lat eng  rom  sk  it
Имамо 63 гостију на мрежи

Анкета

Да ли сте задовољни кабловском ТВ у општини Алибунар
 
Добродошили у престоницу Делиблатске пешчаре      
Успешна презентација студије анализе комуналног отпада у општини Алибунар ПДФ Штампа Ел. пошта
четвртак, 05 март 2015 14:23
Данас су у Алибунару представници Факултета техничких наука из Новог Сада, департмана за Инжињерство и заштиту животне средине Бојан Батинић, Светлана Вујовић и Бојана Тот као и њихове колеге са ГИЗ Инпак тима Зоран Јаковљев и Оливера Антић домаћинима презентовали студију Анализе комуналног отпада на територији општине Алибунар коју је успешно реализовао новосадски Универзитет и општина Алибунар. Презентацији су присуствовали представници локалне управе, Фонда за развој, директори ЈКП и Месних Заједница у општини.
Опширније...
 
Саопштење - легализација оружја ПДФ Штампа Ел. пошта
среда, 04 март 2015 13:44
Министарство унутрашњих послова Републике Србије од 4. марта 2015. године, у трајању од три месеца спроводи законску легализацију оружја.

Власници оружја (физичка и правна лица) могу да предају све врсте оружја и муниције најближој полицијској управи, односно полицијској станици без доказивања порекла оружја и муниције и неће одговарати за неовлашћено набављање и држање оружја.

Током законске легализације, физичка и правна лица могу регистровати оружје за личну безбедност (пиштољи и револвери), ловачко оружје (ловачке пушке и карабини) и спортско оружје (малокалибарски пиштољи и револвери, малокалибарске пушке и ваздушно оружје) за које не поседују одобрење Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

Београд,
Број: 203/15
04. март 2015. године
 
Одржана 68 седница Општинског већа ПДФ Штампа Ел. пошта
среда, 04 март 2015 07:03
У жижи Дневног реда 68. седнице Општинског већа одржане 02. марта 2015. године којом је председавао председник општине Ђурица Глигоријев и у чијем су раду осим одборника активно учешће узели председник СО Предраг Белић, заменик председника општине Драгана Коматина, помоћник председника општине Илија Пенца, начелник Општинске управе Вишња Стефановић Диклић и ресорни начелници одељења Општинске управе.
Опширније...
 
У Алибунару завршена лицитација државног пољопривредног земљишта ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 03 март 2015 08:34
Протеклих дана на територији општине Алибунар спроведена је лицитација давања у закуп пољопривредног земљишта у државној својини којом је од расположивих 4000 хектара из програма за 2014. годину по праву прећег сточарима и приватним лицима „Агростепа“ и „Биогас енерги“ дато 526, а по основу за лицитацију пољопривредницима око 270 хектара што је близу 800 хектара са роком коришћања на годину дана. Према речима председника општинске Комисије за давање у закуп државног пољопривредног земљишта Зорана Пребирачевића закупци ће већ наредних дана моћи да уђу у посед.
Опширније...
 
Представници водеће белгијске компаније потврдили наставак улагања у општини Aлибунар ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 03 март 2015 08:31
Општину Алибунар посетио је Ludo Vandervelden, генерални директор компаније Elicio NV и Nicolas Bryonooghe, менаџер развоја компаније „Elicio NV” и у обострано корисним разговорима са домаћинима Предрагом Белићем председником СО Алибунар, Драганом Коматина замеником председника општине и Недељком Коњокрадом послаником у Скупштини АП Војводине потврдили да ће компанија „Electrawinds” наставити инвестирање и изградити два ветропарка у општини Алибунар.
Опширније...
 
Одличном игром домаћини афирмисали кошаркашки спорт у општини ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 03 март 2015 08:27
Кошаркашки клуб „Будућност“ из Алибунара већ дужи низ година расадник је младих и талентованих играча које успешно води тренер Лазар Рајков. Чланови клуба су узраста од 9 до 15 година који су стасали под кошевима, а данас одлично баратају лоптом. Да је то тачно уверили смо се и недавно у сусрету младих екипа места домаћина и КК „Раднички“ из Ковина. Гостујућа екипа победила је резултатом 70:38 и показала одличну игру, али и домаћини за које је ово била добра провераа и доказ да су дорасли противничкој екипи.
Опширније...
 
Добровољно Ватрогасно Друштво Владимировац 133 године у служби одбране од пожара ПДФ Штампа Ел. пошта
уторак, 03 март 2015 08:17
Дана 13. фебруара у Владимировцу је одржана годишња Скупштина месног Добровољног Ватрогасног Друштва којом је председавао председник Илија Рошу - Лајка. Поред бројних чланова поменутом скупу присуствовали су и важени гости представник Ватрогасног Савеза Србије и Војводине Милутин Новосел, командир Полицијске станице у Алибунару Слободан Ђоковић и други.
Опширније...
 
Рукометашица Ана Лончар из Алибунара спортску каријеру наставила у РК „Раднички“ из Београда ПДФ Штампа Ел. пошта
петак, 27 фебруар 2015 14:45
Петнаестогодишња Ана Лончар, ученица Средње Економске Школе „Доситеј Обрадовић“ из Алибунара поред обавеза у школи и одличних оцена у дневнику перјаница је РК „Раднички“ из Београда чије тренинге не пропушта и данас његове боје успешно брани. У рукометни спорт проникла је у осмој години живота и као и данас уз пуно труда и одрицања успева да усклади обавезе према школи и великој љубави рукомету. Њен изврстан таленат први је приметио познати алибунарски тренер Станислав Бабић, изврсни рукометни педагог Кецман из Панчева, а пресудна за њену даљу играчку каријеру била је наша и светски прослављена рукометашица и тренер Андреа Лекић која је данас њен идол и узор.
Опширније...
 
Сагласност Управе за јавни дуг у поступку јавне набавке финансијских услуга кредита за потребе општине Алибунар број 404-146/14-06 ПДФ Штампа Ел. пошта
Сагласност Управе за јавни дуг - преузмите

 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 87
Општина Алибунар је организација која брине о заштити животне средине.
Ми ублажавамо штету насталу загађењем коришћењем снаге ветра као чистог и у потпуности обновљивог извора енергије.
 
RocketTheme Joomla Templates