОАЛЕТИ ЗА УЧЕНИКЕ И ПРОФЕСОРЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ У АЛИБУНАРУ

  На почетку 21. века када су техника и технологија, а и општи степен напретка достигли неслућене висине, како у свим сегментима друштвеног живота, тако и у области образовања, Србија се суочава са једним великим проблемом – катастрофалним инфраструктурним условима у школама, који се односе пре свега на запуштене „мокре чворове“. Бројне притужбе на хигијенске услове у школама пре неколико годинa, у центар пажње су довеле проблем изузетно запуштених тоалета, у којима наша деца свакодневно проводе време, ризикујући да се изложе заразама.

  Више..

 • Интервју са Предрагом Белићем, председником Општине Алибунар

  Интервју са Предрагом Белићем, председником Општине Алибунар

  На челу Општине Алибунар од јуна 2015. године налази се господин Предраг Белић, члан Српске напредне странке од њеног оснивања. Након четири месеца проведених на позицији председника Општине, разговарамо са господином Белићем како о визији новог руководства, решењима актуелних питања, начинима за побољшање квалитета живота свих грађана који живе на територији општине, тако и о изазовима са којима се свакодневно сусреће.

  Више..

Саопштење општине Алибунар

alibunar grbПоследњих дана све критике које се упућују на рад Општине Алибунар и њеног председника Предрага Белића сматрамо злонамерним и политички мотивисаним и супротним интересима пољопривредника а пре свега интересима становника наше општине.

Настави са читањем

91. седница Општинског већа

191. седницом Општинског већа, која је одржана у четвртак, 4. фебруара 2016 године, по устаљеној процедури, председавао је Предраг Белић, председник општине Алибунар, а усвојено је више аката. 

На предлог председника општине, донета је Одлука о давању на привремену употребу пословног простора у својини општине Алибунар Удружењу пензионера Владимировац, без накнаде, како би се најстарији чланови наше општине састајали и практиковали активности којима испуњавају своје време. 

Настави са читањем

Општина Алибунар потписала уговор са компанијом WindVision о изградњи 60 км атарских путева

IMG 1267 CopyПредседник Општине Алибунар, Предраг Белић и пројект менаџер белгијске компаније WindVision, Лазар Лазендић су у понедељак, 1. фебрауара 2016. године потписали Уговор о финансирању и извођењу радова на изградњи и реконструкцији некатегорисаних путева у обухвату будућих Ветроелектрана Алибунар 1, снаге 99 MW и Алибунар 2, снаге 75 MW.

Настави са читањем

Одржана 41. седница Скупштине општине Алибунар

DSCN1597

Седницом Скупштине општине Алибунар, која је одржана у уторак, 2. фебруара 2016. године, председавала је председница Скупштине Зузана Ђукић. На овој седици усвојено је више аката, међу којима истичемо најважније.

Донета је Одлука о изменама и допунама Одлуке о изради Плана генералне регулације насеља Владимировац, која је у потпуности усклађена са актуелним законским прописима. Циљ израде предметног Плана је дефинисање грађевинског земљишта, дефинисање површина јавне и осталих намена, правила уређења, грађења и заштите простора, обезбеђење саобраћајне доступности и услова за опремање са неопходном комуналном инфраструктуром, уз обезбеђивање услова заштите простора. 

Настави са читањем

Лов на банатску лисицу

lov na banatsku lisicuТрадиционални лов на банатску лисицу ове године одржан је 30. јануара, у организацији ловачког удружења „Срндаћ“ и Туристичке организације Алибунар, а уз пуну подршку општине Алибунар.

Настави са читањем

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

Сервисне информације