lat eng  rom  sk  it
Имамо 50 гостију на мрежи

Анкета

Да ли сте задовољни кабловском ТВ у општини Алибунар
 
Добродошили у престоницу Делиблатске пешчаре      
Закључак o затварању јавног позива за послодавце приватног сектора за стручно оспособљавање и запошљавање приправника ПДФ Штампа Ел. пошта
петак, 25 јул 2014 07:12
Република Србија – АП Војводина
ОПШТИНА АЛИБУНАР
Савет за запошљавање општине Алибунар
Број: 06-83/2014-06
Датум: 24.07.2014. године
Алибунар, Трг слободе 4
Телефон:013/642-105

З А К Љ У Ч А К

ЗАТВАРА СЕ Јавни позив за послодавце приватног сектора за стручно оспособљавање и запошљавање приправника у 2014.години закључно са даном 24. јула 2014.године.

ПРЕДЕСЕДНИК
ОПШТИНЕ АЛИБУНАР
Г-дин, Ђурица Глигоријев
 
Заменица Покрајинског Омбудсмана посетила Алибунар ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 22 јул 2014 14:50
У склопу годишњег плана рада 22. јула општину Алибунар посетиле су заменица Покрајинског Омбудсмана Марија Кордић и сарадница Жељка Бундало. У згради општине оне су разговарале са грађанима, примали притужбе и давале правне савете. Поред писменог обраћања посета има за циљ приближавање омбудсмана грађанима и упознавање са ситуацијом у области остваривања заштите и унапређења људских права са конкретним правима, проблемима појединаца и стицањем свеобухватне слике о људским правима. У осврту посете заменица Омбудсмана Марија Кордић је истакла да су грађани при свом обраћању указали на велике проблеме условљене транзиционим периодом земље који јако дуго траје.
Опширније...
 
Полазници фудбалске школе „Будућност“ из Обреновца на Девојачком Бунару ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 21 јул 2014 13:53
Да многи спортски клубови у земљи Девојачки Бунар виде као рај на земљи потврдили су нам полазници школе фудбала „Будућност“ из Обреновца који се овде налазе на седмодневним припремама, предвођени тренером Живојином Кузмановићем и помоћницима Јасмином Мицковски и Тањом Танацковић играчицама шабачке „Мачеве“ и фудбалске репрезентације Србије. Према речима Кузмановића поплаве су уништиле све клупске просторије и терен, ово је већ четврта година како припреме обављају на Девојачком Бунару са одличном климом и смештајем у хотелу „Плава Дама“ где млади играчи поред одличне кухиње на располагању имају хотелски базен и предивне фудбалске терене.
Опширније...
 
Одржан 2. Фестивал „Девојачке летње ноте“ ПДФ Штампа Ел. пошта
недеља, 20 јул 2014 19:27
Минулог викенда 19. јула у присуству учесника и бројних гостију, уручењем награда најуспешнијим тамбурашима код Брвнаре на Девојачком Бунару завршен је 2. Фестивал тамбурашких оркестара под називом „Девојачке Летње Ноте“. Била је ово прилика да се чује добра музика, размене искуства и организатори Општинска туристичка организација и општина Алибунар потврде традиционално топло и срдачно гостопримство у циљу промоције овог познатог излетишта, јер туризам у Стратегији развоја ове вишенационалне општине заузима важно место.
Опширније...
 
Одржана 25 седница Скупштине општине ПДФ Штампа Ел. пошта
петак, 18 јул 2014 15:03
Дана 18. јула у Алибунару је одржана седница Скупштине општине којом је председавао председник СО Предраг Белић и у чијем су раду учешће узели председник општине Ђурица Глигоријев, заменик председника СО Душан Јовановић, заменик председника општине Драгана Коматина, начелник Општинске управе Вишња Стефановић Диклић и ресорни начелници Одељења Општинске управе и сарадници. Одборници су разматрали 54 тачке обимног Дневног реда, Одлуке, Решења и Програме од значаја за живот грађана ове општине.
Опширније...
 
Закључак о продужењу рока подношења пријава на јавне позиве за стручну праксу и јавне радове 17.07. ПДФ Штампа Ел. пошта
четвртак, 17 јул 2014 13:55
Република Србија – АП Војводина
ОПШТИНА АЛИБУНАР
Савет за запошљавање општине Алибунар
Број: 06-79/2014-06
Датум: 17.07.2014. године
Алибунар, Трг слободе 4
Телефон:013/642-103

З А К Љ У Ч А К

ПРОДУЖАВА СЕ рок подношења пријава на Јавни позив за реализацију програма стручна пракса у 2014.години и на Јавни позив за организовање спровођења јавних радова од интереса за Општину Алибунар у 2014.години за 7 (седам) дана, тако да су рокови за подношење пријава на наведене јавне позиве отворени до (са) 24. јула 2014.године, због недефинисаности могућности ангажовања незапослених лица на стручном оспособљавању у јавном сектору као и запошљавања лица на јавним радовима код извођача из јавног сектора а имајући у виду Закон о изменама и допунама Закона о буџетском систему (''Сл.гласник РС'', број 108/13).    

ПРЕДЕСЕДНИК
ОПШТИНЕ АЛИБУНАР
 Г-дин, Ђурица Глигоријев
 
Месни одбори Српске Напредне Странке у Алибунару и Банатском Карловцу организовали радне акције ПДФ Штампа Ел. пошта
четвртак, 17 јул 2014 13:50
Да нам насељена места могу лепше изгледати говоре успешне радне акције грађана Банатског Карловца и Алибунара које су недавно организовали Месни одбори СНС у поменутим местима. У Банатском Карловцу акција је реализована у сусрет сеоске славе Петровдана када је 60 грађана поменутог места са великим ентузијазмом и вољом уредило Немањину улицу, зелене површине у кругу месног парка, спортског центра, школе и Дома здравља, а 40 младих на Платоу испред велике сале СО у Алибунару уређивало је, чистило и орезивало зелено растиње.
Опширније...
 
Покрајински омбудсман 22. јула у посети Алибунару ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 15 јул 2014 16:46
У уторак 22. јула 2014. године заменице покрајинског омбудсмана Марија Кордић и Даница Тодоров примаће грађане и грађанке у Алибунару. Пријем ће се одржати у седишту Општинске управе, Трг. Слободе 4 у времену од 10,00 до 12,00 часова. Заменице ће разговарати са грађанима, примати притужбе и давати правне савете. Институција Покрајинског заштитника грађана - омбудсмана у складу са својим годишњим планом рада посећује насељена места широм Војводине у којима при Општинској управи није успостављен обудсман. Циљ тих посета је упознавање са ситуацијом у области остваривања, заштите и унапређења људских права у овим местима, са конкретним правним проблемима појединаца и стицање свеобухватне слике о људским правима грађана АП Војводине. Покрајински заштитник грађана позива све грађане и грађанке који имају недоумица или проблема у било којој области људских права да се током ове посете непосредно и што конкретније информишу о начинима на које могу остварити и заштитити своја права.

Ф.К.

 
Одржана 57 седница Општинског већа ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 15 јул 2014 16:41
Данас је у Алибунару одржана 57. седница Општинског већа општине Алибунар којом је председавао председник општине Ђурица Глигоријев и у чијем су раду поред чланова Већа учешће узели председник СО Предраг Белић, заменик председника општине Драгана Коматина, начелник Општинске управе Вишња Стефановић Диклић, секретар општинског Већа Илија Пенца, секретар СО Биљана Враговић и начелници Општинских одељења и известиоци.
Опширније...
 
Паду броја ученика кумује и демографска слика ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 14 јул 2014 15:58
Ове године Економску трговинску школу „Доситеј Обрадовић“ у Алибунару уписало је једно одељење од 30 ученика профила економски техничар на румунском језику и два одељења поменуте струке са укупно 42 ђака на српском језику и једно одељење од 20 полазника профила финансијски администратор. Према речима директора поменуте школе Дору Србина, ове школске године наставу ће похађати 500 ђака, што је за 200 мање у односу на претходне године. Смањење броја не лежи у паду интересовања за школу, већ у реалној демографској слици региона и одлива грађана ка већим центрима. Кадровска структура и профил наставног особља гарантују нормално одвијање наставе, а вишак професорског кадра углавном угоститељске струке биће усмерен на економске предмете или проглашен технолошким вишком и упућен на тржиште рада.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 128
Општина Алибунар је организација која брине о заштити животне средине.
Ми ублажавамо штету насталу загађењем коришћењем снаге ветра као чистог и у потпуности обновљивог извора енергије.
 
RocketTheme Joomla Templates