lat eng  rom  sk  it
Имамо 99 гостију на мрежи

Анкета

Да ли сте задовољни кабловском ТВ у општини Алибунар
 
НОВА ЕЛЕКТРОНСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР ПДФ Штампа Ел. пошта

Поштовани посетиоци,

општина Алибунар је усвојила нову Интернет презентацију 25. децембра, и све најновије информације можете видети на следећем линку

НОВА ЕЛЕКТРОНСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ АЛИБУНАРНОВА ЕЛЕКТРОНСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ АЛИБУНАР

 
Божићна честитка ПДФ Штампа Ел. пошта
четвртак, 24 децембар 2015 16:58
 
Oдржана 89. седница Општинског већа ПДФ Штампа Ел. пошта
среда, 23 децембар 2015 15:51
На 89. седници Општинског већа којом је председавао Предраг Белић, председник општине Алибунар, у уторак 22. децембра 2015. године усвојено је неколико значајних аката, међу којима истичемо најзначајније. 

Донета је Одлука о употреби средстава текуће буџетске резерве за расходе који се нису могли планирати, а потребни су за функционисање основних школа у Николинцима и Добрици, као и Економско-трговинске школе у Алибунару. Овом одлуком повећавају се планирана средства за прворођено дете, као и за набавку нематеријалне имовине.

Опширније...
 
Буџет за 2016. годину главна тема 39. седнице Скупштине општине Алибунар ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 22 децембар 2015 20:54

На седници Скупштине општине Алибунар, одржаној у понедељак, 21. децембра 2015. године, доминантна тема био је општински буџет за наредну годину. Седницом је председавала  председница Скупштине, Зузана Ђукић.

39. седницу обележило је доношење Одлуке о буџету општине Алибунар за 2016. годину, коју је Скупштина општине усвојила на предлог Општинског већа.

Образложење општинског буџета за наредну годину дао је председник општине Алибунар, Предраг Белић.

Опширније...
 
Успешно завршен процес легализације и откупа избегличких станова ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 21 децембар 2015 21:07
Део прогнаног становништва српског порекла из Републике Хрватске и мање из Босне и Херцеговине током 1995. године је уточиште нашло на територији општине Алибунар.

Општина је у периоду од 1997. до 1999. године избеглицама доделила 144 стана. После готово 18 година, избеглице које су у међувремену постали грађани општине Алибунар, су успели да окончају процес легализације и откупа ових станова и на тај начин постану пуноправни власници.  Након низа преговора у Комесаријату за избеглице и уз велику подршку председника општине Алибунар, Предрага Белића, овај дуготрајни процес је успешно завршен.

Опширније...
 
88. седница Општинског већа ПДФ Штампа Ел. пошта
88. седницом Општинског већа oпштине Алибунар, која је одржана у петак, 11. децембра 2015. године, по редовној процедури председавао је председник општине, Предраг Белић, а усвојено је неколико важних аката, од којих издвајамо најбитније.

Утврђен је предлог Одлуке о буџету oпштине Алибунар за 2016. годину, који је упућен Скупштини oпштине Алибунар на разматрање и усвајање.
Прихваћен је Извештај о извршењу Одлуке о буџету oпштине Алибунар за 2015. годину.

Опширније...
 
Буџет општине Алибунар за 2016. годину - предлог ПДФ Штампа Ел. пошта

Буџет општине Алибунар за 2016. годину - предлог

 
Одржана изложба пернатих љубимаца и кунића у Добрици ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 07 децембар 2015 11:26
Друштво „Добрица“ већ годинама уназад, традиционално организује изложбу голубова, украсне живине и кунића. Ова занимљива изложба одржана је у периоду од 4. до 6. децембра у Добрици, а окупила је излагаче из целог Баната који су и овога пута приказали најлепше примерке својих пернатих љубимаца.

На изложби је било присутно 112 излагача који су презентовали око 486 птица, око 100 кокоши и 23 кунића. Захваљујући овим бројкама, организатор је могао констатовати да се ради о једној од до сада најпосећенијих изложби, како када је реч о броју излагача, тако и када је реч о броју посетилаца. Стручни жири изабрао је најквалитетније примерке.

Опширније...
 
Oдржана 87. седница Општинског већа ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 07 децембар 2015 11:16
У петак, 4. децембра 2015. одржана је 87. седницa Општинског већа Општине Алибунар.

Седницом је председавао Предраг Белић, председник Општине Алибунар. Општинско веће је на седници усвојило низ значајних аката, решења и одлука, које се односе на актуелна питања од локалног значаја.

Опширније...
 
38. седница Скупштине Општине Алибунар ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 07 децембар 2015 10:50
38. седница Скупштине Општине Алибунар, којом је председавала председница СО Зузана Ђукић, одржана је 20.11.2015.
На предлог Општинског већа, Скупштина је донела Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Алибунар за 2015. годину. Разлози за доношење тзв. ''ребаланса'' налазе се у потреби прерасподеле средстава, односно планирања средстава за спровођење поступка рационализације у јавном сектору.

Донета је Одлука о изради Плана детаљне регулације са планом парцелације за комплекс земљорадничке задруге ''Хора'' из Владимировца, којом су утврђени следећи елементи: оквирне границе обухвата планског документа са описом; услови и смернице планских докумената вишег реда и развојних стратегија; принципи планирања, коришћења, уређења и заштите простора; визија и циљеви планирања, коришћења, уређења и заштите планског подручја, итд.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 104
Општина Алибунар је организација која брине о заштити животне средине.
Ми ублажавамо штету насталу загађењем коришћењем снаге ветра као чистог и у потпуности обновљивог извора енергије.
 
RocketTheme Joomla Templates